Τρίτη, Ιουνίου 02, 2009

ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΣΠΑΝΟΥ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

Αυτός είναι ο Ντανιέλ Πατίνο μπροστά στα πόδια και τα γκλομπς των αστυνομικών. Προσπαθεί να αποφύγει ένα ακόμα χτύπημα. Ο Ντανιέλ, φωτορεπόρτερ, μεταπτυχιακός φοιτητής στη Ισπανία, με καταγωγή από Εκουαδόρ, βρέθηκε στην Αθήνα και φωτογράφισε τα επεισόδια που ακολούθησαν το σκίσιμο του κορανίου από αστυνομικό.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον κακοποίησαν, παρότι έδειξε όλα τα πιστοποιητικά του επαγγέλματός του. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του στο Κουτί της Πανδώρας, οι θερμοκέφαλοι αστυνομικοί, προσπάθησαν στη συνέχεια να του φορτώσουν όλο τον ποινικό κώδικα (παλιά μου τέχνη κόσκινο), εμφανίζοντάς τον ως υποκινητή της "μουσουλμανικής εξέγερσης". Ο Ντανιέλ είναι καθολικός, αλλά για τα τζιμάνια έφτανε που ήταν μελαμψός. Η φωτογραφία που τραβήχτηκε από περαστικό και στάλθηκε στον Ντανιέλ μετά τη δημοσίευση της επιστολής του στο Κουτί της Πανδώρας, τον δείχνει να έχει όλο τον φωτογραφικό του εξοπλισμό στην πλάτη και να προσπαθεί να αποφύγει ένα ακόμη χτύπημα. Η απάντηση του εκπροσώπου τύπου της ΕΛΑΣ στις καταγγελίες που διέσυραν την Ελλάδα διεθνώς ήταν " ας πάει στα δικαστήρια". Ποιός αλήθεια πρέπει να πάει στα δικαστήρια και για ποιό λόγο; Η λογική του κυρίου εκπροσώπου θέλει τη δημοκρατική λογική και την ευαισθησία να προσκρούει για μια ακόμη φορά σε "ζαρντινιέρες". Λουλούδια...

Διαβαστε περισσοτερα,στο Κουτι της Πανδωρας.

ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
2-6-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σιγα να μη ντραπει η χουντα... Ρε παρτε χαμπαρι ότι έχουμε χούντα και δε χρειάζεται να δίνει λόγο σε κανέναν και τίποτα.

vagner είπε...

Χουντα εχουμε, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Η χουντα των αναρχικων που κανει το ασπρο μαυρο, χωρις στοιχεια, χωρις αποδειξεις, μονο ψεματα.
Πιστοι οπαδοι του νεου Χιτλερ γεωργακη σορος, γνωριζουν καλα τις τεχνικες προπαγανδας κ παραπληροφορησης.
Σαν αλλοι Γκεμπελς οι ψευτο αναρχικοι, ριχνουν ασυστολως λασπη στους αντιπαλους τους, που στη προκειμενη περιπτωση ειναι ο Ελληνικος λαος.κατασκευασμενες ειδησεις, παραποιημενα στοιχεια, ψευτικες φωτογραφιες ΄φωτογραφιες που δε δειχνουν απολυτως τιποτα, παρουσιαζονται ως "αδιαψευστοι μαρτυρες "..
Οι νεοναζι του ahtens indymedia, οι πληρωμενοι δολοφονοι, οι επαγγελματιες προβοκατορες δεν πρεπει να κυκλοφορουν ελευθεροι, αλλα να βρισκονται πισω απο τα σιδερα της φυλακης..

Ανώνυμος είπε...

σιγα να μη σταξει η ουρα του γαιδαροφασίστα. Πρεζα βλέπω ότι μετα το πρες έχεις μαζέψει εδώ όλο το φασισταριό έ?

Ανώνυμος είπε...

katarxin agori mou vagner san pistos opados tou xitler mathe germanika kai grapse to onomataki sou opws prepei dld wagner.
episis na se rwtisw ti apopsi exeis gia to wagner?
ton xrisimopoieis giati pisteueis oti eisaste omoideates i tin exeis psaksei?
kai an tin exeis psaksei agorina mou, ta klarina den sou eftanan? giati i patrtida mas tetoia exei ante kai kanena poulofwni, pou sto sunistw anepifulakta mpas kai to voulwseis.
tous agwnistikous mou xairetismous kai skata ston tafo sou.

Ανώνυμος είπε...

Οι νεα δημοκρατία γιαυτό θα βγει μετά από 20 χρόνια.
Για τις μαλακίες αυτές