Τρίτη, Ιουλίου 07, 2009

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 6:30 ΣΤΗ ΚΑΜΑΡΑ...ΕΠΙΤΕΟΥΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ...

Συλλαλητήριο υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών και κατά των πρόσφατων μέτρων της κυβέρνησης ενάντια στην παράνομη μετανάσταση, θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Το εν λόγω συλλαλητήριο είναι προγραμματισμένο για τις 6:30 μμ. στην Καμάρα, ενώ σε αυτό συμμετέχουν το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ο ΕΔΟΘ, ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Εργαζομένων στην ΕΥΑΘ, ο ΟΕΝΓΕ, ο ΕΝΙΘ, η Νοσοκομειακή Επιτροπή Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, η Επιτροπή Κατά Συμφώνου Μετανάστευσης-Ασύλου της ΕΕ, η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, το Φόρουμ μεταναστών, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και Οργανώσεις Αναρχικών.

«Τα μέτρα «νόμου και τάξης» του Μαρκογιαννάκη είναι απειλή για τις ελευθερίες όλων μας! Μιλάνε για «ανεξέλεγκτα κύματα λαθρομετανάστευσης» όταν κάποιες χιλιάδες προσφύγων προσπαθούν με κίνδυνο της ζωής τους να ξεφύγουν από τις βόμβες και την κατοχή του ΝΑΤΟ και των ευρωπαίων συμμάχων τους στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Σομαλία. Άνθρωποι κατατρεγμένοι από τα δικτατορικά καθεστώτα χωρών της Αφρικής και του Τρίτου κόσμου επιχειρούν να ξεφύγουν από την πείνα και τις διώξεις. Ποια είναι η υποδοχή της «πολιτισμένης» Ευρώπης; Ένα ρατσιστικό φρούριο που η ελληνική κυβέρνηση απαιτεί μάλιστα να θωρακιστεί με πιο σκληρές περιπολίες της FRONTEX στο Αιγαίο. Πόσοι πρόσφυγες άραγε θα χάσουν ακόμη τις ζωές τους;» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Κατά Συμφώνου Μετανάστευσης-Ασύλου της ΕΕ και καλεί τους «εργαζόμενους και την νεολαία, τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους να υψώσουν ασπίδα αλληλεγγύης για τους μετανάστες.»

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΧΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...


ΠΡΕΖΑ TV
7-7-2009


tvxs.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ψηφιστεί νόμος έτσι ώστε κάθε ελληνική οικογένεια να έχει στο σπίτι τους από έναν πακιστανό!Έτσι θα λυθούν όλα