Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2009

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ,ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΑΛΑΒΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ...

Την απόφαση του να επιμείνει στην απόφαση του και να παραιτηθεί από πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού και από το βουλευτικό αξίωμα γνωστοποίησε την Πέμπτη ο Αλέκος Αλαβάνος.
Τα μέλη της γραμματείας αφού τον ευχαρίστησαν για τη συμβολή του στην ανάπτυξη του ΣΥΡΙΖΑ του ζήτησαν - κατά πλειοψηφία- να παραμείνει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η μειοψηφία των ανανεωτικών επιφυλάχθηκε, με το σκεπτικό ότι αν του ζητήσει να ανακαλέσει θα είναι σα να μην σέβεται την επιλογή του.
Ερωτηθείς το πρωί, ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας αν σκοπεύει να πράξει το ίδιο απάντησε ότι ο καπετάνιος δεν πρέπει να παρατάει τη γέφυρα, όταν είναι σε φουρτούνα το καράβι.

Ας ελπισουμε λοιπον,ο δευτερος καπετανιος του καραβιου,που τοσα χρονια ηταν σε σχολη,για να μαθει το πως να οδηγει πλοια,να μην βαλει κανεναν μουτσο μπροστα,διοτι τοτε,σιγουρα θα το βουλιαξουν το πλοιο και το πολυ πολυ στο τελος,οσοι ξερουν κολυμπι,μετα απο χρονια
να περιοριστουν στην αγορα,μιας σανιδας του serf!!!


ΠΡΕΖΑ TV
18-6-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα εδω πληρωνονται.
Η αναληψη της πολιτικης ευθυνης του εμπρησμου της Αθηνας τον Δεκεμβρη και το ρατσιστικο μισος σε βαρος των Ελληνων εκαψαν κυριολεκτικα τον ΣΥΡΙΖΑ.Τους αποχαιρετουμε με δακρυα χαρας στα ματια....

Ανώνυμος είπε...

tin eipes tin papara sou pali ellinara
den simaine oti epeidi den pairno thesi se kati eime kai ypostiriktis afton
aplos o SYN den peire thesei apla eine ta pragmata kai to ekmetaleftikan kati malakes san kai sena gia na poune oti oi aristeroi avantaroune tin exegersi

a είπε...

Αν δεν τους βγει σε καλό η αποχώρηση δεν θα υπάρξει στασιμότητα... θα πιάσουν πάτο.

Ο μέσος αστός δεν έχει διαβάσει ούτε για τον Μάρξ ούτε για τον σοσιαλισμό και της 'ορολογίες΄ του. Νομίζω όμως ότι είναι στο χέρι του Τσίπρα να κόψει την μαλακίες που παγώνουν τον λόγο του και να χρησιμοποιήσει με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια απλές και καθαρές λέξεις.

Ανώνυμος είπε...

Εγκό Αλί από Αφγκανιστάν.
Πολύ στενοχορήθηκα που έφυγε το κυρ Αλέκο.
Μας αγαπούσε πολύ ειδικά εμάς τους μουσουλμάνους.
Είχε βέβαια κι ένα κακό ότι ήταν κομούνι κι εμείς αυτούς δεν τους γουστάρουμε.
Θυμάστε πως ξηγηθήκαμε στους Σοβιετικούς κάποτε.
Τέλος πάντων το ΣΥΡΙΖΑ μας αγαπάει και θέλει να κάνει το Ελλάντα ισλαμική χώρα,χώρα νταβατζήδων,ναρκοεμπόρων και ληστών.
Τώρα που το θυμήθηκα αλήθεια ο γιός του Βούτση τι γίνεται βρε παιδιά;
Μπορεί άλλοι να λένε ότι ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που εκτρέφει την βία και τους κουκουλοφόρους,αλλά εμείς το θέλουμε.
Εμάς αγκαπάνε περισότερο και από Ελληνες.
Φαίνεται τους αρέσει το...οθωμανικό δίκαιο!!!
Αλέκο όλοι οι λαθρομετανάστες και οι κουκουλοφόροι σε παρακαλούμε με δάκρυα στα μάτια.
Κάτσε Αλέκο,μην φεύγεις.
Ο Αλεξάκος είναι ικανός να το ΄ριξει το κόμμα πιο χαμηλά και από την...ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ANTE RE BLAKA ELLINARA LAOS-AYGO POY THA EIRWNEYTEIS KIOLAS. TRABA PISW STIN TRYPA SOU. THA MPEI STIN O FYRER SAS KAI TOTE THA PALEYETE ME TA AYGA NA PIASETE MAZI TO 1% GIATI OSO MALAKAS KAI AN EINAI O MESOS ELLINAS FASISTAS DEN ITAN OUTE THA GINEI POTEEEEE! OUST!