Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2009

ΝΕΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

Σύμφωνα με καταγγελία στο δίκτυο «Ηλιόσποροι», ορισμένοι «φιλόξενοι» κάτοικοι στου Γκύζη, ανάμεσα τους και ένας αστυνομικός, έστησαν ένα «κόλπο εκφοβισμού» ενάντια σε έναν μετανάστη παντοπώλη και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια.


Σύμφωνα με την εν λόγω καταγγελία, οι αστυνομικοί και οι κάτοικοι, με αφορμή ένα «στημένο» περιστατικό υποτιθέμενης παρανομίας, ξυλοκόπησαν τον άτυχο παντοπώλη και στη συνέχεια τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Τελικά οι φιλικοί αστυνομικοί κέρασαν και πορτοκαλάδα!

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που αναφέρονται στην καταγγελία, το κόλπο που έστησε η παρέα των περίοικων της περιοχής είχε ως εξής: τοποθέτησαν καρέκλες μπροστά από το παντοπωλείο οι οποίες εμπόδιζαν τη στάθμευση. Στη συνέχεια ένας οδηγός, μέλος της παρέας, ζητάει από τον ιδιοκτήτη του παντοπωλείου να πάρει τις καρέκλες για να παρκάρει. Ο ανίδεος Αφρικανός ιδιοκτήτης αρνείται να το κάνει καθώς δεν γνώριζε από ποιον και για ποιο λόγο οι καρέκλες είχαν τοποθετηθεί εκεί και οι περίοικοι καλούν την αστυνομία για παρεμπόδιση της κυκλοφορίας.

Τρία περιπολικά φτάνουν στο σημείο. Οι αστυνομίκοί αρχικά ζητούν από τον ιδιοκτήτη του παντοπωλείου να μπει στο περιπολικό ώστε να οδηγηθεί στο τμήμα. Αυτός αρνείται, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να καταλάβει πως κάτι τόσο «ασήμαντο» πήρε τέτοια τροπή. Στην άρνηση του, οι έξι αστυνομικοί θεώρησαν πως πρέπει να πάρουν δραστικότερα μέτρα και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, μπροστά στα μάτια των «αδιάφορων» κατοίκων. Όταν ένας από τους περαστικούς προσπάθησε να τραβήξει με το κινητό του τον ξυλοδαρμό του μετανάστη, του πήραν το κινητό και του έσβησαν ότι είχε καταγράψει μέχρι εκείνη την ώρα. Τελικά ο Αφρικανός ιδιοκτήτης υπέκυψε και οδηγήθηκε στο τμήμα.

«Όταν έφτασα στο τμήμα της Κυψέλης,
ως σύζυγος του ιδιοκτήτη με το μωρό στην

αγκαλιά, και κατάλαβαν ότι πρόκειται
για σύζυγο Έλληνα πολίτη, άρχισαν να

ηρεμούν όχι βέβαια και λεκτικά»
λέει η γυναίκα που κατήγγειλε το περιστατικό.


Μετά την εμπλοκή δικηγόρων και τις απειλές για μηνύσεις τον άφησαν να φύγει αλλά με τον όρο, όπως αναφέρεται στη καταγγελία, ότι δεν θα υποβληθούν μηνύσεις. Ειδάλλως θα κατηγορηθεί για αντίσταση κατά της αρχής, που σύμφωνα με το νέο νόμο διώκεται ποινικά. Όσο για τον μάρτυρα που προσπάθησε να καταγράψει τον ξυλοδαρμό με το κινητό του απειλήθηκε, όπως λέει η καταγγέλλουσα, «ότι άν τολμήσει να πάει στο δικαστήριο θα τον κατηγορήσουν για ψευδομάρτυρα».

Στο τέλος, όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα, ήθελαν να κεράσουν την ίδια και την αδερφή της που τη συνόδευε. «Το γεγονός βέβαια δεν καταγράφηκε πουθενά», καταλήγει στη καταγγελία της.

ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ;;;;
ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΧΩΡΑ;
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,Η ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
17-7-2009


tvxs.gr

8 σχόλια:

vagner είπε...

Δηλ., τωρα περιμενεις να σε πιστεψει κανεις ??
Αφου τιποτα απο αυτα δεν εγινε,
για αλλη μια φορα ψευδεσαι ασυστολως κ λασπολογεις την Ελληνικη αστυνομια.
Στοιχεια δεν εχεις - ως συνηθως- μαρτυρες ειναι κατι αναρχοκουμουνια φασισταρια πλουσιοπαιδα που " ετυχε" να περνανε εκεινη τη στιγμη απο εκεινη τη περιοχη κλπ.
Αυτο που δεν μπορεις να αντιληφθεις ( ισως επειδη εισαι περιορισμενης αντιληψης ή επειδη εισαι τοσο πορωμενος με την ακροαριστερα κ τις φασιστικες της ιδεες, ειτε παλι γιατι κονομας, οπως ακουστηκε, για να λες αυτα που λες )ειναι οτι με τα ψεμματα που λες, συσπιρωνεις πιο πολυ τους ελευθερα σκεπτομενους Ελληνες που καταδικαζουν την ωμη βια των αντιεξουσιαστων πλουσιοπαιδων, τη προπαγανδα του indymedia Georgakiς Soros,κ το παθος με το οποιο αντιμετωπιζεις κ υποστηριζεις καθετι ειναι Ανθελληνικο.
Δηλ. με τη συμπεριφορα σου, μονο κακο κανεις στην αναρχη ιδεολογια των φιλων σου..
Δυστυχως για εσας τους λιγους, εχουμε Δημοκρατια, κ βαση αυτης πορευομαστε..
Τα ακους ολα αυτα Νικολακη, ή σφυριζεις κλεφτικα μεχρι τη πρωτη του μηνος που πληρωνεσαι ??

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ Α ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΝΗΚΕΤΕ

patsiouri είπε...

Το μπάτσο που τις έφαγε από τον Αλβανό στη Μεσσηνία τον είδες????

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα ρε πλάκα πως γυρίσανε τα πράματα και οι τσνακογλύφτες εγγονοί των ταγματασφαλητων και τωων Γερμανοτσολιάδων , τολμάνε και μιλάνε για φασισμό !!!
Έτσι κανανε και μετα την κατοχή.
Αφού είχανε τρελάνει στα τσιμπούκια τους ναζήδες, μετά κουνουσανε τις γαλανόλευκες και μιλούσανε για πατριωτισμό !

ΟΥΣΤ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ !
ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ !

Ανώνυμος είπε...

Σου πετάει η κουφαλίτσα ο Βάγκνερ (άκου βάγκνερ ! -μάλλον νόθο της κατοχής ο μπαμπάκας του) και κατι για Δημοκρατία , έτσι για το ξεκάρφωμα κι επειτα αρχίζει την ναζιστικη προπαγάνδα :" και που το ξέρεις εσύ ?και τι αποδείξεις έχεις , και δείξε μας κανα β ίντεο να σε πιστέψουμε...."
Αρκεί ηλίθιε το βίντει με την ζαρντινιέρα στην Θεσσαλονίκη, και έχεις όλες τις αποδείξεις.
Αλλά τέτοια πουτάνα κότα σε έκανε ο μπαμπάς Βάγκνερ !
Σάλτα και γαμήσου τώρα μωρή φασιστική κουράδα, σκατόψυχε μαλακέντιε.

Ανώνυμος είπε...

Εσεις ρε παλιοκοτες κοκκινες αδελφες κι αν δεν ξερετε απο ξυλοδαρμους.
Πρωτα οι παπουδες σας στα ξερονησια,μετα οι πατεραδες σας επι επαναστασεως 21 Απριλιου και στις μερες μας απο 20 ατομα στον Α.Παντελεημωνα.Στην πλατεια Αττικης δεν ηρθατε γιατι:"ειναι πολυ το εθνικιστικο το ξυλο Αρη"

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ.ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

lol
φασιστομουτρα vs αναρχοκουμουνια = πολυ γελιο