Τρίτη, Ιουλίου 07, 2009

ΜΠΟΡΕΙ Η BP ΝΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...Η ΤΙΜΗ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ...

Ανοδικά κινήθηκε η τιμή της αμόλυβδης την προηγούμενη εβδομάδα. Στις τιμοληψίες που έγιναν μετά την ενσωμάτωση της πρόσφατης αύξησης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στη βενζίνη η μέση τιμή διαμορφώνεται στο 1,077 ευρώ ανά λίτρο.
Ο μέσος όρος της χονδρικής τιμής πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης από τις εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών για την Παρασκευή 3 Ιουλίου ήταν 1,009 ευρώ ανά λίτρο. Σε σύγκριση με το μέσο όρο των τεσσάρων τελευταίων εβδομάδων, σημειώθηκε άνοδος 0,034 ευρώ ανά λίτρο.

Ο μέσος όρος της λιανικής τιμής πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης, με βάση δειγματοληψία με καταγραφή τιμών σε 2.300 περίπου πρατήρια σε όλη την Ελλάδα, την περασμένη Παρασκευή διαμορφώθηκε στα 1,077 ευρώ ανά λίτρο, σημειώνοντας άνοδο 3,16% σε σχέση με το μέσο όρο της προηγούμενης εβδομάδας. Σε σύγκριση με το μέσο όρο των τεσσάρων τελευταίων εβδομάδων, σημειώθηκε άνοδος 0,049 ευρώ ανά λίτρο.

ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ...
ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ...
ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
7-7-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: