Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2009

ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ...ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΔΕΘ...-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΧΘΕΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ:


α) Καταγγέλει που τα κτίρια είναι κατελλειμένα και δεν γίνεται τίποτα για να φύγουν οι καταληψίες. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην κατάληψη Δέλτα στην οποία υποτίθεται ότι νομικά ισχύει η εκκένωση, αφού το έχουν ζητήσει οι ιδιοκτήτες.
β) Προσπαθεί να συνδέσει τις καταλήψεις με την "τρομοκρατία" με την ανάδειξη του ζητήματος των "πυρήνων της φωτιάς".
γ) Προσπαθεί να συνδέσει τον αντιεξουσιαστικό χώρο με το ποινικό έγκλημα με αναφορά στις ληστείες τραπεζών. Φτάνει σε κωμικοτραγική κατάσταση, λέγοντας ότι σε μια ληστεία μιλούσαν ρώσικα, αλλά ρωσομαθείς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στην τράπεζα επιβεβαίωσαν ότι δεν ήταν ρώσοι!!!! (ό,τι να'ναι!!)
δ) Προσπαθεί να δείξει ότι οι αντιεξουσιαστές δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους και έχουν έριδες. Τα γκαζάκια στην Υφανέτ - η πλεον κρατική προβοκάτσια- τα αποδίδουν σε εσωτερικές διαμάχες των αναρχικών!!!!!
ε) Σπέρνει το φόβο για την ΔΕΘ.
ζ) Διαχωρίζει και διχάζει ΑΚ και καταλήψεις.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ,
ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΚΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ,ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΌΨΕΙ ΤΗΣ ΔΕΘ,ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΟΛΗ.


ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΊ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΩΣΑΪΚΌ,ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ...ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ...

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Η ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ,ΩΣ ΑΞΙΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

ΠΡΕΖΑ TV
10-8-2009

9 σχόλια:

antifa είπε...

ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ,ΤΣΑΤΣΟΙ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

"ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ."

xaxa

Ανώνυμος είπε...

antifa..

Tα μυαλα σου και μια λιρα αγορακι μου..

Ανώνυμος είπε...

επιτελους να καθαρισει η πολη απ'τα σκουπιδια.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αυτό λέω κι εγώ...Να καθαρίσουν από τους χρυσαυγίτες και πάσης φύσεως φασίστες όλες οι πόλεις..Συμφωνώ με τον Antifa.

Ανώνυμος είπε...

kai na meinoun oi anarxikoi gia na pane mprosta thn ellada.xoxo

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι χρυσαυγίτες μας έχουν πάει πολύ μπροστά 7:52 ε;;;

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΤΕΜΠΕΛΙΟ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΖΗΛΙΚΙ ΜΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτοι είναι, και οι χρυσαυγίτες, και οι αντιεξουσιαστές.