Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2009

ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...

Αμεση ήταν η αντίδραση της Ρηγίλλης για τις δηλώσεις Γ. Μανώλη περί ανασυγκρότησης της Κεντροδεξιάς. Κύκλοι της Ρηγίλλης αποδοκίμασαν τις δηλώσεις του βουλευτή Αργολίδας διαμηνύοντας χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ είναι το κόμμα μας. Πολλοί ήρθαν, πολλοί έφυγαν, όμως η ΝΔ αντέχει διότι γνωρίζει να λύνει τα προβλήματα που παρουσιάζονται».

Με δήλωσή του στην εφημερίδα «Real News», ο Γιάννης Μανώλης πρότεινε την ανασυγκρότηση της Κεντροδεξιάς με αλλαγή συμβόλων και ονόματος, στην οποία θα ενταχθούν όλοι όσοι δεν εμπλέκονται σε σκάνδαλα, όλοι όσοι συμφωνούν με τις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού και της ηθικής στην πολιτική.


Οπως επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ, «αυτό πρέπει να γίνει πριν τις εκλογές [..] Η πρότασή μου δεν αφορά συνεργασία δύο διαφορετικών κομμάτων, αλλά ένα νέο κόμμα, στο οποίο θα ενταχθούν όσοι από τη ΝΔ και από τον ΛΑΟΣ αποδέχονται τις αρχές που προανέφερα».

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ,ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ -ΑΔΙΑΦΘΟΡΗΣ-ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ...

ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΠΡΕΖΑ TV
15-6-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?ΠΟΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΛΙΓΑΚΙ