Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2009

ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΛΩΛΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ...

Τους έδεσαν με σχοινί, τους βασάνισαν, τους έσυραν σαν τα ζώα με τις μηχανές τους στους δρόμους της Νέας Μανωλάδας και όμως, τέσσερις ημέρες μετά, παραμένουν κρατούμενοι με εισαγγελική εντολή χωρίς όμως να έχει αποφανθεί για τα τραύματά τους ο ιατροδικαστής καθώς παραδόξως δεν υπήρξε σχετική εντολή.

Ο λόγος για τους δύο αλλοδαπούς εργάτες γης από το Μπανγκλαντές που βίωσαν προ ημερών τη φρίκη στα χέρια δύο ντόπιων τσιφλικάδων κτηνοτρόφων που επέβαλαν τους δικούς τους νόμους επειδή -όπως λένε- οι αλλοδαποί έκλεβαν τα αρνιά τους από τη στάνη τους. Κλοπή που όμως ουδέποτε δήλωσαν στην Αστυνομία.

Η παράλειψη της παραγγελίας για την ιατροδικαστική εξέταση των δύο αλλοδαπών και η παραπομπή τους στον εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο, σε συνδυασμό με τις βαρύτατες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος (ζωοκλοπή από κοινού και απόπειρα ζωοκλοπής), που άσκησε σε βάρος τους -με βάση τις μαρτυρίες των βασανιστών τους- η Εισαγγελία Αμαλιάδας έχουν προκαλέσει οργή και ερωτήματα για τον δικαστικό χειρισμό της υπόθεσης.

ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ 2009,ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ;;;
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ;;;;
ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ή ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ,ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ...
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΟΛΟΙ;;;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ,ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
22-6-2009

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τους κάνανε τους ζωοκλέφτες.
έπειτα απο πολλές καταγγελίες των κτηνοτρόφων της Ν.Μανωλάδας στην αστυνομία για κλοπές ζώων και εφόσον κανείς δεν συνελήφθη αλλά οι ζωοκλοπές συνεχιζόταν, κάτι έπρεπε να γίνει.
Δεν το αναφέρεις αυτό , εντέχνως , πρέζα, στην ανάρτησή σου για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Είσαι σαν τον Ψυχάρη και το βήμα με τις ψευδείς ειδήσεις.
Λοιπόν οι κτηνοτρόφοι έκαναν το αυτονόητο και τσάκωσαν οι ίδιοι τους δράστες αφού η αστυνομία αδυνατούσε να κάνει το καθήκον της.
Τους έριξαν ένα χέρι ξύλο προς γνώση και συμμόρφωση και κατόπιν, έκαναν κάτι - και πολύ σωστά - που πάντα γινόταν στις μικρές κοινωνίες στην Ελλάδα.
Τους έδεσαν και τους περιέφεραν στους δρόμους και την πλατεία για να τους δουνε όλοι.
Αυτή είναι η θωράκιση της υπαίθρου απο άχρηστους μετανάστες, οι οποίοι προτίμησαν να κλέψουν για να φάνε παρά να φάνε κανα φρούτο ή λαχανίδες που είναι γεμάτη η περιοχή.Ήθελαν βλέπεις εκλεκτό κρέας στο μενού τους..
Ας φεύγαν απο κεί να βρούνε κάποια δουλέιά. ¨ολο και κάποιος θα τους έδινε την ευκαιρία...Αλλά έτσι τεμπέληδες που μάθανε στις χώρες τους τι περιμένεις..
Το λοιπόν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ..!!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

ΟΣΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ...

patsiouri είπε...

...και φυσικά αυτό δεν αποτελεί δείγμα φυλετικού ρατσισμού σε καμία περίπτωση.
Ξέρω πολύ καλά από τέτοιου είδους χωριά και το ίδιο θα κάνανε οι βλάχοι ακόμα και αν ο ζωοκλέφτης ήταν Ελληνας αό διπλανό χωριό.
Εδώ ακόμα κρατάνε τις βεντέτες οι καμμένοι, εν έτει 2009...

Ανώνυμος είπε...

Αν κάναμε μπουκοταζ στα φρούτα από τη Μανωλάδα;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12:13, ήσουνα πολύ γλαφυρός. Όταν έχουμε κάτι σαν εσένα και τους κτηνοτρόφους της Μανωλάδας να εκφράζουν τον Ελληνικό πολιτισμό, είναι περιττό το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ανώνυμος είπε...

Οποιος εχει στοιχεια ,αποδειξεις οτι βασανιστικε ο οποιοσδηποτε οι πορτες της δικαιοσυνης ειναι ανοικτες.Αφηστε την σταλινικη προπαγανδα κ τις διεθνηστικες συκοφαντιες κ μιληστε με επιχειρηματα τι πρεπει να γινει για να μην εχουμε ουτε κλεψιες,δολοφονιες,βιασμους απο τη μια μερια,ουτε αυτοδικιες απο την αλλη.Οτι θα εβλεπα καποιους Ελληνες(λεμε τωρα)να προτεινουν να γινει μποικοταζ σε αλλους συμπατριωτες τους.Μακαρι να εισασταν τοσο ευαισθητοποιημενοι κ να προτεινατε κ αντιμετρα κ για τους εχθρους της χωρας σας(λεμε τωρα)