Κυριακή, Ιουνίου 28, 2009

ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΤΗ SIEMENS...Η ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΜΑΡΤΥΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...

Δέκα νέες εταιρείες-, οι περισσότερες υπεράκτιες με έδρες φορολογικούς παραδείσους και με αόρατους αποδέκτες- εντοπίσθηκαν από τη δικαστική συνδρομή του Μονακό, που έστειλε στοιχεία-φωτιά στις ελληνικές δικαστικές αρχές για εμβάσματα 11,8 εκατ. ευρώ προς λογαριασμούς στη Βρετανία, την Ελβετία και την Κύπρο από τα μαύρα ταμεία της Siemens.

Το υπέρογκο αυτό ποσό διακινήθηκε από το 2000 έως και το 2004, ενώ υπάρχει συγκεκριμένος λογαριασμός υπεράκτιας εταιρείας, ο οποίος φαίνεται ενεργός έως τον Ιούνιο του 2008, όταν είχαν ήδη καταθέσει και στη χώρα μας οι πρώτοι ύποπτοι για το σκάνδαλο της Siemens!
Η δικαστική συνδρομή είχε ζητηθεί προκειμένου να φωτισθούν οι διαδρομές του μαύρου χρήματος από την εταιρεία Sandybury Investements ltd που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι συμφερόντων του επιχειρηματία Γ. Καλδή και ιδρύθηκε
το 1999 με έδρα τις Παρθένους Νήσους.


Στον ίδιο ανήκε και η άλλη υπεράκτια εταιρεία, η Placid Blue, από την οποία επίσης μεταβιβάστηκαν εκατομμύρια προς άγνωστους αποδέκτες. Σύμφωνα με τους γερμανούς μάρτυρες, μέσω αυτών των εταιρειών διακινήθηκαν και οι μίζες προς πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα.

Οι εταιρείες, που συναντάμε πρώτη φορά, έχουν μυστηριώδεις επωνυμίες όπως Jeymer Ventures SA ΙΝΤ. (με αποδέκτη άγνωστο σε τράπεζα του Λιβάνου), Reyes Oceanicos Armandora SA (που στέλνει χρήματα στην τράπεζα HSBC του Λονδίνου), Kosmos Trade and Finance SA (που στέλνει χρήματα στη Λευκωσία), ZRDIAC Corporation, που συναλλάσσεται με τράπεζα της Γενεύης (Fortis), Acropolis (συμφερόντων Θεοδωρίδη) και διάφορες άλλες.
Εντύπωση προκαλεί η αιτιολογία αποδέκτη με την αόριστη επωνυμία «ένας πελάτης», που γεννάει πολλά ερωτήματα για το ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την τραπεζική αοριστία.

Πολλά από τα ποσά που διακινήθηκαν έχουν αποδέκτες με ψευδώνυμα όπως ΜΑΤΙ, που έχει ταυτοποιηθεί ότι ανήκει στον επιχειρηματία Σ. Παπαγιαννάκη, ο οποίος με αυθόρμητη εμφάνισή του στον εισαγγελέα υποστήριξε ότι με μεσολάβηση του παλιού του συμμαθητή Αλ. Λέτσα (δικαιούχος της άλλης μαύρης εταιρείας Fairways) πίστωνε τον συγκεκριμένο λογαριασμό και εισήγαγε ποσά στην Ελλάδα για επενδύσεις του κ. Λέτσα. Πρόσθεσε ότι εκείνος γι' αυτόν το σκοπό απευθύνθηκε στον χρηματιστή Ράμμο και στον επιχειρηματία Τυρογαλά (δικαιούχο της εταιρείας Martechnic Bunkering, η οποία επίσης στέλνει ποσά στο λογαριασμό που προαναφέραμε), για να στέλνει ποσά τους στο εξωτερικό και ύστερα να τα εισάγει ο κ. Λέτσας τμηματικά στη χώρα μας.
Τους γρίφους με τα χρηματοοικονομικά παιχνίδια χρηματιστών και άλλων εμπλεκομένων καλείται να λύσει τώρα η ελληνική Δικαιοσύνη, ανιχνεύοντας κυρίως ποια ποσά κατέληγαν σε τσέπες επιτηδείων ως μίζες για τα έργα της Siemens και ποια «ξέπλεναν» τις εγκληματικές δραστηριότητες πιθανώς και εν αγνοία των δικαιούχων τους!

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ,ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS,ΩΣΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ,ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΗΘΕΛΕ.
ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ,ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ,ΕΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΝ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ(ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ,ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,
ΛΙΑΠΗΣ ΚΤΛ...)


ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΜΟΝΟ Η SIEMENS ΔΕΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ;;;
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;;;

ΑΚΗ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΨΥΧΗ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
28-6-2009

1 σχόλιο:

aris53m είπε...

ΑΚΗ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΨΥΧΗ;;;

Βράζει αυγά σε καινούργιο βραστήρα αυγών Siemens