Σάββατο, Ιουλίου 18, 2009

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΕΙΑ...ΞΑΝΑ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ...ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Προβληματισμός επικρατεί στα μπλόκα των ροδακινοπαραγωγών Πέλλας και Ημαθίας, καθώς οι παραγωγοί του νομού Πέλλας, σε συνεδρίασή τους αποφάσισαν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, αλλά στο νομό Ημαθίας σημειώθηκαν αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο Ένωσης Ομάδων Παραγωγών Αγίου Παύλου Ημαθίας, Αντώνη Νεστορόπουλο, ο κόμβος της Βέροιας έχει ανοίξει και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.
Πάντως, τα προβλήματα στην κυκλοφορία παραμένουν σημαντικά και απαιτείται η συνδρομή της αστυνομίας για την εκτροπή των οχημάτων από παρακαμπτήριες οδούς.
Στο νομό Ημαθίας, παραμένουν κλειστοί οι κόμβοι της Κουλούρας στην Εγνατία οδό και στο 66ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Βέροιας (γέφυρα Μακροχωρίου).
Στο νομό Πέλλας, κλειστός είναι ο κόμβος Μελισσίου στα Γιαννιτσά και παραμένουν τα μπλόκα στο Μαυροβούνι και στη Σκύδρα.

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ,ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ.
ΕΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
18-7-2009

2 σχόλια:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Συγχαρητήρια στα"Κομματόσκυλα"
Ο Αγώνας τώρα Δικαιώνεται......

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΑ