Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2009

Ο ΟΤΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ATHENS INDYMEDIA...ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ...

Λίγες ημέρες έπειτα από την αμφιλεγόμενη γνωμοδότηση του απελθόντος εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά αναφορικά με την ανωνυμία των bloggers, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει ότι κάτι τρέχει με το Ιντερνετ.

Ο ΟΤΕ απέστειλε εξώδικο στο Εθνικό Δίκτυο Ερευνας και Τεχνολογίας, με το οποίο ουσιαστικά τού ζητάει να διακόψει εντός πέντε ημερών (!) την πρόσβαση που έχει αποκτήσει το αντιεξουσιαστικό portal Athens Indymedia στο δίκτυο οπτικών ινών του οργανισμού. Σε διαφορετική περίπτωση ο ΟΤΕ επισημαίνει ότι θα προβεί στην άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός του - με ό,τι συνεπάγεται το τελευταίο.Στο εξώδικο παρατίθεται απόσπασμα από κοινοβουλευτική ερώτηση του βουλευτή Σερρών του ΛΑΟΣ Ηλία Πολατίδη (της 18ης Ιουνίου) που καταγγέλλει ότι «το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο επιτρέπει την πρόσβαση σε τρίτον που εμφανίζεται με την ιστοσελίδα Indymedia Athens, ο οποίος προβαίνει στη χρήση των συγκεκριμένων ινών και γενικότερα του συγκεκριμένου δικτύου για σκοπούς οι οποίοι δεν έχουν ουδεμία σχέση με την έρευνα και την εκπαίδευση». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΟΤΕ προχώρησε στην κοινοποίηση του εξωδίκου και στην «Κοινωνία της Πληροφορίας», και στον υπουργό Ανάπτυξης, και στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Ο οργανισμός θεωρεί ότι γίνεται εσφαλμένη χρήση του δικτύου του, διότι είχε συνάψει συμφωνία με το Εθνικό Δίκτυο Ερευνας και Τεχνολογίας να διατεθεί μέρος του δικτύου των οπτικών ινών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για εκπαιδευτικούς λόγους και αντ’ αυτού το Πολυτεχνείο διέθεσε ηλεκτρονικούς πόρους στο Indymedia. Το ζήτημα του Indymedia απασχολεί έντονα τη διοίκηση του οργανισμού, διότι έφτασε στο κοινοβούλιο διά της ερώτησης του κ. Πολατίδη (ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά σε σχετική, λίαν παρατεταμένη καμπάνια της εθνικιστικής εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος»).

Επιπλέον, πολύς λόγος για τον προαναφερθέντα διαδικτυακό τόπο έγινε το ματωμένο Δεκέμβρη του 2008. Το Indymedia είθισται να «χρεώνεται» το συντονισμό της δράσης των αντιεξουσιαστών και των κουκουλοφόρων, και την ανάρτηση άρθρων και ειδήσεων από τον ευρύτερο χώρο της αναρχίας και της μαχόμενης -ενίοτε και της ένοπλης- Αριστεράς. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΩΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΔΙΚΤΥΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ,
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.


ΠΡΕΖΑ TV
3-7-2009

66 σχόλια:

SykoFantiS Bastoyni είπε...

Για ποιες ακριβώς σύστημα οπτικών ινών μιλάμε; Για αυτό που αγόρασε ο ΟΤΕ από την SIEMENS;

παρακράτος είπε...

Πολυ ελεύθερο και ανεξάρτητο το indymedia. Εκοβε τα σχολια σαν πατσατζής που κοβει τον ψιλοκομμένο. Αιντε ρε τα κοπρόσκυλα. Ας κανουν οτι θελουν αλλα οχι με τις πλατες μας. Να πληρώνουν και να εχεουν το δικο τους σαιτ

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ναι....!!!

Lizzard είπε...

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ????? http://totefteri.blogspot.com/2009/06/indymedia.html

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνουν και το κλείνουν

Ανώνυμος είπε...

Tα ιδια σκατα με τους φασιστες ειναι και το indimedia...να βαλουν δικα τους λεφτα για internet και οχι τους πανεπιστιμιακους που πληρωνωνται απο εμας και εχουν στοχο την εκπαιδευση

Καλα admin η φοτωγραφια που ειχες στο λινκ τα λεει ολα και μετα λεμε ποιο μας γαμαει την ανωνυμια στα blogs.
Με κατι τετοιες αρρωστημενες μαλακιες βρησκουν πατηματα οι Σανιδαδες της χωρας.

Επισης να προσθεσω οτι το indymedia ειχε σβησει και δικα μου σχολια...αλλα κατα τα αλλα ελευθερια λογου...

Ταχυδρόμος! είπε...

Έλα μωρέ, κλασικη δεκιά, πώς κάνεις έτσι..

Ανώνυμος είπε...

γι αυτό το κλείνουν. Επειδή η "αποδοχή" της σιχαμένης μάζας έγινε αρκετή για κάτι τέτοιο. Επειδή φασίστες σαν και εσάς έγιναν πολλοί σε αυτή την κωλοχώρα.

Πείτε ρε ρουφιανάκια, με ποιο σκεπτικό θα μπορούσε να χαρεί ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ για το κλείσιμο ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ site; Προσωπικά θα ήμουν αντίθετος ακόμη και στο κλείσιμο κάποιου από τα άπειρα φασιστοσάιτ που υπάρχουν στο ελληνικό δίκτυο.

Πείτε ρε δωσίλογοι, για ποιο λόγο να ΚΛΕΙΣΕΙ οποιοδήποτε μεσο έκφρασης; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ; Αυτός ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ;

Ε ρε ΑΓΧΟΝΗ που χρειάζεται σε κάποιους...

Ανώνυμος είπε...

Kαλλιο αργα παρα ποτε!
Τι μας λες ρε ανωνυμε;Ελευθερια λογου κτλ.Η φωτογραφια του Admin ειναι ελευθερια λογου;

Ανώνυμος είπε...

α. Ξέχασα να πω. Εύχομαι κάποτε να κλείσουν ΟΛΑ τα σάιτ και να μη μείνει ούτε ένα, ανεξαρτήτως περιεχομένου.

Γιατί; Γιατί έτσι, διαφωνώ με την ύπαρξή τους. Με βρίσκουν αντίθετο ρε αδερφέ.

Κοιτάχτε τους εαυτούς σας στον καθρέφτη. Δείτε τους καλά καλά και βάλτε κάποιον να σας φτύσει.

Μη ξεχάσετε να κεράσετε και γλυκό στον μπάτσο που σύντομα θα είναι ΜΕΣΑ στα σπίτια σας.

Φιλιά και τα λέμε όταν η ναζιστική μπότα θα σας απαγορεύει την έξοδο από το σπίτι σας

-=IMAGINOS=- είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΝ... SORRY ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗ, ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ. ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΔΩΡΑΚΙΑ" ΟΠΩΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ DNA ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤAI ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ INDYMEDIA ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ! ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ. ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΗΚΑΝ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟΝ ΛΟΙΠΟΝ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΣΑΣ, ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΛΕΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΝΤΑΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ….

ΥΓ. Κάποιοι φλουφλοαναρχοναζίδες της Εκάλης εκεί μέσα γράφουν τα εξής ανέκδοτα που θα πάρουν απάντηση... από εδώ γιατί φυσικά είναι τόσο δημοκράτες που δεν επιτρέπουν την άλλη άποψη στη γιάφκα τους...

"από * 12:45μμ, Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009
Σε ποιες χωρες εχουνε βαλει χερι στο ιντερνετ τοσο καλα? Κινα, Τουρκια κλπ. Η "δημοκρατία" τους στα καλυτερα της. Καλο θα ηταν να ενημερωθουν σε ολο τον πλανητη για τους εν λογω κυριους του ΛΑΟΣ. Απευθυνομαι προς το ΛΑΟΣ.Φιλτατοι παρακρατικοι, απογονοι τον χυτων και των ταγματασφαλιτων,απολλειματα και απομειναρια του ανθρωπινου ειδους,θα μας βρισκεται παντου και παντα μπροστα σας!"

Λοιπόν απαντώ.

Φίλτατοι παραστρατολογημένοι αναρχοναζίδες, απόγονοι του Πολ Ποτ και του Μάο Τσε Τουγκ, βοθρολύματα και σκουπίδια της βαρετής κοινωνίας της Εκάλης, καιρός να μεταναστεύσετε στη Βόρεια Κορέα για να δείτε πόσο ωραία είναι η ιδεολογία σας και να τη βιώσετε επιτέλους. Εμείς δεν μπρόκειται να βρεθούμε μπροστά σας, γιατί απλά σε λίγο θα έχετε μεταναστεύσει στη Βόρεια Κορέα όπως προείπα από μόνοι σας λόγω στριμοκωλίασης για σας. Α και κάτι άλλο...

Σε ποια άλλη χώρα το Indymedia λειτουργεί μέσα από Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Βρείτε μου μία και μόνο χώρα πλην της Ελλάδος, δε ζητάω πολλά απλά εσείς ήσασταν κακομαθημένα κοπρόσκυλα της Εκάλης τόσο καιρό και πολύ σύντομα θα είστε της Βόρειας Κορέας.... γιατί εδώ θα στριμοκωλιάσουν τα πράγματα για σας, θα με θυμηθείτε γιατί εσείς το ζητήσατε.

Ανώνυμος είπε...

Ποια λογοκρισία? θα μας τρελλάνετε? Ας πληρώσουν και ας ανεβάζουν και ας λένε ό,τι θέλουν; Κι εγώ θα ήθελα έναν σερβερ τζαμπε... Για μαλάκες ψάχνετε?

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δε το κάνουν .com; Ένα σωρό υπηρεσίες υπάρχουν με μηδενικό έως ελάχιστο κόστος.

Ανώνυμος είπε...

από το προφίλ του Imaginos.


Ενδιαφέροντα

* Κατασκευή και ρίψη δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης
* διάλυση διαδηλώσεων
* εισβολή σε πανεπιστημιακά άσυλα και σε γιάφκες
* οδήγηση τεθωρακισμένων οχημάτων κατά προτίμηση με κανόνι
* μάσημα τσίκλας δίπλα σε ζαρντινιέρες και πολλά άλλα σχετικά.

Αγαπημένες Ταινίες

* Αστυνομικές
* Πολεμικές
* αιματοβαμμένες και τρόμου γενικώς.

Αγαπημένη Μουσική

* Παϊδάκια πάνω στα κάρβουνα και κλομπς πάνω στις ασπίδες.

Αγαπημένα Βιβλία

* Σήμερα μελετώ τον Τσελεμεντέ τον Μαρξ και τον Καζαμία ταυτοχρόνως. Τον "Αγών μου" και το "Εβραίοι όλη η Αλήθεια" τα έχω ήδη διαβάσει προ πολλού.


Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι; Και έχεις και θράσος να γράφεις έτσι; Εσύ είσαι εχθρός του ανθρώπινου είδους. Αυτό ακριβώς έγραψα και παραπάνω, ότι τύποι σαν και εσένα έγιναν πολλοί σε αυτή την κωλοχώρα που είχα την ατυχία να γεννηθώ και να είμαι και "υπήκοός" της.

Το Indy θα μείνει. Ακόμη και αν χρειαστεί να πληρωθεί γραμμή, το Ιντυ θα μείνει, μέχρι τουλάχιστον αυτή η χώρα να γίνει αυτό που πάντα ήθελε να γίνει, φασιστικό κράτος, από εκεί που το άφησε ο Μεταξάς, αλλά ο πόλεμος του χάλασε τα σχέδια. Μέχρι να πέσουν ΟΛΕΣ οι μάσκες και να δει και ο τελευταίος καθυστερημένος ότι εδώ θα γίνει ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Ντρέπομαι που γεννήθηκα και μεγάλωσα σε αυτή τη χώρα. Ντρέπομαι ντρέπομαι ντρέπομαι

Προς Imaginos: η δημοκρατία λέγεται δημοκρατία γιατί αφήνει και τον αναρχικό να λέει τις μπούρδες του (τις αντιδημοκρατικές), όπως αφήνει και τον φασίστα να λεει τις μπούρδες του (σίγουρα και πάλι αντιδημοκρατικές). Οταν αυτό παύει να ισχύει, δεν υπάρχει δημοκρατία, οπότε λυπήσου μας και κόψε τα "δημοκρατικά" σου, δεν ξεγελάς κανέναν, πες αυτό που λέει και το προφίλ σου, ότι θέλεις ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ κοινωνία βρωμερό σίχαμα

Ανώνυμος είπε...

Γαμημενα εβραιοσιωνιστακια.
Εχετε κολλησει με εκφρασεις φασιστας, ναζιστικη μποτα, χιτλερικη αρβυλα κ.λ.π.

Σας εχει μεινει απωθημενο απο τοτε που ο δικος σας εβραιοσιωνισταρος χιτλερ σας εβαζε στους φουρνους, κατω απο εντολες των οργανων του διεθνους εβραιοσιωνισμου.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερες και ανεξαρτητες φωνες......Τυφλα να'χει η λογοκρισια της χουντας μπροστα στους χασαπηδες του indymedia.

Αλλα ειναι καλο το βολεμα με τσαμπα servers και την προστασια του ασυλου. Προφανως τα υπολοιπα ελληνικα fora και sites ειναι οι ΜΑΛΑΚΕΣ που πληρωνουν απο την τσεπη τους για να τα συντηρουν.

Ανώνυμος είπε...

Από το banner του prezaTV:

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ...prezatv@hotmail.com

Αραγε ασπάζεται έστω και ένας από εδώ μέσα αυτή τη φράση; Μου φαίνεται ότι τελικά εδώ μέσα γράφουν μόνο υπάνθρωποι. Ποια αριστερά και ποια αναρχία... ούτε η επίκληση στη "δημοκρατική" νομιμότητα δεν έχει ανταπόκριση εδώ μέσα;

Εύχομαι ολόψυχα να νιώσουν τι θα πει "νόμος και τάξη" τα παιδιά που θα φέρετε στον κόσμο τις επομενες δεκαετίες. Φασιστρόνια, θα σας μουντζώνουν τα ίδια σας τα παιδιά κάποτε. Είστε οι ίδιοι δωσίλογοι του ίδιου σας του "έθνους" το οποιο πλέον φτύνω κατάμουτρα και στο οποίο δεν θέλω πια να ανήκω.

Αν "το φως των ελλήνων" που "δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ" είναι αυτό το πράγμα, τότε εγώ θα παλέψω μέχρι τέλους να το σβήσω με τα ίδια μου τα χέρια. Καλύτερες οι ορδές του κάθε κακομοίρη μετανάστη που θα κατακλύσουν αυτή τη σιχαμένη χώρα της μίζας, της διαφθοράς, της ρουφιανιάς και του ΦΑΣΙΣΜΟΥ, από όπου και αν έρχονται.

Απαξιώ να συνεχίσω να γράφω εδώ μέσα, αν δεν δω έστω και ένα σχόλιο που να γράφει τα αυτονόητα. Αλλιώς, εύχομαι ολόψυχα να κλείσει και αυτό το σάιτ, για λόγους "εξύβρισης", "συκοφαντικής δυσφήμησης", "παραβίασης πνευματικής ιδιοκτησίας", και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο όποιος κάφρος σε κάποιο γραφείο.

Αντε με τις υγείες σας, σύντομα και απαγόρευση σκέψης

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοκρατια γεννηθηκε στην Ελλαδα !!(sic)
Επειδη ειναι ελληνιδα εχει ερθει δω να θαφτει
(Ασχετο αλλα η λεχτικη επαληθευση ειναι η λέξη burial).

Την λογικη οντως την γεννησαν οι αρχαιοι ελληνες !!! Αυτη εχει θαφτει εδω και κατι δεκαετιες

Ανώνυμος είπε...

Τις "ορδές του κάθε κακομοίρη μετανάστη"
να τις πάρεις στο σπίτι σου κακομοιρη εβραισιωνισταρε λαθρομεταναστη και να πας στην πατριδα σου μουνοπανο.
Να μας αδειασεις την γωνια το συντομοτερο παπαρα.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

''Ο/Η Ανώνυμος είπε...1:29 μμ
Πείτε ρε δωσίλογοι, για ποιο λόγο να ΚΛΕΙΣΕΙ οποιοδήποτε μεσο έκφρασης; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ; Αυτός ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ;

Ε ρε ΑΓΧΟΝΗ που χρειάζεται σε κάποιους...''

XAXAAXAXAXAXA !!!

O Δημοκρατικος και αναρχικος Anwnimos ειναι κατα της φιμωσης των blog καιπροκυμενου να το πετυχει ειναι διατεθειμενος να περασει απο την ΑΓΧΟΝΧΗ καποιους...

Φιλε αμα ειναι τραβα προς το Λ.Α.ΟΣ που εκει γουσταρουν και τις θανατικες ποινες...

ΒΙΑ ΡΕ ΔΕΝ ΠΟΛΑΜΕΤΑΙ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΛΙΩΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ !!

Το τρομακτικο ειναι ποσο βαδιζει στα ακρα η κοινωνια αλλα κατσε να επεφτε λιγος παρας και οι αναρχικοι με τους χρυσαυγιτες χερακι-χερακι θα κυκλωφορουσαν.

Ανώνυμος είπε...

Στο χαλι που εχει καταντησει το ιντυμιντια, καλυτερα να κλεισει. Περισσοτερο για σαιτ της αλ καιντα κανει πια

Ανώνυμος είπε...

milai to prezatv gia ..logokrisia???
xa.

Ανώνυμος είπε...

καλε τι γινεται εδω

Ανώνυμος είπε...

1.το indymedia είναι από τα φασιστικότερα sites. Όποιος διαφωνεί, για οποιοδήποτε θέμα, αρχικά του σβήνουν το μήνυμα. Σε παρόμοιες περιπτώσΕΙΣ, είχα διαμαρτυρηθεί και απείλησαν ότι θα έβρισκαν την IP μου μέσα από το NTUA και θα με εντόπιζαν για να με σπάσουν στο ξύλο. Τραμπουκισμοί τέτοιου στυλ, είτε έρχονται από δεξιά, είτε από αριστερά, είτε από 'και καλά' αναρχικούς (γιατί οι αναρχικοί είναι διαβασμένοι, όχι χούλιγκανς που διαλύουν ό,τι δε μπορούν να αγοράσουν), είναι κατάπτυστοι.

Να πληρώσει για site το indymedia...πως την είδαν? τσάμπα μάγκες?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΡΕΖΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ

Ανώνυμος είπε...

τουλάχιστον ο πρέζας αφήνει και όσους έχουν αντίθετη άποψη να τον βρίζουν...δεν τραμπουκίζει :Ρ~

μαγκιά του.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...3:09 μμ

''ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΡΕΖΑ''

Πολυ τετοστερονη ρε φιλε εχεις και ειναι κριμα που εισαι αντρας και σου αρεσουν τα τριχωτα κολαρακια...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΕΖΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ, ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΟΥΜΕ ΣΟΤ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΑΚΙΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΖΑ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΠΛΟΚΣ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ Ο ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΕΠΕΣΕΣ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΠΑΛΙ, ΜΠΡΑΩΟ ΠΑΠΑΡΕΣ ..

Ανώνυμος είπε...

Gegonos einai oti ro Athens Indymedia provainei sustimatika stin logokrisia kai to ameso kopsimo lown twn posts pme ta opoia diafwnei, polu pera apo tin politiki anartisis pou episima anaferei oti uio8etei. Einai malista a3ia 8aumasmou i taxutita me tin opoia antidra, kai ws pros ton entopismo twn posts, alla kai ws pros tin diagrafi, alla kai tin risi proskommatwn sto na ginai post apo to idio IP. Einai mia asfalitiki (opws kapoioi tin onomazoun) nootropia, parakilou8isis kai xeiragwgisis-logokrisias ka8e anti8etis apopsis. Mia tetoia sumperifora 8a mporouse na ufistatai efoson den kaluptetaoi apo to asulo kai apo to tzampa zaraktira prosvasis. H xrisi dimosiwn upodomwn sunepagetai pliri sevasmo stis apospeis tou opoioudipote, alla kai apodoxi kritikis kai eu8unwn epi pra3ewn klp.

Ανώνυμος είπε...

Μας τα γράφεις έτσι και ανατριχιάζουμε.
Αφού μιλάς για την άρση ανωνυμίας του πρέζα και του τρωκτικού, κάνε πρώτος τη μαγκιά να άρεις την δική σου ανωνυμία.

Γιατί πίσω από οθόνες, πολλά σπυριάρικα 13χρονα παρθένα αγοράκια είναι μάγκες με 15 κιλά αρχίδια.

Ανώνυμος είπε...

O ΠΡΕΖΑ εχει δικιες του αποψεις τις οποιες οποιος θελει τις ακουει και αν κρινουμε απο την επισκεψημοτητα του εχει και αρκετο κοινο (κατι που δεν εχει και τοση σημασια)

Βασικα βλεπεις εδω οτι και παντου αλλα με εναν ποιο χυμα τροπο αλλα προσωπικο ιστολογιο ειναι και την ξεφτυλα του indymedia δεν την εχει...

Eσυ προφανως να φανταστω οτι σου αρεσει να βλεπεις ειδησεις απο το zougla.gr ε?

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ. ΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΡΕ. ΕΜΦΥΛΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ? ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΤΕ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ? Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

Ιάσων είπε...

http://www.afipnisis.gr/agora/viewtopic.php?f=48&t=417&p=3089&hilit=indymedia#p3089


http://www.afipnisis.gr/agora/viewtopic.php?f=48&t=223&p=2290&hilit=indymedia#p2290

Ανώνυμος είπε...

http://www.pare-dose.net/blog/?p=1436

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους κλεινει το μπουρδελο? Επιτελους κλεινει το σκατοστομα των αναρχοαυτονομων φασιστων που σπανε οτι δε μπορουν να εχουν?

Ανασταση!

Ανώνυμος είπε...

Οι σχεδιαστές των «επαναστάσεων»

Οπαδοί της «πορτοκαλί επανάστασης» στην Ουκρανία


Albert Einstein Institution (ΑΕΙ)

Το Ινστιτούτο Αλμπερτ Αϊνστάιν φέρεται να παίζει ρόλο στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη νεανικών κινημάτων, με σκοπό τη δημιουργία προϋποθέσεων για «επαναστάσεις», με την ενίσχυση της εντύπωσης ότι τα καθεστώτα που έχει σαν στόχο είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό μη δημοφιλή, και την πρόκληση αποσταθεροποίησης μέσω διαδηλώσεων. Το ΑΕΙ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ιδρυμα Σόρος, το ινστιτούτο «National Endowment For Democracy» («Εθνικό Κληροδότημα για τη Δημοκρατία» - ΝΕD) και την αμερικανική κυβέρνηση, διευθύνεται από τον πρώην αξιωματούχο της CΙΑ, συνταγματάρχη Ρόμπερτ Χέλβεϊ και τον δρα Τζιν Σαρπ του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Σύμφωνα με το ΑΕΙ, ο Σαρπ ίδρυσε το Ινστιτούτο το 1983 για να προωθήσει την έρευνα, τις πολιτικές σπουδές και την εκπαίδευση πάνω σε στρατηγικές μη βίαιης διαμάχης απέναντι στη δικτατορία, στον πόλεμο, στη γενοκτονία και την καταπίεση. Τα συγγράμματά του για το συγκεκριμένο θέμα έχουν μεταφραστεί σε 27 γλώσσες και, με τη χρηματική υποστήριξη του Ιδρύματος Σόρος και του ΝΕD, αυτός και οι συνεργάτες του έχουν επισκεφθεί πολλές «υποψήφιες» περιοχές. Ο Σαρπ πιστεύει ότι εάν ο στόχος είναι η πτώση μιας δικτατορίας, κρίνεται απαραίτητη η ανάπτυξη μιας στρατηγικής ή ενός σούπερ σχεδίου για να εξασθενήσει το καθεστώς, κάτι που μπορεί να συμβεί από τον προσδιορισμό των πηγών της δύναμής του. Την πρακτική εφαρμογή των σχεδίων έχει αναλάβει ο Χέλβεϊ, ο οποίος είχε την εμπειρία της ανατροπής καθεστώτων σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ασία. Αρκετές αναφορές δείχνουν πως ο Χέλβεϊ θεωρείται υπεύθυνος για το πραξικόπημα στη Σερβία, ανακατεύτηκε σε μεγάλο βαθμό σε παρόμοιες επιχειρήσεις στη Γεωργία και φαίνεται να εμπλέκεται και στην Ουκρανία.

«International Center of Nonviolent Conflicts»

Το «International Center of Nonviolent Conflicts» (Διεθνές Κέντρο για Μη Βίαιες Διενέξεις) αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι «αναπτύσσει και ενθαρρύνει τη χρήση μη στρατιωτικών στρατηγικών, που βασίζονται σε κινητοποιήσεις πολιτών, για να προωθήσουν και να υπερασπιστούν τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ολόκληρο τον κόσμο». Ο δρ Πίτερ Ακερμαν είναι ο ιδρυτής του, ο οποίος είναι πρόεδρος του Συμβουλίου Εποπτών της Νομικής και Διπλωματικής Σχολής Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts, ενός σημαντικού κέντρου στρατολόγησης των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, καθώς και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Διεθνούς Ινστιτούτου Στρατηγικών Σπουδών του Λονδίνου. Ο Ακερμαν, συνιδρυτής και του ΑΕΙ, ήταν ο εκτελεστικός παραγωγός του ντοκιμαντέρ της ΡΒS - Τν με τίτλο «Η πτώση ενός δικτάτορα», που αναφερόταν στον πρώην Γιουγκοσλάβο Πρόεδρο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, το οποίο έχει μεταφραστεί στα αραβικά, στα γαλλικά, στα κινεζικά, στα ρωσικά και τα ισπανικά. Ο πρώην αξιωματικός της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, ο Τζακ Ντιβάλ, που είναι πρόεδρος του Κέντρου, διαδίδει με διαλέξεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό τη στρατηγική της μη χρήσης βίας.

«The Arlington Institute» (ΤΑΙ)

Το Ινστιτούτο Αρλιγκτον ιδρύθηκε το 1989 από τον Τζον Πέτερσεν, με στόχο να βοηθήσει στον επαναπροσδιορισμό της έννοιας της εθνικής ασφάλειας, με την εξέταση των ραγδαία εξελισσόμενων παγκόσμιων τάσεων, όπως είναι η αύξηση του πληθυσμού, η περιβαλλοντική υποβάθμιση, η «έκρηξη» της επιστήμης και της τεχνολογίας. Ανάμεσα στα μέλη του συμβουλίου, είναι και ο Τζέιμς Γούλσεϊ, πρώην διευθυντής της CΙΑ επί κυβέρνησης του Μπιλ Κλίντον, και πρόεδρος του ινστιτούτου «Freedom House» (Οίκος Ελευθερίας). Ο Πέτερσεν έχει απασχοληθεί με αρκετές μελέτες από το υπουργείο Αμυνας, με στόχο τη συστηματική κατανόηση των προσεγγίσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μελετηθούν και να προβλεφτούν οι μελλοντικές εξελίξεις. Επίσης, διατέλεσε σύμβουλος πολλών ανώτατων αξιωματούχων, όπως ο υφυπουργός Ναυτικού και ο αρχηγός των ναυτικών επιχειρήσεων.

Ανώνυμος είπε...

Indymedia: O στρατός του George Soros οργανώνεται. Παγκοσμιοποίηση και δικτύωση τεχνητής αναρχίας

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΟΙ “ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ” του Indymedia, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΕΔΩ…, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΕΔΩ!

Αυτό που διαπιστώσαμε με τα γεγονότα που ακολούθησαν τον θάνατο του “συντρόφου” Αλέξη είναι ότι για πρώτη φορά το δίκτυο Indymedia του George Soros δοκιμάζει την δυνατότητα ταυτόχρονης αναρχικής δράσης σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ακόμα και στην Τουρκία , που δεν φημίζεται για την δημοκρατική αντιμετώπιση ταραξιών, βρέθηκαν κάποιοι να επιτεθούν στην Ελληνική Πρεσβεία. Βέβαια και μόνο το ότι ο στόχος ήταν Ελληνικός…είναι ικανός λόγος να απουσιάζουν οι Τουρκικές αρχές. Η πρώτη δοκιμή τηλεχειριζόμενης αναρχικής διαδήλωσης ήταν το γιαούρτωμα του Αλογοσκούφη από πλουσιόπαιδα που σπουδάζουν στην Αγγλία με τα λεφτά του ΛΗΣΤΗ μπαμπά τους.
O Soros έχει χρηματοδοτήσει και επιτύχει ΠΟΛΛΕΣ “επαναστάσεις” που αποσκοπούσαν σε ανακατατάξεις εξουσίας με σκοπό τα “επαναστατημένα” κράτη να υποχρεωθούν να υποταχθούν στον ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ έλεγχο.

Χάρη στον “φιλάνθρωπο” Soros… οι Αμερικάνοι στήνουν ΝΕΕΣ πυρηνικές κεφαλές στην Πολωνία και καλλιεργούν έναν ΝΕΟ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ που πλέον δύσκολα θα παραμείνει ψυχρός για πολύ καιρό. Αυτός είναι ο λόγος που ο Soros χρηματοδοτεί ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ που αποδομεί την συνοχή των κρατών που έχει βάλει στο στόχαστρο. Αυτός είναι ο λόγος που χρηματοδοτεί τους ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ σε κράτη με εδραιωμένη Δημοκρατία, που χρηματοδοτεί τους εθνικιστές της FYROM ενώ εκεί υπάρχει σοβαρό έλλειμα Δημοκρατίας. Αυτός είναι ο λόγος που χρηματοδοτεί δημοσιογράφους που έχουν στήλες σε μεγάλες εφημερίδες ώστε να ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝΤΑΙ τυχόν δυσάρεστες αλήθειες που τον αφορούν.
Όταν δύο κακοπληρωμένοι Βολιβιανοί βρήκαν τραγικό θάνατο σε εργοτάξιο του Soros… ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ στα Indymedia διότι ΞΕΡΟΥΝ ποιος πληρώνει την ύπαρξη του δικτύου. Τώρα που σκότωσαν τον Αλέξη, τον “φτωχό” σύντροφο, …το θέμα πήρε παγκόσμιες διαστάσεις.

Στα indymedia βρίσκουν λογικό να υπάρχουν ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ…σύντροφοι κι αγωνιστές, βρίσκουν ΛΟΓΙΚΟ να έχουν χρηματοδότη τον μεγαλύτερο τυχοδιώκτη του πλανήτη…και θεωρούν ΛΟΓΙΚΟ να επιτίθονται στον Ελληνισμό…που είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο υπάρχουμε ως χώρα στους χάρτες της Γης.
ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο SOROS…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. Μία ακόμα φιλοαμερικανική “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” που θα φέρει στην εξουσία τον…Έλληνα Σακασβίλι-Παπανδρέου. Τα κακομαθημένα δεκαπεντάχρονα πιθηκάκια του Indymedia…έχουν επαρκή αποθέματα βλακείας στον εγκέφαλο ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Τους καθοδηγούν και τους φορτίζουν τεχνητά με ΜΙΣΟΣ διάφοροι ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ υποκείμενα της δημοσιογραφίας και της πολιτικής που θεωρούν ότι ΟΛΑ είναι θεμιτά…για ν’ανέβουν ελαφρώς τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις.

Απέναντι στην ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ των ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ταχθεί ΟΛΕΣ οι πολιτικές δυνάμεις … ΠΛΗΝ του ΠΑΣΟΚ και της εξουσιομανίας του το οποίο ξεφτιλίζεται καθημερινά ικετεύοντας για μία συνεργασία με τον κουραμπιέ που λέγεται ΤΣΙΠΡΑΣ. …

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα πλουσιόπαιδα του Indymedia και του ADSL λοιπόν, που κάνουν την επανάστασή τους, επειδή ο πλούσιος μπαμπάς τους απατάει τη μάνα τους με φτωχές μικρούλες και οι ίδιοι μεγάλωσαν μοναχικά μπροστά σ’ένα DVD Player κι ένα PLAYSTATION , δικτυώνονται κι αποφασίζουν να δράσουν κόντρα στην μονοτονία και την εύκολη ζωή που τους εξασφάλισαν οι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ αλλά πλούσιοι γονείς τους οι οποίοι πιστεύουν ότι τα χοντρά χαρτζιλίκια στις τσέπες των παιδιών τους αποσπούν την προσοχή τους από την μιζέρια της διαλυμένης τους οικογένειας και την παντελή έλλειψη αρχών και ιδανικών.

Κάπως έτσι ο σχεδόν ανήλικος γιός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση κυκλοφορούσε με όπλα και χειροβομβίδες, έκανε ληστεία σε τράπεζα παρόλο που τα χρήματα ΔΕΝ έλειπαν από το σπίτι ενός πολιτικού με αμοιβές που ξεπερνούν τις 8.000 ευρώ…ΜΗΝΙΑΙΩΣ. 12 βασικοί μισθοί στις τσέπες ενός πολιτικού ΣΕ ΜΗΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ δεν αρκούν για να σταματήσουν τον γιο του Νίκου Βούτση να τρομοκρατεί και να απειλεί τις ζωές και τις περιουσίες τρίτων. Αυτός ο μπαμπάς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ είναι εκλεγμένος βουλευτής και θεωρείται ΕΠΑΡΚΗΣ και ΙΚΑΝΟΣ ως επίδοξος ηγέτης της κακόμοιρης Ελλάδας.

Το κόστος των διαδηλώσεων στην αγορά ανήλθε στα 50.000.000 ευρώ που έγιναν στάχτη και θρύψαλα όπως και 2500 θέσεις εργασίας. 50.000.000 ευρώ που ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ο Βουλγαράκης , ΟΥΤΕ ο Ρουσόπουλος, ΟΥΤΕ ο Ευφραίμ, ΟΥΤΕ ο Πάπιστας … αγαπητοί φωστήρες επαναστάτες του INDYMEDIA. Ο καταχρεωμένος περιπτεράς θα πληρώσει την αναζήτηση δράσης των βαριεστημένων πλουσιόπαιδων από τα Βόρεια Προάστια.

Οι πρόσφατες διαδηλώσεις ήταν Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ και ΠΙΟ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ πράξη που θα μπορούσε να λάβει ποτέ χώρα στην Ελλάδα. Μία τεράστια και καταστροφική στημμένη και προγραμματισμένη διαδήλωση στην οποία…εντελώς “τυχαία” … ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ δεν χτυπήθηκε, ΚΑΜΙΑ ΒΙΛΑ στην Εκάλη δεν υπέστη ζημιές, ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΩΤ και ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Lear Jet δεν υπέστη την παραμικρή φθορά. Οι φτωχοί έγιναν…φτωχότεροι με τα ΕΞΥΠΝΑ χτυπήματα των κουκουλοφόρων μασκαράδων. Στοχοποιήθηκαν οι μεροκαματιάρηδες της Πατησίων. Με το δικό τους αίμα χτίστηκαν οι επαύλεις των ληστών πολιτικών, αγοράστηκαν τα σκάφη τους, και φούσκωσαν οι λογαριασμοί τους στην Ελβετία…και τώρα δέχθηκαν την χαριστική βολή από τα κακομαθημένα παιδιά των ιδίων ξεπουλημένων πολιτικών.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ο γιος του ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ή του ΒΟΥΤΣΗ να πετάξουν μολότοφ στις βίλες της Εκάλης. Θα ήταν αδιανόητο ο γιος του Αλαβάνου να έκαιγε και να υποβάθμιζε το ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ στο οποίο σπούδασε. Αντιθέτως τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ όπου σπουδάζουν ΔΩΡΕΑΝ τα φτωχά παιδιά των εμπόρων της Πατησίων …ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ και να ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ώστε να οδηγηθούν ΟΛΟΙ …και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ στα ιδιωτικά ιδρύματα.

Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να υφιστάμεθα οικονομικά αυτή την ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ετήσια καταστροφή και καταλήστευση των πανεπιστημίων , πράξεις που ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ συστηματικά οι Πρυτανικές αρχές καθώς έτσι ξαναγεμίζουν τις τσέπες τους με μίζες από την προμήθεια (πραγματική και εικονική) ΝΕΟΥ εξοπλισμού για τις ανάγκες της Δημόσιας Παιδείας. Παρέχουν ΑΣΥΛΟ … ΜΟΝΟ σε αυτούς που καίνε και όχι σ’αυτούς που ο Ελληνας φορολογούμενος πληρώνει για να προστατεύουν την περιουσία του. Αν είσαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ δικαιούσαι να χαρείς το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ, ενώ αν είσαι εκπρόσωπος του νόμου…και του Έλληνα φορολογούμενου…στέκεσαι άπραγος από έξω και αφήνεις να καεί το σύμπαν διότι από τη φωτιά…κάποια γίνονται πλουσιότεροι.
Ο Soros πλουτίζει με χρηματιστηριακές επιθέσεις στις οικονομίες ολόκληρων κρατών. Φυσικά έχει επενδύσει και στην πολεμική βιομηχανία η οποία είναι το απραίτητο στήριγμα σε κάθε ΒΙΑΙΗ αλλαγή καθεστώτος με ΨΕΥΤΙΚΕΣ επαναστάσεις που σχεδιάζουν οι Αμερικανοί.
Ο Soros , όπως και η οικογένεια Bin Ladin επένδυσε στην εταιρία του Bush που λέγεται Carlyle Group και που προσέφερε ΠΟΛΛΑ κέρδη από την πώληση οπλικών συστημάτων που χρησιμοποιήθηκαν ενάντια σε άμαχο πληθυσμό. (Ψευδώς εμφανίζουν τον Soros δήθεν εχθρό του Bush).

Ανώνυμος είπε...

Στα indymedia … ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μιλάς για τον Soros. Ο πρωήν πράκτορας της κομμουνιστικής KGB που λέγεται ΠΟΥΤΙΝ…είναι φασίστας για τον Soros…και για τα Indymedia. Είναι γνωστές οι προσπάθειες του Soros να ρίξουν τον Πούτιν από την εξουσία που διανοήθηκε να ΜΗΝ ξεπουλήσει την Ρωσσία όπως έκανε ο PizzaHut-Γκορμπατσώφ.

Είναι φασίστες όσοι είναι περήφανοι για τον Ελληνισμό. Στα indymedia είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ η κριτική στα γεράκια του Bush και συνεταιράκια του Soros. Ακόμα και το Γκουντάναμο είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. Υπάρχει όμως η “μακεδονική” μειονότητα , (οι 60 πράκτορες της FYROM) , και φυσικά ο ΙΟΣ της Ελευθεροτυπίας κι άλλοι ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΕΝΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ που ηδονίζονται μέσα από την φωτιά και τον εμφύλιο. Η πρόσφατη επίθεση των κουκουλοφόρων στα γραφεία της Εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… είχε σχέση και με τον διευθυντή της ΚΩΣΤΑ ΖΟΥΡΑΡΙ που αποκάλυψε την αθλιότητα της Ρεπούση και με την πατριωτική στάση του εντύπου έναντι όλων των φιλοσκοπιανών που έχουν κατακλύσει τον Αθηναϊκό Τύπο.

Όταν αποφασίζεις να κάψεις την Ελληνική Σημαία…αντί για τη βίλα του ληστή… στοχεύεις στον εμφύλιο κι όχι στην δικαιοσύνη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς που ήπιαν το αίμα του κατεστραμμένου Έλληνα … ΔΕΝ βρήκε απέναντί του τα Indymedia των LSD-φλώρων από τα Βόρεια Προάστια. Oι αστυνομικοί τρέμουν να τους ακουμπήσουν για να μην μπλέξουν με τους πανίσχυρους κι αλήτες μπαμπάδες τους. Έτσι οι καταχρεωμένοι επίσης αστυνομικοί για 1000 ευρώ τον μήνα κάθονται υπομονετικά μέχρι οι “επαναστάτες” της Εκάλης να ξεδώσουν και να ξενερώσουν. Οι κανακάρηδες της επανάστασης του Indymedia των οποίων οι μπαμπάδες κερδίζουν τα εικοσαπλάσια από τους κακούς μπάτσους φροντίζουν για τη δημιουργία ΤΡΟΜΟΥ, για την εντατικοποίηση της Αστυνόμευσης και για την υποχώρηση της Ελλάδας σε θέματα προσωπικών δεδομένων στα οποία θέλουν να βάλουν χέρι οι ΗΠΑ. Τα παιδιά των ληστών του Δημοσίου πλούτου είναι αυτά που καίνε τα περίπτερα των αναπήρων.

Για τους παράφρονες των Indymedia … η καθηγήτρια Τζάνη είναι η ΑΠΕΙΛΗ για την Δημοκρατία…κι όχι το Γκουντάναμο ή η λέσχη Bilderberg.

Με τον ίδιο τρόπο κάποτε το ΚΚΕ όπλισε τους αγράμματους Έλληνες και τους έπεισε να ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΘΟΥΝ για τη “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” που εκπροσωπούσε ο θείος Στάλιν.

Κάπως έτσι οι Ερυθρές Ταξιαρχίες στην Ιταλία ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ τον ΜΟΝΟ πολιτικό που πρότεινε συγκυβέρνηση με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ιταλία. Κάπως έτσι οι καθυστερημένοι αδερφοί Dalton-ΞΗΡΟΙ…φρόντισαν να εδραιωθεί η παντοδυναμία ΟΛΩΝ των ξεπουλημένων αμερικανόφιλων εκδοτών και πολιτικών.

Ανώνυμος είπε...

Κάνε μία περίληψη στα κατεβατά σου.
Αυτό όλο μου θυμίζει Λιακόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

ανεξάστητη και ελεύθερη φωνή λέει ο βλάκας

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση προς ιντιμιντιανούς...

ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που αποφάσισε την αναστολή του το indymedia Θεσσαλονίκης; http://thessaloniki.indymedia.org/

Τουλάχιστον οι τύποι της Θεσσαλονίκης είχαν ιδανικά, που μόλις κατάλαβαν τι πραγματικά παίζει με τα indymedia, την έκαναν με ελαφρά... οι των Αθηνών από την άλλη, φαίνεται ότι μπορούν να πουλήσουν ακόμα και την μάνα τους για τα "ιδανικά" τους!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΩΣ ΕΔΩ.
ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ Ο ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΤΥΩΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.
ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΟΥ,ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ...

Ανώνυμος είπε...

Ο σκοτεινός κόσμος των Indymedia (IMC). Γιατί διέκοψε την λειτουργία του το Indymedia Θεσσαλονίκης! Διαφθορά και «εναλλακτικά» ΜΜΕ.

http://megoulina.blogspot.com/2008/01/indymedia-imc-indymedia.html

παρακράτος είπε...

Μπορεί να μην συμφωνούμε με τον πρέζα και να μας ζαλίζει τον έρωτα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε οτι ειναι φασιστικό το μπλογκ του. Κανενα απο τα βλακώδη σχόλια δεν κόβεται. Άλλωστε οι πιο πολλοί για αυτά τα σχόλια έρχονται εδώ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Οι φασίστες της αριστεράς τσακίστηκαν

Ancient Christian Magician είπε...

Καλα οι πιο πολλοι εδω μεσα (οχι ολοι ενταξει ?), ειτε φασιστες, ειτε αναρχικοι, ειτε συντηρητηκοι, ειτε αριστεροι ειστε οτι να'ναι.

Δεν ξερετε καν την αληθινη εννοια των ορων που σας εκφραζουν. Μονο βριζετε και κραζετε και λεει ο ενας τον αλλο φασιστα !
Συγγνωμη αλλα ειστε για γελια (η για κλαματα...)

Καλα θα κανετε και για σας και για την Ανθρωποτητα να μορφωθειτε λιγακι ρε πετειναρια...

Ξυπνηστε και καταλαβετε οτι ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΝΤΡΑ προωθουν αντιθετες ιδεολογιες για να εχουν την Ανθρωποτητα σε μια συνεχη παλη, ενω αυτοι θησαυριζουν...

Διαίρει και βασίλευε και ασε τα κοροιδα να πολεμανε μεταξυ τους.
Να εχθρευονται τον συνανθρωπο για να υπερασπιζονται ιδεολογιες...

Εχει ρε σεις ψυχη η (οποια) ιδεολογια ? Εχει ζωη ? Τρεχει αιμα στις φλεβες της ? Ποναει ? Αγαπαει ?
Στο διαολο σας εχω συχαθει ολους πια...

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΥΒΑΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Με την ουσία του θέματος, δε θα ασχοληθώ ούτε θα ανοίξω διάλογο με τον πάσης φύσεως φασίστα. Οι πρακτικές τους όμως έχουν πολύ γέλιο, πχ. ο χρήστης admin με παραπομπή σε ένα bloq του κώλου με διακριτή (δεν μπορούν να κρυφτούν από τη φρασεολογία τους :"...απο τους υπανθρώπους του γνωστού διαδικτυακού τόπου των αναρχοάπλυτων...") ιδεολογική καταβολή, στο οποίο έχει αναρτηθεί εικόνα από ποστ στο Ιντυμίντια. Βέβαια τους ξεφεύγει μια λεπτομέρεια ότι αυτό βρίσκεται στα κρυμμένα, ήτοι έχει κοπεί από τη Συντακτική Ομάδα. Εν ολίγοις ρε κωλοφασίστες κάνετε που κάνετε προπαγάνδα φορώντας το μανδύα του "δημοκράτη" φροντίστε να την κάνετε σωστά...όρνια!!!!!
Υ.Γ Είναι και καθυστερημένοι καθώς νομίζουν ότι αν κλείσουν το μέσο, θα δεχθεί πλήγμα ο χώρος, ...τόση εγκεφαλική ανεπάρκεια δεν τη χωράει ανθρώπινος νους!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Ancient Christian Magician:

Φίλε μπορείς να έχεις σιχαθεί όσους αναρχικούς θέλεις (για να τους βάζεις και στην ίδια μοίρα με τους φασίστες φαντάζομαι και πόσο έχεις ασχοληθεί με την πολιτική σκέψη γενικότερα), αλλά εγώ έχω να πω ένα πράγμα:

Περισσότερο από όλους (ΚΑΙ από τα φασισταριά) σιχαίνομαι κάτι παλικάρια που δεν έχουν κανένα όνειρο για καμία μελλοντική κοινωνία, που όλα τα βλέπουν οκ, που στην τελική ρε αδερφέ ΟΠΩΣ και να καταντήσει η κοινωνία, πάντα οκ θα είναι. Πάντα θα έχουν να κράζουν τις "ακραίες απόψεις", αφού αυτοί πάντα θα είναι στις μεσαίες - άλλωστε το να μην ασχολείσαι με τίποτα πέρα από την πάρτη σου δεν σε κατατάσσει στους ακραίους.

Περισσότερο από όλα σιχαίνομαι τους "φιλήσυχους", τους "λογικούς" τους "μετριοπαθείς". Αυτούς που σε καιρό πολέμου βάφουν τα νύχια τους. Αυτούς που ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τους φασίστες που αγωνίζονται με τον ανύπαρκτο εγκέφαλό τους να διαμορφώσουν την κοινωνία όπως θέλουν, τους κάνει οποιαδήποτε μορφή κοινωνίας, αρκεί να μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους και να έχουν πάρκινγ.

Μπορεί φίλος οι ακραίες απόψεις να είναι για σένα τα ίδια σκατά, για μένα όμως, οι μετριοπαθείς απόψεις ΠΟΤΕ δεν άλλαξαν τον κόσμο και συγκεκριμένα ΠΟΤΕ δεν άλλαξαν τίποτα.

Αει στο σουπερμάρκετ σου λοιπόν, και άσε όσους ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον να παλεύουν γι' αυτό. Μη χαλάς και την ησυχία σου.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν ειδατε τίποτα αναρχοφασισταριά!

Έρχεται ο ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση

Ανώνυμος είπε...

Διαίρει και βασίλευε και ασε τα κοροιδα να πολεμανε μεταξυ τους.


ΕΤΣΙ.....

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο βλακας που γραφει συνεχεια για τον σορος θελει πολυ ψυχοθεραπεια.Ο αλλος λεει ερχεται το λαος στην κυβερνηση.Ειδατε τι σας κανει η πολλη τηλεοραση? βγειτε και λιγο εξω

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε 2:17, δεν πρόκειτε να βγούν έξω... Εκεί βαθειά χωμένοι στις τρύπες τους νιώθουν περισσότερη ασφάλεια, για να πετάνε την κάθε τους μαλακία.
Όπως καλά γνωρίζεις , για να τολμήσουν να βγούν έξω ζητάνε την συνοδεία απο πάνοπλες διμοιρίες, και εκατοντάδες κλούβες για να τους προστατεύουν απο την οργή του κόσμου.
Ξέρεις τι ζόρι τραβάνε για να κάνουν μια φορά τον χρόνο πορεία για τα Ιμια ?

Ανώνυμος είπε...

Anwnumos...11:42 μμ
''Μπορεί φίλος οι ακραίες απόψεις να είναι για σένα τα ίδια σκατά, για μένα όμως, οι μετριοπαθείς απόψεις ΠΟΤΕ δεν άλλαξαν τον κόσμο και συγκεκριμένα ΠΟΤΕ δεν άλλαξαν τίποτα.''

Eσυ ρε μεγαλε δηλαδη δεν πας στο σουπερ μαρκετ;Απο τα σκουπιδια τρως;

Ρε αφηστε τις φανφαρες και την κριτικη στους παντες δεν εχετε καταλαβει οτι η αληθεια εχει πολλα προσωπα ή οτι δεν εχει κανενα;

Μαζι με ολους τους ανθρωπους που σκεφτονται εναν καλυτερο κοσμο τασσονται οι περισσοτεροι ανθρωποι και ιδεολογιες πανακια για την επιτευξη του στοχου αυτου δεν υπαρχουν. Οποιοι εμφανιζονται ως επιδωξει ''σωτηρες'' θα ειναι απλα οι αυριανοι κατακτητες.

Ανώνυμος είπε...

στα παπαρια μου το INDY....ο Ρουβας, μαθαμε τελικα γιατι δεν πηγε καλα στην Εurovision?.. τι εφταιξε??? ανθελληνικη προπαγανδα μου μυριζει
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε 10.13 η λαικιστική φρασεολογία δεν σε θέλει.
Ξύλο πάντως τα αναρχοφασιστάρια έχετε φάει πολύ δεν σας κατηγορώ γι αυτό άλλωστε λέτε και παπαριές.
Μάζεψε τους επαναστάτες του πληκτρολογίου από την Εκάλη και άντε φάτε κανά σουβλάκι.

Ανώνυμος είπε...

το ιντιμεντια που το ιδιο λογοκριονει ασυστολα ο,τι μπορει να παρεκλινει εστω και ελαχιστα απο τη γραμμη της σελιδας. και θελουν μαλιστα να συντηρητε η σελιδα τουσ με δημοσιο χρημα. Τι σχεση εχουν αυτοι με το Πανεπιστημιο περα απ το οτι οργανωνουν μεσα απ τη σελιδα τους αυτους που το καινε;

Alex είπε...

Ρε παιδιά μαλακία θα έιναι εαν κλείσει το indymedia αλλά πολλές φορές φορές και οι διαχειριστές του κάνανε μαλακίες!!! Εαν είναι ελεύθερο και ανεξάρτητο ένα site δεν κόβει σχόλια τα οποία απλά διαφωνουν με τα αρθρα (χωρίς να είναι προσβλητικα).Κατα την ταπεινή μου άποψη πρέπει να γίνεται διάλογος και να ακούγονται όλες οι απόψεις... Πολλές φορές το indymedia έκανε αυτό που κάνουν οι ρουφιανοδημοσιογράφοι, φήμωνε κόσμο..... Όπως και να χει όμως θα είναι μεγάλη μαλακία να κλείσει....

Υ.Γ. Ασε που τα φασιστοsite πολλαπλασιαζονται σαν τα κουνέλια......

Ανώνυμος είπε...

Η δήλωση των Αργεντινων αναφέρεται στην κίνηση του Tactical Media Fund να ζητήσει χρηματοδότηση για το IMC Αργεντινής από ένα ίδρυμα του ...Σόρος. Η πρόταση βρίσκεται εδώ:

http://internal.protest.net/osi/index.php?ProposalIntroduction

(Μετάφραση από τα Ισπανικά στα Αγγλικά: Peter Maiden)

Επιτρέψτε μας να ξεκινήσουμε με μια παρέκβαση, από αυτές που εμείς οι Αργεντίνοι τόσο πολύ απολαμβάνουμε. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από δω και μπρος, όταν μιλάτε με το Indymedia Αργεντινής, θα πρέπει να ξέρετε πως δε μιλάτε με το Indymedia Αργεντινής. Αυτό ακούγεται περίεργο, αλλά ισχύει- και το ανακάλυψε τις προάλλες ο DJ Soncho. Πιστεύουμε πως ήμασταν οι 10, 20, 30, 50 ή 3 που συναντιόμασταν κάθε τόσο. Πιστεύουμε πως σήμερα ήμασταν εμείς αυτοί που έβρεξαν τα μαλλιά τους για να αντέξουν την έξαψη και να γράψουν αυτές εδώ τις γραμμές.

Μα κάποιος μας είπε πως δεν είμαστε αυτά τα πράγματα, και για να γυρίσουμε πίσω στο σύνθημα των Ζαπατίστας: "δεν είμαστε οι εαυτοί μας" ("nosotros no somos nosotros").

Παραδεχόμαστε πως είμαστε μια πέτρα που πέταξε πριν από ένα χρόνο τώρα και προσγειώθηκε στο παράθυρο μιας τράπεζας. Μας πήρε ένα χρόνο σχεδόν για να το ανακαλύψουμε- από το παλιό αξίωμα που λέει πως η συνείδηση βρίσκεται κρυμμένη πίσω από την πραγματικότητα και σπάνια τη φτάνει- αλλά ο DJ μας το αποκάλυψε.

Τώρα πλέον ξέρουμε ποιοί είμαστε ή μάλλον καλύτερα ξέρουμε, με επιστημονική σιγουριά, πως δεν είμαστε οι εαυτοί μας.

Μα τι είμαστε αν δεν είμαστε οι εαυτοί μας;

Είμαστε πικετοφορία, οδόφραγμα, φλεγόμενο λάστιχο, καλυμμένο πρόσωπο, σφαίρες που σφυρίζουν στον αέρα, τραπεζαρίες που τα χέρια έχουν γίνει ένα και τα στόματα είναι χιλιάδες; Είμαστε κατάληψη εργοστασίου, μια μηχανή που κάνει θαύματα, που αναπαράγει αγάπη, που επιστρέφει στον άνθρωπο αυτό που του ανήκει; Είμαστε συνέλευση γειτονιάς, μια γυναίκα που αλλάζει τη ζωή της οικογένειάς της, νοσταλγικά μάτια, μια εξέγερση που εκφράζεται;

Λίγο καιρό πριν, κλεισμένοι σε ένα γραφείο (δεν είχε τόση ζέστη όση έχει αυτή τη στιγμή) ζητήσαμε την άδεια τα πάντα να γίνουν μέρος των πάντων και τα πάντα μας έδωσαν την άδεια να γίνουμε μέρος τους. Και εξαφανιστήκαμε. Και μετατραπήκαμε σε όλα τα παραπάνω, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουμε.

Και οι φωνές μας έγιναν βραχνές και μιλήσαμε με άλλες φωνές, και μετά δεν ακούγαμε τίποτα. Τότα ανακαλύψαμε πως μιλάγαν άλλοι. Πως δεν είμαστε οι εαυτοί μας αλλά μιά διαδήλωση, ένα εργοστάσιο, μια συνεύλευση. Ετσι έγινε, τόσο απλά, να πάψουμε να μαστε οι εαυτοί μας.

Φανταστείτε λοιπόν πώς, κάθε φορά που θέλαμε να κάνουμε μια συζήτηση και θέλαμε να συζητήσουμε κάτι, πώς οι φωνές μας ανακατεύονταν με τις φωνές των μηχανημάτων που παράγουν, τα συνθήματα των διαδηλωτών, ή τις φωνές της γυναίκας που ετοιμάζει το φαγητό για όλους. Και μια στις τόσες η αστυνομία παρεμβαίνει ή το σκάμε απλά γιατί αντιμετωπίζουμε έξωση.

Έτσι, με βρεγμένα μαλλιά (για να αντέξουμε τη ζέστη του Μπουένος Αιρες) είναι δύσκολο για μας να πούμε ότι έχουμε να πούμε.

Πρώτα απ’όλα, εκτιμάμε πολύ την πρωτοβουλία των συντρόφων μας να φέρουν υπολογιστές στη χώρα μας. Ένας από εμάς τους ποιητές πούλησε τον δικό του –απλά και μόνο για να έχει να φάει- και είπε: "Για κάθε υπολογιστή που έπεσε, θ΄ ανθίσουν εκατό!" Εάν συμβεί αυτό, και φτάσουν ντουζίνες υπολογιστές στη χώρα μας, θα ανοίξουμε ένα τμήμα προφητειών στην ιστοσελίδα μας.

Αυτό είπαμε, μα κάποιος μας είπε πως οι υπολογιστές δεν έρχονται μόνοι τους και πως υπάρχουν νόμοι που τους εμποδίζουν από το να πάρουν απλά ένα αεροπλάνο και να ρθουν, όπως πολλοί φίλοι και φίλες κάνουν αυτές τις μέρες (με την ευκαιρία, γι αυτούς/ες που έρχονται: ο nikito θέλει ένα μπουκάλι ουίσκι εισαγωγής, ο torniyo ένα χοτ-ντογκ και τους/τις υπόλοιπους/ες θα μας ενδιέφερε ένα φαλάφελ).

Παρ όλα αυτά, κάποιος είπε πως θα έβαζαν όλους τους υπολογιστές σε ένα κοντέινερ και θα τους έστελναν με ένα καράβι που θα φτάσει εδώ κάποια μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας για το καθεστώς κάτω από το οποίο θα μας έρθουν οι υπολογιστές. Είχαμε μια καυτή συζήτηση γι αυτό το θέμα όταν μάθαμε πως ο
Soros, μέσω του Tactical Media Fund, θα ήταν αυτός που θα έβαζε τα λεφτά για να μπορέσουν οι υπολογιστές -τους οποίους τόσοι από εμάς είχαν ονειρευτεί- να πακεταριστούν και να μας σταλούν. Υπήρξε μια στιγμιαία σύγχυση: Κάποιος νόμιζε ότι το Soros ήταν εταιρία ρούχων και κάποιος άλλος είπε πως αν καπνίζει μαριχουάνα, θα πρέπει να είναι εντάξει τύπος.

Η διευκρίνηση της κατάστασης μας ήρθε από τη γη (συγκεκριμένα τη Παταγωνία, από την οποία ο Soros αγόρασε σχεδόν τη μισή) και τα γελάδια (θα ξέρετε πως είμαστε μια χώρα γελαδιών και ο Soros έχει περίπου 85,000 κεφάλια).

Είχαμε μια απίστευτη συζήτηση! Όλα τα γελάδια μαζί, όλοι οι κόκκοι της γης και όλος ο αέρας της Παταγωνίας έκλαψαν μονομιάς, καθώς θυμήθηκαν τους δέκα Βολιβιανούς αδερφούς μας που πέθαναν χτίζοντας εμπορικά κέντρα στην Αργεντινή, ιδιοκτησίας του αριστεριστή Soros, γιατί εξαναγκάστηκαν να δουλέψουν υπό συνθήκες απόλυτα παράνομες.

Τέλος πάντων, δε πρόκειται να σας απασχολήσουμε άλλο με μια βαρετή συζήτηση γεμάτη με μασήματα βωλβών και κοπριές αγελάδων, και κατά τη διάρκεια της οποίας ένα τμήμα της κολλεκτίβας μας αποφάσισε να αφοσιωθεί στην κατανάλωση κρύου γάλατος (ώστε να βάλει έτσι ένα τέρμα σε αυτή τη ζέστη). Ας μη πούμε τίποτα παραπάνω από αυτό: Μας ήρθαν φωνές από τη Ρωσία, από όλη τη Νοτιοανατολική Ασία και με μια ανυπόφορη μπόχα από τη Λατινική Αμερική, λέγοντάς μας απλά: "Οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτόν τον Soros είναι λάθος".

Η συνάντηση έληξε με τον DJ να ανακαλύπτει αυτό που είπαμε προηγουμένως: Πως δεν είμαστε οι εαυτοί μας και πως πάνω απ' όλα δε μπορούμε να δείξουμε ασέβεια προς τους εαυτούς μας με το να λερώσουμε τα χέρια μας με λεφτά βαμένα με το ίδιο μας το αίμα και τον ιδρώτα. Ένα κίνημα που στάθηκε ενάντιο στο σύστημα για χρόνια δε θα τελειώσει, -ούτε καν κατά λάθος- δε θα παραδοθεί με αντάλλαγμα τα ψίχουλα που αυτό το σύστημα του προσφέρει.

Έτσι, ταπεινά σας προσφέρουμε τις παρακάτω σκέψεις:

-Πως δεν είμαστε οι εαυτοί μας και δεν έχουμε το δικαίωμα να εκθέσουμε σε κίνδυνο τη φήμη, την ασφάλεια, την ειλικρίνια και την αξιοπιστία του δικτύου με το να δεχτούμε χρήματα από ένα εγκληματικό παράδειγμα διεφθαρμένου ανθρώπου, όπως ο Soros. Θα δεχόμασταν λεφτά μόνο αν μας έφταναν σε ένα φάκελο που στο όνομα του αποστολέα θα 'γραφε Ντουρούτι, στη περίπτωση που χει αφήσει πουθενά συγγενείς του να ληστεύουν ακόμη τράπεζες.

-Ότι προτείνουμε οι υπολογιστές να ταξιδέψουν με λεφτά αλληλέγγυων, με λεφτά που έχουν αποκτηθεί με δίκαιο τρόπο (που για μας σημαίνει λεφτά που ειλικρινείς άνθρωποι κέρδισαν με τη δουλειά τους, είτε είναι ένα είτε χίλια δολλάρια) και που μπήκαν στο κουτί χωρίς τίποτα κλωστές δεμένες επάνω τους: Λεφτά από φίλους και φίλες, ανθρώπους άγνωστους που δε τους ενδιαφέρει να μάθουμε το όνομά τους.

Ή λεφτά που είναι απόρροια απαλλοτρίωσης.

Προτείνουμε γι αυτό να σχηματιστεί μια καμπάνια αλληλεγγύης, δημόσια και διάφανη, χρησιμοποιόντας ίσως το paypal του SF-IMC, εάν αυτοί δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με αυτό. Μπορούμε να δώσουμε υλικό για πάρτυ, προβολές και εκθέσεις φωτογραφίας: μπορούμε να συνεισφέρουμε 5000 φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τον τελευταίο χρόνο καθώς και μερικές ντουζίνες βίντεο.

-Ότι εάν είναι να περιμένουμε λίγο περισσότερο για να διαφυλάξουμε την τιμή μας, είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε.

-Ότι όταν σταλούν οι υπολογιστές, θα πρέπει να περιλαμβάνουν και μερικές ταινίες με τον Bruce
Lee: ποτέ δε καταλάβαμε αν ήταν ασιάτης ή γκρίνγκο.



Σε ένα πιό γενικό επίπεδο, έχουμε να πούμε τα εξής:

Ανώνυμος είπε...

-Από τη δική μας οπτική γωνία, ο μόνος βιώσιμος μακροπρόθεσμος στόχος είναι η ανάπτυξη του δικτύου. Η πρόταση του Ηλία από την Ελλάδα το πραγματεύεται αυτό. Το ζήτημα των θεμελίων έχει ήδη πάει καλά, ίσως υπερβολικά καλά. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να αποδεχτούμε δάνεια, επιδοτήσεις, ή υποθετικά δώρα χωρίς αντάλλαγμα από κανενός είδους καπιταλιστικό ίδρυμα. Ούτε καν πρσκλήσεις σε γεύμα. Ή οτιδήποτε άλλο που να μας φέρνει κοντά σ’ αυτούς.

-Από δω και πέρα, τα προτζεκτ των Indymedia θα πρέπει να παίρνουν υπ' όψιν τη γνώμη αυτών για τους οποίους προορίζονται τα χρήματα. Για παράδειγμα, στη δική μας περίπτωση δε πιστεύουμε πως είναι απαραίτητο αυτή τη στιγμή να ξοδευτούν λεφτά για τεχνικά workshops, επειδή γι αυτό έχουμε ένα Γάλλο τεχνικό, έναν Ιταλό, και έναν άλλο που λέει ότι είναι Αργεντίνος.

-Με σεβασμό και εγκάρδια ζητάμε από τους συντρόφους που χρηματοδότησαν το TMF να μη μιλάνε εκ μέρους του Ιndymedia με κυρίους όπως ο Soros ή άλλους/ες από τους συνεργάτες και τις συνεργάτιδές του στη δουλειά του να κυριαρχείς επάνω στον κόσμο. Ούτε να ζητάνε λεφτά από ιδρύματα για προτζεκτ των Indymedia, από τη στιγμή που (και εφόσον όλοι μας συμφωνούμε σε αυτό) δε θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με τέτοιου είδους ιδρύματα.

-Να βάλουμε σε εφαρμογή πρότζεκτ που δίνουν στα Indymedia του Τρίτου Κόσμου το είδος της ενίσχυσης που θέλουν, όπως: photo show, βίντεο, πάρτυ, ρεσιτάλ, πωλήσεις σάντουιτς, διεξαγωγή λαθρεμπορίου κτλ...

Αυτά για τώρα. Πολλές φωνές απομένει να ακουστούν ή να πληκτρολογηθούν, μα δε θέλουμε να παρασυρθούμε και να γράψουμε βιβλίο γιατί έχει πολλή ζέστη και γιατί ούτως ή άλλως αν γράψουμε για πολύ ακόμα το μαιλ μας θα στοιβαχτεί κάπου χωρίς να διαβαστεί.

Χαιρετισμούς σε όλους και όλες.


Η συντακτική κολλεκτίβα των γελαδιών, της γης, των εργατών, των εργατριών, των συνόδων, των διαδηλωτών, των διαδηλωτριών, του αέρα και της φωτιάς του Indymedia Αργεντινής.

παυλος είπε...

Tο indymedia προσπαθεί, εις μάτην βέβαια, να πείσει τη μάζα που δεν γνωρίζει (την οποία τόσο μισεί οπως φαίνεται μέσα από τα γραφόμενα των μελών του) ότι κάποιοι κλείνουν την "ιστοσελίδα ανεξάρτητης πληροφόρησης" για να φιμώσουν κλπ κλπ μπλα μπλα μπλα.
Πρώτον : κανείς δεν κλείνει το indymedia. Aπλά διακόπτεται η δωρεάν παράνομη φιλοξενία του απο το χώρο του Πανεπιστημίου (πολύ ορθώς)
Δεύτερον : Mπορούν να κάνουν χρήση του δικαιώματος που έχει κάθε έλληνας πολίτης (ξέρω ότι δεν τους αρέσει η λέξη έλληνας αλλά τι να κάνουμε) να ανεβάσει την ιστοσελίδα του αναλαμβάνοντας το κόστος και σεβόμενοι την όποια νομοθεσια που περιβάλλει το διαδίκτυο και αφορα OΛOYΣ τους bloggers άνευ εξαιρέσεων.
Tρίτον : Eίναι τοις πάσοι γνωστό ότι η λογοκρισία που χαρακτηρίζει αυτό το κατά τα άλλα ''ανεξάρτητο δίκτυο αντιπληροφόρησης'' (ανεξάρτητο βέβαια μέχρι το σημείο που θα εκφραστεί μία αντίθετη άποψη η οποία θα πρέπει να σβηστεί απο την ιστοσελίδα άμεσα) δεν συγκρίνεται ούτε με τη λογοκρισία των απανταχού σταλινικών καθεστώτων (από ένα τετοιο ευτυχώς γλίτωσε η Eλλαδα...)
Eπίσης αυτοί οι ανθρωποι εφθασαν σε σημείο τέτοιας "ανεξάρτητης δομής" που απειλούν το ίδιο το παρόν blog που τους δίνει το βήμα για να εκφραστούν, απλά και μόνο επειδή οι ιδέες τους και οι αποψεις τους δεν υιοθετούνται. Kαι μας μιλάνε για φασισμό κλπ αυτοί που θα έστηναν αγχόνες για τους "αντιφρονούντες". (βλ. Στάλιν - Γκούλαγκ κλπ κλπ)
Eπίσης μου κάνει εντύπωση η αναφορά αρκετών που ντρέπονται που ζουν στη χώρα αυτή και διάφορα τέτοια. Aφού μισείτε τόσο τον τόπο αυτόν γιατί δεν φεύγετε από την Eλλάδα, να δούμε αν θα βρείτε πουθενά αλλού στον κόσμο μέρος στο οποίο δεν θα ντρέπεστε να μένετε? Γιατί δεν πάτέ μια βόλτα σε άλλες χώρες να δείτε τι σημαίνει αστυνομική παρουσία ή καταστολή ? Kαι όταν με το καλό επενέλθετε, τα ξαναλέμε.
Ίσως ήγγικεν η ώρα να αντιληφθείτε ότι δεν είστε παρά μία συντριπτική και αμελητέα μειοψηφία η οποία δεν νομιμοποιείται από πουθενά να προσπαθεί να επιβάλλει με τροπο φασιστικό και δια της βιας τη θέληση της στους πολλούς. Γίνεστε ίδιοι με αυτούς που λοιδωρείτε.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Βρε καλοί επώνυμοι και ανώνυμοι blogers. ΠΟΙΟΣ είπε να κλείσει το indymedia? Απλά να λειτουργεί και να λέει ΟΤΙ θέλει, με τους όρους που δουλεύουμε ΟΛΟΙ ! Είναι αντιδημοκρατική, φασιστική, ρατσιστική και ότι άλλο η ΙΣΟΤΗΤΑ;
ΠΟΙΑ Δημοκρατία, ΑΝΑΡΧΙΑ, κ.λ.π. προβλέπει να κάνεις ότι θές εσυ και να πληρώνω ΕΓΩ;
Κι απο πάνω να εχεις ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ;
Μη κουφαθουμε εντελώς έτσι;

o gamias tou fasista είπε...

kala eisaste telios arostakia leme!
kai oi men k oi de! afenos oi skatopatriotes me tis ratsistikes kai fasistikes tous ideolgies kai afeterou ta koproskula tou tsaba! 8a stamatisete epitelous na lusate giati mas exete prixei kai polu ta arxidia! skata ideologia exete kai oi duo! bare8ika na lene anarxikous ta remalia, tous holigans, tous tipota.bare8ika na akouo gia patriotes pou tous ederne o pateras tous otan itan mikroi & tous koroideuan sto sxoleio! sas bare8ika re malakes.
exete berdepsei ti poutsa me ti bourtsa! exete kanei ton anarxiko na fainete egklimatias! oloi fasistes eisaste reee! merikes fores pio fasistes ki apo tous dilomenous! kala gia tous allous sixainomai na miliso... mono na ftiso boro..
koinos eisaste oloi gia sfaliares.