Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2009

ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΥΛΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΠΟΛΙΤΗ...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΩΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΌΥΝ ΤΑΧΎΤΗΤΑ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ Η΄ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΥΡΗ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ! ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΛΗΤΉΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ (ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ .

a είπε...

ξέρεις τι πως είναι να τρέχεις όλη μέρα με το τζιπάκι (με aircontition) και να κυνηγάς τον κάθε μαλάκα από 1 ώρα? Ε όταν τον πιάσεις δεν θα τον σαπίσεις? Τι διάολο γιατί τόχουμε το σήμα δηλαδή? (για να μην πω τι τόχουμε το όπλο...)

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΥΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλά τον έκαναν τον τσιχλίμαγκα ρε σεις! Δεν μπορεί να τρέχει έτσι.

Αν σκότωνε κανά παιδάκι τι θα λέγατε ρε βλάχοι;

Και λίγες έφαγε το μπαστάρδι.

Ανώνυμος είπε...

έπρεπε αυτός που κυνηγούσαν(αν ειναι όντως έτσι) να περέσυρε κάποιον φίλο ή συγγενή σου που θα οδηγούσε απλά το μηχανάκι του ή θα διέσχιζε το δρόμο πεζός.Τότε τί θα έλεγες??

Ανώνυμος είπε...

ενταξει ρε βλακα μας το εγραψες 3 φορες αντε παρε το επιδομα σου τωρα απο την αστυνομια,φασισταριο σε βαρεθηκα

Ανώνυμος είπε...

Nα πληροφορήσουμε τα φασιστοειδή του ΛΑΟΣ και της Χ.Α ότι δεν είναι δουλειά της αστυνομίας να δικάζει στον δρόμο. Στα καθεστώτα που υποστηρίζουνε μπορει να συμβαινει αυτό.
Στις δημοκρατιες η αστυνομια απλως συλλαμβάνει και δικαζουν οι δικαστές στα δικαστηρια.
ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΒΛΑΜΕΝΟΙ !

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΧΑΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΕΩΡΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΈΝΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΩ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε ποσες φορες θα σας το πω ρε λοβοτομοιμενοι,να μην αποκαλειτε φασιστες κανεναν αλλο εκτος απο εμας?
Δηλαδη τι πρεπει να κανω για να το βαλω-στο μυαλο σας εννοω,αμεσως να με παρεξειγησετε λυσσαρες-μεσα σας?
Στο θεμα μας τωρα,ποιο ειναι το προβλημα?Οτι οι μπατσοι θ'αρχιζουν να σας "μαυριζουν" απο τον δρομο ακομα?Ελα μωρε τι τοτε,τι μετα στα κρατητιρια της ασφαλειας,οσο πιο γρηυορα τοσο πιο ευκολα θα συνηθιζετε.

Ανώνυμος είπε...

προς ανωνυμους 9,05 κ 5.24
Να μην βαριεστε τοσο ευκολα κ να ειστε πιο ευγενικοι.
Εσεις εχετε κ ενα επιπεδο,διακατεχεστε απο υψηλα αισθηματα,ιδεες κ ιδανικα,ειστε ανεχτικοι,τους αγαπατε ολους,το κανετε-οσοι το κανετε-μ'ολους κ με τα παντα(μπεεεε).
Αντε λοιπον την αλλη φορα πιο χαλαρα