Τρίτη, Ιουνίου 30, 2009

ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ...ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΣΕΣ...ΑΠΛΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ..."ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ"!!!!

194 επιχειρήσεις από τις 576 συνολικά που ελέγχθηκαν βρέθηκαν να παρανομούν. Οι έλεγχοι έγιναν σε καφετέριες, μπαρ, κέντρα διασκέδασης και συναφείς επιχειρήσεις το τριήμερο 26-28 Ιουνίου από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις της
Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων σε ολόκληρη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν 576 επιχειρήσεις και διαπιστώθηκαν 501 παραβάσεις σε 194 από αυτές. Συνηθέστερη παράβαση ήταν η μη έκδοση φορολογικών στοιχείων (αποδείξεων λιανικής πώλησης).

Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν με τη νέα μεθοδολογία της Υπ.Ε.Ε., σύμφωνα με την οποία ελέγχονται πανελλαδικά επιχειρήσεις που ανήκουν σε ένα κλάδο επιχειρηματικής δραστηριότητας, προκειμένου να περιορίζεται ο υποκειμενισμός κατά την επιλογή τους και η ανάγκη των πολιτών για μεμονωμένες καταγγελίες.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Υπ.Ε.Ε. θα συνεχίσει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού τους ελέγχους σε κάθε είδους ομοειδείς επιχειρήσεις και επιτηδευματίες, μεταξύ των οποίων είναι και αυτές του χώρου της ψυχαγωγίας και συναφών παρεχόμενων υπηρεσιών, τόσο για φορολογικές παραβάσεις, όσο και για τη διακίνηση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών, ή διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ...ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ¨"ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ"....

ΠΡΕΖΑ TV
30-6-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: