Σάββατο, Αυγούστου 29, 2009

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 34ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ...--ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--

34χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρές οικονομικές δυσκολίες τον τελευταίο καιρό, βρέθηκε νεκρός από τη σύζυγό του όταν αυτή επέστρεψε στο σπίτι τους στο Μοσχάτο.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η σύζυγος του άτυχου άνδρα είπε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο διάστημα ο 34χρονος είχε πολλά οικονομικά προβλήματα λόγω της ανεργίας.
Ο αδικοχαμένος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία και νεκροτομή για να διαπιστωθούν και επίσημα τα αίτια του θανάτου του.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΧΡΕΩΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

ΠΡΕΖΑ TV
29-8-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εσυ που έχεις τα αρχεία από τις αναρτήσεις σου δεν ανεβάζει μια σούμα για το πόσοι άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει το 2009 από την οικονομική κατάσταση που εχει δημιουργηθει?
Νομίζω έχουμε ενα θλιβερό ρεκόρ δεν έχω ξανακούσει σε τόση συχνότητα.
Κάνε τον κόπο Πρέζα, μάλλον θα παγώσουμε από την φρίκη αλλά καλό είναι να έχουμε συνολική εικόνα. Τι λες?