Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2009

Η SIEMENS ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ;;;ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ SPIEGEL...(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Κυβερνητική επιτροπή στο Μπανγκλαντές ανέλαβε να ερευνήσει την πιθανότητα χρήματα δωροδοκίας προς τον υπουργό Τηλεπικοινωνιών της χώρας -προερχόμενα από τη «Ζίμενς»- να κατέληξαν στα χέρια ισλαμικής τρομοκρατικής ομάδας.

Σύμφωνα με στοιχεία της γερμανικής επιθεώρησης «Σπίγκελ», πρόκειται για ποσόν που δόθηκε το 2004 στον τότε αρμόδιο υπουργό Αμινούλ Χάκε, προκειμένου ο γερμανικός όμιλος να αναλάβει έργο εγκατάστασης δικτύου κινητής τηλεφωνίας στο Μπανγκλαντές. Στην αμερικανική υπηρεσία εποπτείας του χρηματιστηρίου η «Ζίμενς» κατέθεσε στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι έμπιστος του υπουργού έλαβε από τον όμιλο περίπου 1,7 εκατ. δολάρια για την εξασφάλιση ανάληψης του έργου. Πράγματι, η «Ζίμενς» ανέλαβε το έργο αντί ποσού 40,9 εκατ. δολαρίων και ο υπουργός εισέπραξε τμήμα της δωροδοκίας, σύμφωνα με στοιχεία Αμερικανών ανακριτών. Ο Αμινούλ Χάκε καταδικάστηκε αργότερα από δικαστήριο του Μπανγκλαντές σε ποινή φυλάκισης 31 ετών, με την κατηγορία πως κατηύθυνε δραστηριότητες της ισλαμικής τρομοκρατικής ομάδας Jamaat ul- Mudschahidin Bangladesch (JMB), αλλά από τότε εξαφανίστηκε και καταζητείται, όπως αναφέρει η γερμανική επιθεώρηση στην ηλεκτρονική της σελίδα.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΜΟΝΟ Η SIEMENS ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟ ΚΟΣΜΟ,
ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ;;;

ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΎΠΤΟΥΝ
ΑΠΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;;;
Ο ΛΑΟΣ Ή ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ;;;;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;;;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,(ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ),ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ,ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;;;;;


ΠΡΕΖΑ TV
29-6-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: