Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2009

ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΝΑ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ...ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS...

Τη σύγκλιση της Ολομέλειας Εφετών, προκειμένου να ανατεθεί η υπόθεση της Siemens σε ειδικό εφέτη ανακριτή, ζήτησε ο συνήγορος του Χρήστου Καραβέλα, σε κατ' ιδίαν συνάντησή του με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργο Σανιδά, αίτημα που απέρριψε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Την ίδια στιγμή, ανώτατες δικαστικές πηγές αλλά και ο συνήγορος του πρώην στελέχους της γερμανικής εταιρείας διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να διαπραγματεύεται με τις ελληνικές αρχές την παράδοσή του.

Ο Γιώργος Σανιδάς έθεσε στο αρχείο και την αίτηση της οικογένειας Καράβελα για εξαίρεση του 4ου ανακριτή, Νίκου Ζαγοριανού, τον οποίο κατηγορεί ότι δεν χειρίζεται σωστά την ανάκριση. Ο Γιώργος Σανιδάς έκρινε ότι ο ανακριτής εκπληρώνει άριστα τα καθήκοντά του...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ...
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΔΙΟΡΘΙΣΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
5-6-2009

1 σχόλιο:

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΑΝΑΡΧΟ-ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΑΡΧΙΠΑΠΑΡΑ ΠΡΕΖΑ-ΚΙΑ:

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΑΜΙΟΛΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,

ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΞΕΦΤΕΛΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ (ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ)ΠΡΩΗΝ ΜΠΟΥΛΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΥΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ !

ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ