Δευτέρα, Ιουλίου 27, 2009

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΛΑΝΑΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΏΝΤΑΣΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ...ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΝΑΡΑΣ;;;

Στην Αθήνα έρχονται την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας (ΕΝ.ΚΛΩ), δηλώνοντας αποφασισμένοι να κατασκηνώσουν μπροστά στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών «για όσες ημέρες χρειαστεί» και πάντως «μέχρι την τελική επίλυση του προβλήματος».

Στο μεταξύ ζητάνε «να διερευνηθεί ο ρόλος του γ.γ. του Υπουργείου, Ιωάννη Σιδηρόπουλου και τον κατηγορούν ευθέως ότι «όλο αυτό το διάστημα του ενός έτους που αντιμετωπίζουμε πρόβλημα λειτουργεί απαξιωτικά προς τους εργαζόμενους και την εταιρία, ακολουθεί παρελκυστική τακτική και διαιωνίζει το πρόβλημα πιστεύοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα μας κουράσει για να σταματήσουμε τον αγώνα μας».
Προσθέτουν δε πως «μετά από μακρά περίοδο αναμονής, κατά την οποία οι εργαζόμενοι εμπιστεύτηκαν το υπουργείο και την ελληνική κυβέρνηση διαπιστώνουν για ακόμη μία φορά ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με τονωτικές ενέσεις και όχι με ουσιαστικές λύσεις».

ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ....ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ...ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΝΑΡΑΣ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
27-7-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οχι δεν τα πληρώνει ο Λαναράς!!!!!!!!!!!!