Τρίτη, Ιουνίου 09, 2009

ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ.Η ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...

Μια σημαντική αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης στην Ιταλία και σε επτά ακόμα ευρωπαϊκές χώρες με στόχο την εξάρθρωση δικτύου που ευθύνεται για την παράνομη είσοδο στην Ευρώπη χιλιάδων κούρδων μεταναστών, ανακοίνωσε η ιταλική αστυνομία.
Ιταλοί αστυνομικοί πραγματοποίησαν εφόδους σε δεκαεπτά ιταλικές πόλεις και προέβησαν σε πολλές δεκάδες συλλήψεις.

Ανάλογες επιχειρήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στη Γαλλία, τη Βρετανία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ελβετία, την Ελλάδα και τη Σουηδία σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία, η οποία έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι στη Ρώμη.
Η έρευνα κατά του δικτύου άρχισε το 2006 μετά τη σύλληψη στην Ιταλία κούρδων λαθρομεταναστών που προέρχοντο από την Ελλάδα. Το δίκτυο, μετά την άφιξή τους στην Ιταλία τους προωθούσε σε χώρες της δυτικής Ευρώπης.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1)ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ;;;
ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ;;;;

2)ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ...ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ;;;ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΉ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ;;;;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ.ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
9-6-2009

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ ΠΡΕΖΑ , άνοιξε το σπίτι σου και βάλτους μέσα να τους έχεις!
Εξάλλου γουστάρεις κατά βάθος , αχαλίνωτο σεξ με τους βρομιάρηδες εγκληματίες!
Σε έπιασε ξαφνικά φιλότιμο και αγάπες για τους μετανάστες!
Παντού τους βλέπουμε , είναι πλέον περισσότεροι από εμάς!
Μας κλέβουν , βιάζουν , ... άσε που πλέον περπατάς στον δρόμο ή πας σε παραλίες και δεν ακούς να μιλάνε Ελληνικά τριγύρω!
Νιώθουμε ξένοι στην χώρα μας!!!!
Μην πω για την μπόχα στα λεωφορεία και στους κλειστούς χώρους!!!
Να πάνε από εκεί που ήρθαν και στα παπάρια μας η κατάληξη τους! Ας δουλέψουν και αυτοί εκεί όπως κάνουμε εμείς για να ζήσουμε!
Στα τσακίδια από εδώ!!!!
Στα τσακίδια και συ μαλάκα ΠΡΕΖΑ με τις μαλακίες που γράφεις!
ΕΛΕΟΣ πια ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όλοι οι δήθεν ψευτοαριστεροί υποστηρίζουν μετανάστατες;Μήπως τους κάνουν τα χατήρια..;;

vagner είπε...

Ρατσιστες ειναι ολοι οι αναρχοκοκουλοφοροι που με Φασιστικους τροπους χρησιμοποιουν εξαθλιωμενους μεταναστες, προκειμενου να περασουν τη γραμμη τους, που δεν ειναι αλλη απο τη καταλυση του δημοκρατικου κρατους.
Φασιστες ειναι αυτοι που μονοι τους προσταζουν στους συντροφους τους να προπαγανδισουν ΤΩΡΑ,
Σαν σωστοι οπαδοι του Χιτλερ, φιμωνουν, λογοκρινουν, απειλουν , βριζουν , χτυπανε " νοικοκυραιους", - οπως γραφουν στις προκυρηξεις τους..
Οι μασκες επεσαν εδω κ καιρο..
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ

spyros1000 είπε...

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΟΛΟΙ ,ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ,ΣΟΜΑΛΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...
ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝΕ ΠΡΟΚΟΠΗ...
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ,ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αν σκεφτούμε ότι ο χριστιανισμός πρεσβεύει το αγαπάτε άλληλους,ο έχων 2 χιτώνες δίνει τον έναν και την παραβολή του καλού Σαμαρείτη, τότε αυτοί που είναι πραγματικοί χριστιανοί και ασχολούνται με τους κακομοίρηδες τους μετανάστες είναι ο ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ και λοιπές αριστερές δυνάμεις που δεν θέλουν όμως να λέγονται χριστιανοί (δέστε πολιτική κηδεία Παπαγιαννάκη).Κουλό ε;

Ανώνυμος είπε...

Απο το Παγκρατι.
Οχι στον ρατσισμο σε βαρος των Ελληνων!
Ολα τα κομματα να υιοθετησουν το αιτημα του ελληνικου λαου για Αμεση Απελαση ολων των λαθρομεταναστων.
Αλληλεγγυη στους Ελληνες κατοικους του Αγιου Παντελεημονα που βρισκονται υπο διωγμο απο αλλοδαπους και το αντιρατσιστικο μπλοκ.
Η Ελλαδα στους Ελληνες!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, όσο και εάν είναι σε κάποιες περιπτωσεις (γυναίκες, παιδιά) απάνθρωπο, η απέλαση των παράνομων μεταναστών είναι η μόνη λύση.

Οι δουλειές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις χώρες της ΕΕ δε φτάνουν ούτε για τους γηγενείς.

Άρα ποιό το νόημα της εισόδου ενός μετανάστη σε χώρα της ΕΕ (και μάλιστα παράνομα) από τη στιγμή που δε θα βρει δουλειά; Δεν είναι δεδομένη η περιθωριοποίησή του και η στροφή του σε παράνομες ή παρασιτικές (βλέπε καθάρισμα τζάμια στα φανάρια) δραστηριότητες;