Τρίτη, Ιουλίου 07, 2009

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ...(;;;)

Ένορκη Διοικητική Εξέταση παρήγγειλε ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γάκης, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου εργαζομένων ότι «οι πάσχοντες από τον ιό νοσηλεύονταν σε κοινούς θαλάμους και περιφέρονταν στους διαδρόμους του νοσοκομείου, χωρίς κανέναν περιορισμό».

Ο κ. Γάκης δήλωσε ότι οι Αμερικανοί φοιτητές που προσβλήθηκαν από τη νέα γρίπη είχαν ήπια συμπτώματα με πυρετό από 37,8 έως 38,5 ενώ ακόμη και στην κοινή γρίπη ο πυρετός φτάνει το 39,5. Υποστήριξε ότι δεν απαιτείται νοσηλεία αυτών των ασθενών σε θαλάμους αρνητικής πίεσης, αλλά μπορούν να νοσηλεύονται σε κοινούς θαλάμους ή στο σπίτι τους.

"Οι Αμερικανοί φοιτητές νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο επειδή δεν είχαν ούτε συγγενείς να τους φροντίσουν ούτε και σπίτι να μείνουν. Οι εργαζόμενοι είναι εκπαιδευμένοι να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις και δεν κινδύνεψε κανείς. Ωστόσο, "επειδή η τυχόν μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας και η μη ορθή χρήση των μέτρων προστασίας, παρά τις εντολές της διοίκησης συνιστά πειθαρχικό αδίκημα διέταξα Ένορκη Διοικητική Εξέταση και το πόρισμά της θα κοινοποιηθεί", τόνισε ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ.

ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ,ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ 5-10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 50 ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ;;;;
ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....

ΠΡΕΖΑ TV
7-7-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: