Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2009

ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΚΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ;;;;

Κωστα Καραμανλη,σημερα ολη η Ελλαδα αλλα και ο ημερισιος τυπος,ανεξαρτητα αν προσκεινται στη δεξια ή οχι σας κραζουν για την απιστευτη αταστροφη που προκαλεσε η κυβερνηση σας με την αδιαφορια της και με την μη εγκαιρη επεμβαση των πυροσβεστικων δυναμεων στο Γραμματικο,με αποτελεσμα να εχουμε τις σημερινες εικονες βιβλικης καταστροφης.
ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ,ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ 2007 ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ,ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
24-8-2009

6 σχόλια:

spyros1000 είπε...

ΟΙΚΟΙΟΘΕΛΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

eisai empathis

Ανώνυμος είπε...

BRAVO GIA TIN FOVERI SAS ANALYSH! ESAS PERIMENOUME GIA NA SWSETE TIN KATASTASH ! ESAS KAI MONO VEVAIA AFOU OLOI OI ALLOI EINA AXRHSTOI! MHPWS EINAI H WRA NA TO...KLEISETE OIKEIOTHELWS ?

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΡΤΕ ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Η ΠΑΣΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Η αληθεια ειναι πως πραγματι κανεις δεν σου εγγυαται πως αυτοι που θα ρθουν θα ειναι οντως καλυτεροι απο αυτους που θα φύγουν. Και με τη Ν.Δ. περιμεναμε τουλαχιστον λιγο λιγοτερη διαφθορα κι αλαζονεια κι αντι για αυτο ειχαμε μια απο τα ιδια, αν οχι χειροτερα.

kjjjs είπε...

Πρώτα - πρώτα από τον τίτλο του blog site κατανοεί κανείς για το "ποιόν" των ιδιοκτητών. Κατά δεύτερον είναι λυπηρό όταν καταθέτεις την άποψή σου και χειρίζεσαι το γραπτό σου λόγο με αυτόν τον τρόπο...Δεν πείθεις τους αναγνώστες έτσι, αλλά τους απωθείς!!! Μάθε λοιπόν ότι φωτιά θεωρείται μια τυχαία εστία και όχι πολλές συγχρόνως σε διαφορετικά σημεία. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι για να μπορέσεις να γράψεις και να καταθέσεις άποψη, πρέπει πρώτα να μπορείς να σκεφτείς...Μάλλον εσύ δεν μπορείς!!!