Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2009

ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ;;;;

Εκρηκτικές διαστάσεις έχει πάρει το τελευταίο διάστημα το πρόβλημα με τις χωματερές–«βόμβες» που… φυτρώνουν σε διάφορα σημεία γύρω από το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και λειτουργούν ανεξέλεγκτα. Η παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, ύστερα από καταγγελίες, μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματική. Ν’ αποτραπούν, έτσι, τη θερινή περίοδο κίνδυνοι από εστίες μόλυνσης, που από τη μια μέρα στην άλλη παίρνουν τη μορφή… βουνών.

Σε μικρή απόσταση από τον άξονα Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανιών, κοντά σε εμπορικό κέντρο που λειτουργεί στ’ ανατολικά της πόλης, μερικές εκατοντάδες μέτρα από τον περιφερειακό, στις παρυφές του Σέιχ –Σου, δεξιά και αριστερά του άξονα Θεσσαλονίκης–Αθηνών, μετά το Καλοχώρι, αλλά και στο εθνικό πάρκο, από το Γαλλικό έως το Δέλτα του Αξιού έχουν επισημανθεί περισσότερες από 150 ανεξέλεγκτες χωματερές.

Υπάρχουν και καταγγελίες ότι φορτηγά από εργοτάξια του μετρό της Θεσσαλονίκης εναποθέτουν μπάζα σε αλάνες στην περιοχή ανάμεσα στη Μενεμένη και τα Διαβατά! Κάτοικοι της περιοχής που παρακολούθησαν την πορεία των οχημάτων επιμένουν ότι «αφού έριξαν τα μπάζα, κινήθηκαν προς την πόλη και επέστρεψαν στο εργοτάξιο.
Από τα βουνά των μπάζων δημιουργούνται εστίες κινδύνων για πυρκαγιές...

ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ,ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ...ΟΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
3-6-2009

1 σχόλιο:

Softart είπε...

Μεταλλαγμένα blog.

http://totomari.blogspot.com/2009/06/blogs.html
Διέδωσε το