Κυριακή, Αυγούστου 09, 2009

ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΟΥΝΕΒΑ,ΚΑΘΩΣ ΟΥΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΓΙΝΑΝ,ΟΥΤΕ ΤΉΡΗΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Η συνδικαλιστική της δράση, εξακολουθεί να πιστεύει ότι ήταν η αφορμή για την επίθεση εναντίον της, η Κωνσταντίνα Κούνεβα και καταγγέλλει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Η Αυγή της Κυριακής», ότι δεν υπήρξε καμία ουσιαστική στήριξη της από τους επίσημους φορείς, καθώς και ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών δεν συνεχίζονται σωστά.
Η Κωνσταντίνα Κούνεβα επτά μήνες έπειτα από την επίθεση εναντίον της, εκτιμά στη συνέντευξή της ότι η συνδικαλιστική της δράση ενόχλησε αρκετούς και σκόπιμα ήθελαν να την κάνουν να σιωπήσει.

"Ιδιαίτερα η τελευταία Τριμελής συνάντηση στο υπουργείο Απασχόλησης υπήρξε αρκετά έντονη" δήλωσε η Κούνεβα και πρόσθεσε πως λίγο καιρό αργότερα δέχθηκε την επίθεση "εν μέσω γιορτών που βόλευε για να μην ασχοληθεί κανείς".

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που εξελίσσεται η υπόθεση καθώς όπως επισημαίνει "οι έρευνες δεν ξεκίνησαν όπως θα έπρεπε, με σωστό προσανατολισμό και ούτε συνεχίστηκαν σωστά".
Επίσης αναφέρει ότι έπειτα από τόσο καιρό δεν έχει εμφανιστεί κανείς αρμόδιος για να της πάρει συμπληρωματική κατάθεση, κάτι που όπως λέει θα βοηθούσε.
"Είναι αναγκαίο να συνεχιστούν οι έρευνες μέχρι να εντοπιστούν οι φυσικοί αυτουργοί. Κινδυνεύουν και άλλοι άνθρωποι" τόνισε η συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Επιπλέον η Κούνεβα, αν και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους γιατρούς, στο σωματείο της ΠΕΚΟΠ, στον λαό και τους δικηγόρους της, που τη στήριξαν όλο αυτό το διάστημα, δηλώνει ότι η επίσημη πολιτεία δεν της στάθηκε.
"Από τους επίσημους φορείς δεν υπήρξε καμία ουσιαστική στήριξη. Ακόμη και η προσπάθεια να μου εκχωρηθεί οικεία, που έχει εξαγγελθεί,δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη", είπε η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Τέλος η συνδικαλίστρια εξέφρασε την ικανοποίησή της που το σωματείο της συνεχίζει τη δράση του και που "οι καθαρίστριες στον ΗΣΑΠ, παίρνουν πλέον τις νόμιμες απολαβές τους και τα βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα που δικαιούνται και είχαν στερηθεί ενδιάμεσα για 3 χρόνια".


ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;;;ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ;;;;

(Υ.Γ Στο site της Αυγης τον παιζουν;;;Αντι να βαλουν τη συνεντευξη της Κουνεβα σαν πρωτο θεμα,ασχολουνται με διαφορες αλλες πιπες;;;Ιεραρχηση ειδησεων δεν κανει κανεις;;;Απο τον skai πρεπει να μαθαινουμε το τι ειπε στην εφημεριδα τους;;;Ξυπνηστε για να την αναδημοσιευσουμε και οι υπολοιποι.)

ΠΡΕΖΑ TV
9-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: