Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2009

85000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Πάρτι προσλήψεων που αναδίδει άρωμα εκλογών, επιβεβαιώνουν κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών, οι οποίοι εκτιμούν παράλληλα ότι οι συνολικές προσλήψεις στο Δημόσιο μέχρι το τέλος αυτού του χρόνου θα ξεπεράσουν τις 85.000.

Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των προσλήψεων αφορά έκτακτο προσωπικό και συμβασιούχους (ορισμένου χρόνου, εποχικούς κ.τ.λ.), ειδικότερα στον ευρύτερα δημόσιο τομέα, οι οποίες όπως είναι γνωστό πραγματοποιούνται εκτός ΑΣΕΠ και χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια.

Πάντως, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, που αναφέρθηκαν χθες και στο δελτίο ειδήσεων του «Μέγκα», τα αιτήματα για προσλήψεις που έχουν υποβάλει έως 30 Ιουνίου στο υπουργείο όλοι οι δημόσιοι φορείς αγγίζουν τις 151.860 θέσεις. Μέχρι σήμερα η διυπουργική επιτροπή έχει εγκρίνει, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, 64.500 θέσεις, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου εκτιμήσεις κύκλων του υπουργείου μιλούσαν για έγκριση άλλων 20.000 θέσεων.

ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΩΝ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΥΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,ΔΕΝ ΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ...
ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

ΣΥΝΕΠΩΣ...ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ...
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...


ΠΡΕΖΑ TV
7-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: