Σάββατο, Αυγούστου 22, 2009

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ:65 ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται τέσσερις νέες φωτιές για την κατάσβεση των οποίων επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για τα σημερινά πύρινα μέτωπα, που πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γ. Καπάκης.
Πρόκειται για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Λιβαδόστρα, του δήμου Πλαταιών, στη Βοιωτία, καθώς επίσης, και για εκείνη που ξέσπασε στη Σκύρο στην περιοχή Αχερούνες, σε κοντινή απόσταση από το προηγούμενο μέτωπο στις περιοχές Ασποί και Μέγκλες.
Επιπλέον, στο Καλέντζι Κορινθίας εκδηλώθηκε μια ακόμη φωτιά, πριν από λίγη ώρα, καθώς επίσης και στην Αγία Μονή Ναυπλίου.

Εξάλλου, συνολικά, από τις 6:30, έχουν εκδηλωθεί 65 δασικές πυρκαγιές ανά την επικράτεια!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ...ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ...

ΠΡΕΖΑ TV
22-8-2009

1 σχόλιο:

anasthod είπε...

δεν πρέπει να υφίσταται ανησυχία σε περίπτωση εμπρησμών, κι αυτό διότι οι εμπρηστές δεν φοβήθηκαν να κάνουν το λάθος. Έκαναν λάθος οι άνθρωποι, εκδρομή είχαν πάει, έδωσαν σπίθα στο γκαζάκι να φτιάκουν ελληνικό καφέ, ανάψανε φωτιά να ψήσουν λουκάνικα στο Μαραθώνα πλάι στη λίμνη, αγόρια και κορίτσια μόνα τους, διάβαζαν το ένθετο "Ε" της κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, τους συνεπήρε το moto "μην φοβάσαι να κάνεις το λάθος", έκαναν λάθος, αφαιρέθηκαν, η φωτιά εξαπλώθηκε στις πευκοβελόνες κι αυτό ήταν όλο. Δεν πειράζει, αγόρια και κορίτσια μόνα τους πρόκειται να κατοικήσουν στις πάλαι ποτέ καμμένες εκτάσεις, θα χτίσουν τα σπίτια τους σε συμφέρουσα τιμή εντός σχεδίου πόλεως πλέον, θα κάμουν και σεξ με δικό τους αυτοκίνητο, κι όλα θα πάνε καλά. Ψυχραιμία, μην είμαστε υπερβολικοί, το πολύ να κάνουμε κι εμείς ένα λάθος το οποίο να έχει αποτέλεσμα ένα ατύχημα, ένα δυστύχημα, μια συμφορά, μια τραγωδία, και ούτω κάθε εξής.