Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2009

ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ...ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΖΟΓΟ!!!

Με την κατηγορία ότι είχε μετατρέψει το καφενείο, του οποίου ήταν υπεύθυνος του σε αίθουσα ηλεκτρονικού τζόγου συνελήφθη 49χρόνος στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέσα στο κατάστημα που λειτουργούσε χωρίς άδεια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές συνδεδεμένοι σε δίκτυο και σε κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), για να παίζουν οι θαμώνες "φρουτάκια".
Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ενώ κατασχέθηκαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ο κεντρικός server. Ο 49χρόνος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Ο ΤΖΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ...
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΔΕΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...Η ΚΥΒΩΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
22-6-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: