Τρίτη, Αυγούστου 04, 2009

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ...

Στο Καρδιολογικό Κέντρο Μονάχου εισήχθη χθες ο Μιχάλης Χριστοφοράκος για καρδιολογική εξέταση με καθετήρα.

Είχε υποβληθεί ήδη σε ιατρικές εξετάσεις στις 20/7 στο ιατρείο των φυλακών όπου κρατείται και στις 21/7 στην κλινική Χάρλαχινγκ (προάστιο του Μονάχου κοντά στις φυλακές του Στάντελχαϊμ). Ο διευθυντής της κλινικής Χάρλαχινγκ καθηγητής Καρδιολογίας Χ. Κιλ είχε υποδείξει επειγόντως στεφανιογραφία για περαιτέρω εξέταση των στεφανιαίων αρτηριών.

Η εξέταση του Μιχάλη Χριστοφοράκου στο καρδιολογικό κέντρο χθες συνέπεσε με την υποβολή του σχετικού φακέλου στο Εφετείο Μονάχου, το οποίο αναμένεται να αποφασίσει μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο για την έκδοση του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens στην Ελλάδα. Η υπεράσπισή του πάντως δεν επενδύει στο πρόβλημα υγείας για να αποτρέψει την έκδοση, θεωρώντας πιθανότατο ότι και το Εφετείο Μονάχου θα ακολουθήσει την εισήγηση της Γενικής Εισαγγελίας υπέρ της έκδοσης. Έχοντας το χαρτί της προσφυγής στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, επιμένει ότι είναι «φτωχή» και «διάτρητη» η βάση τεκμηρίωσης των δύο ενταλμάτων σύλληψης που έχουν εκδοθεί εις βάρος του Χριστοφοράκου.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 12 ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΜΕΙΑ ΤΗΣ SIEMENS ΩΣΤΕ Η ΕΤΑΙΤΕΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
4-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: