Σάββατο, Ιουλίου 18, 2009

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΞΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ TROKTIKO,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ BLOGS.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ο νομος ειναι ξεκαθαρος.
Ο αριθμός των πρακτόρων καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που τους αφορά θεωρούνται ζητήματα υψηλής διαβάθμισης ασφάλειας και απαγορεύεται αυστηρώς η δημοσίευσή τους.

Επισης,αλλο ειναι "πρακτορας στην ΕΥΠ"
και αλλο "απλος εργαζομενος" στην υπηρεσια.

Ο παραπανω νομος αφορα ΜΟΝΟ την δημοσιευση ονοματων των πρακτορων της ΕΥΠ και οχι των απλων υπαλληλων-πολιτικων προσωπων.

Εστω,οτι σε περιπτωση που το troktiko,δημοσιευσε τα ονοματα πρακτορων(πραγμα το οποιο μαλλον δεν ισχυει-δεν ειναι πρακτορες αλλα υπαλληλοι)...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΕΥΠ,για ποιο λογο τα ονοματα αυτα μαθευτικαν περα του κυκλου της Υπηρεσιας;;;
Οταν εισαι πρακτορας στην ΕΥΠ,κανονικα δεν πρεπει να το ξερει ουτε η γυναικα σου.
Πως λοιπον τα ονοματα αυτα,ψιθυριζονταν το τελευταιο διαστημα απο εδω και απο εκει;;;;Αυτο σημαινει εκτος του οτι το συστημα της ΕΥΠ,ειναι περα για περα διατρητο και σαπιο,ειναι και ανικανο να προστατεψει τους πρακτορους,σε περιπτωση παντα που προκειται για πρακτορους.

Ακομη,απο ποτε στην ΕΥΠ,προσλαμβανονται
συγγενικα προσωπα μεγαλοδημοσιογραφων;;;;
Μονο τυχαιο δεν ειναι το περιστατικο...


Τελος,ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ,ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΟ NO.1 ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BLOG,ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΠ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
18-7-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: