Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2009

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ!!!!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...Με λουκέτα, συρματοπλέγματα και φρουρούμενη με βάρδιες παραμένει στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών η παιδική χαρά, που αποτελεί μήλον της Εριδος για τους κατοίκους.
Η αυτοαποκαλούμενη επιτροπή κατοίκων συλλέγει υπογραφές, απαιτώντας από τον Δήμο Αθηναίων να γκρεσμιστεί και στη θέση της να κατασκευαστεί σιντριβάνι.

Αρχικά, η αυτοαποκαλούμενη επιτροπή κατοίκων, αποφάσισε να συλλέξει υπογραφές, ζητώντας «να φύγουν οι λαθρομετανάστες από τον Αγ. Παντελεήμονα». Αφού εξαφανίστηκαν οι Αφγανοί πρόσφυγες από τη γειτονιά, μαζεύουν υπογραφές για μία ακόμη φορά: Συγκεντρώνουν ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα, ζητώντας να γκρεμιστεί η παιδική χαρά. Στη θέση της ζητούν να κατασκευαστεί σιντριβάνι και να τοποθετηθούν δένδρα και παγκάκια.

«Δεν μπορούμε να μπούμε εμείς με τα παιδιά μας στην παιδική χαρά. Γιατί μπαίνουν οι μαντιλοφορούσες με τα παιδιά τους. Κι αυτοί έχουν αρρώστιες. Κάποιοι ουρούν μέσα» απαντούσαν στερεότυπα τους περασμένους μήνες οι κάτοικοι Χθες, απαντούσαν ότι «αν παραμείνει η παιδική χαρά, μπορεί να ξαναγυρίσουν οι Αφγανοί στη γειτονιά».

Οι περισσότεροι αποδέχονται ότι «δεν μας διαβεβαιώνουν αν εμφανιστούν και πάλι λαθρομετανάστες. Δεν χρειαζόμαστε παιδική χαρά. Ετσι κι αλλιώς είναι βρώμικη. Να την γκρεμίσουν και να βάλουν παγκάκια, δένδρα, λουλούδια. Να φτιάξουν έναν αθλητικό χώρο...».

Σύμφωνα με ορισμένους, ο αριθμός των υπογραφών έφτασε τις 3.500. Υποστηρίζουν επίσης ότι «έτσι κι αλλιώς, η παιδική χαρά θα παραμείνει για πάντα κλειστή. Θα την περιφρουρούμε για να μην ανοίξει». Απαντώντας με ικανοποίηση «που έφυγαν οι Αφγανοί» προσθέτουν ότι «είναι η σειρά της πλατείας Αττικής. Πρέπει να τους διώξουμε κι από εκεί γιατί είναι συνέχεια της γειτονιάς.
Εφυγαν από εδώ και κοιμούνται εκεί...».

(ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...)


Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά των κατοίκων. «Δεν συμφωνούμε να γκρεμιστεί η παιδική χαρά, που θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε πλατεία» απαντούν οι Χρ. Ρουμπάνης, Μ. Βήχου, Ηλ. Γιαννίρης, Μαργ. Γέρου, Π. Τασούλας. Σκέφτονται, μάλιστα, να συλλέξουν υπογραφές για τη διατήρησή της. Μιλούν για «αντίστοιχες αντιδράσεις, που διοργανώνονται από νεοϊδρυθείσες επιτροπές κατοίκων στον Αγ. Νικόλαο».

Θυμίζουν ότι «η παιδική χαρά, από τις 16 Μαΐου, παραμένει κλειδωμένη, παράνομα, παρά τις υποσχέσεις του αντιδημάρχου Λευτ. Σκιαδά ότι θα παραμείνει ανοιχτή. Επιπλέον, παρόμοιοι διωγμοί -όπως ακριβώς ξεκίνησαν στον Αγ. Παντελεήμονα με συλλογή υπογραφών- προετοιμάζονται από αντίστοιχες επιτροπές κατοίκων και σ' άλλες γειτονιές του κέντρου. Η Πολιτεία ανέχεται την αυτοδικία, καταργώντας τη Δημοκρατία».

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...
ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ "ΧΙΤΏΝΑ" ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ,ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕΙ....

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ Η ΛΥΣΗ.

ΠΡΕΖΑ TV
22-6-2009

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τις αυτοαποκαλούμενες "αντιρατσιστικές επιτροπές" τι έχεις να πεις; Εκεί κάνεις το κορόιδο.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ κ.Πρέζα πόσους από τους δικούς σου χιτώνες έχεις δώσει;

Ανώνυμος είπε...

τα παιδια είναι παιδια, δεν έχει σημασία η φυλή, η θρησκεία, η γλώσσα που ανήκουν, και είναι κρίμα όσοι είμαστε γονείς να μη θέλουμε να διακαιούνται όλα τα παιδια ότι και τα δικά μας.

Ανώνυμος είπε...

3500 υπογραφές από μία συγκεκριμένη περιοχή είναι περισσότερες από όσες μαζεύουν οι αυτόκλητοι "προστάτες των μεταναστών" από όλη την Ελλάδα!


Η δημοκρατία μίλησε, οι τραγικές μειοψηφίες να σιωπήσουν!

Ανώνυμος είπε...

Για να ζήσουν αυτά τα παιδιά ανθρώπινα, πρέπει να διαφυλάξουμε τη χώρα και όχι να γίνονται οι παιδικές χαρές άσυλα λαθρομεταναστών και ναρκομανών.

Ανώνυμος είπε...

Κατα τα αλα δεν ειναι ρατσιστες , οι αλοι ειναι ρατσιστες !

kakramis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Δείτε ρε μαλάκες τον Χριστό ξανασταυρώνεται, ή διαβάστε το βιβλίο του Καζαντζάκη και θα καταλάβετε, η μίπως τώρα επειδή ο καζαντζάκης μας θυμίζει τον σάπιο εαυτό μας, να τον βγάλουμε ανθέλληνα, αντίχριστο τουρκόσπορο κτλ??

Εξάλλου η ξενοφοβία και ο ατομικισμός ήταν πάγια τακτική των ελληναράδων, ξεχνάτε την αντιμετώπιση που είχατε στους πρόσφυγες απο την Μικρά Ασία?? απο παντού τους διώχνανε, τώρα είναι έλληνες όμως..... τώρα πέσαμε πάνω στους αύγανους που αυτοί σίγουρα δεν είναι έλληνες

silentscream

kakramis είπε...

"Έλλάς πυρ! Ελλήνων πυρ! Χριστιανών πυρ!
Τρεις λέξεις. Γιατί τις σκοτώσατε;"
Πάντα διαχρονικός ο μεγάλος σεφέρης

Ανώνυμος είπε...

α ρε τουρκοσποροι φασισταραδες τολματε και αναφερετε και τους προγονους σας .Θα σας ειχανε κρεμασει αναποδα φασιστοειδη χρυσα αυγα κοκοκο

Ανώνυμος είπε...

afou re malaka preza oute kai an8ellhnas eisai kai kata tou xristianismou.. giati ta parousiazeis san kati 8etiko sthn arxh?? oti se voleuei pali...

aa.. kai h "autoapokaloumenh epitroph katoikwn" pou les einai isotimh me tis epishs "autoapokaloumenes epitropes katoikwn - antiratsistwn - malakopitouradwn " h opws aliws 8es na apokaleis ta syntrofia sou..

diadwste to kai perastika sas..

Ανώνυμος είπε...

ΒΗΧΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΤΛ ΠΙΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ!ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ!ΠΡΕΖΑΚΟ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ!!ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!ΚΑΤΟΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ ΠΡΕΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΛΙΓΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΕ?ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΤΟ ΖΟΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?ν

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 3,5% ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ 1,5% ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΑ.ΑΝΤΕ ΜΠΑΓΑΣΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΥΡΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η κάθε παιδική χαρά είναι δημόσιος χώρος, συνεπώς όσοι την κλείνουν παραβαίνουν το νόμο και θα έπρεπε να συλληφθούν πάραυτα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτος που αναφερθεικε στον Καζαντζακη ας διαβασει πρωτα την ΑΣΚΗΤΙΚΗ για να δει ποσο αντιρατσιστης ηταν κ μετα ας διαβασει το βιβλιο του ΙΣΠΑΝΙΑ για να δει ποσο αντιφασιστας ηταν κ εκει.Ελεος θα βγαλετε κ τον Καζαντζακη ομοιο με σας τους αλυτους