Τρίτη, Ιουλίου 21, 2009

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΑΤΡΑΣ...ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ...

Δολοφονική επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο άτομο δέχθηκε το απόγευμα ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Αλλοδαπών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Σιδέρης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, την ώρα που αποχωρούσε από το γραφείο του στη συμβολή της οδού Αρέθα με το Νέο Δρόμο τον πλησίασε ένας νεαρός, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα και φορούσε κράνος. Χωρίς καμιά προειδοποίηση έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να τον χτυπά με δύναμη στο κεφάλι και το σώμα.

Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος ενώ ο δράστης διέφυγε με το δίκυκλό του προςάγνωστη κατεύθυνση. Πανικόβλητοι οι περαστικοί και άλλοι υπάλληλοι που αποχωρούσαν από τα γραφεία της περιφέρειας ειδοποίησαν την αστυνομία και το θύμα της επίθεσης διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας των χτυπημάτων που είχε δεχθεί στο πρόσωπο και το σώμα και την έντονη αιμορραγία που ακολούθησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ασφάλεια Πάτρας που διερευνά την υπόθεση έχει συγκεντρώσει μαρτυρίες και στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η επίθεση είχε την αιτία της σε προσωπικές διαφορές.

Μετά την αρχική διερεύνηση των στοιχείων αποκλείστηκε η πιθανότητα η επίθεση να συνδέεται με υπηρεσιακούς λόγους ή με το ευαίσθητο αντικείμενο που χειρίζεται ο κ. Σιδέρης και οι αστυνομικοί προσανατολίζονται στην αναζήτηση συγκεκριμένου προσώπου το οποίο καταδεικνύεται ως ο πιο πιθανός υπαίτιος. Για το λόγο αυτό εκτιμούν ότι η σύλληψή του δράστη είναι θέμα χρόνου.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
21-7-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: