Κυριακή, Αυγούστου 09, 2009

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΝΕΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ...

Oι εικόνες αθλιότητας και η εγκληματικότητα που κυριαρχούν στην καρδιά της Αθήνας διώχνουν τους ξένους επισκέπτες, που ενίοτε εγκαταλείπουν έντρομοι τα ξενοδοχεία τους.
Οι ξενοδόχοι στο κέντρο της πρωτεύουσας βλέπουν μείωση 15% στις αφίξεις και πάνω από 20% στα έσοδα σε σχέση με πέρυσι και το αποδίδουν, παράλληλα με την οικονομική κρίση, στη μεγάλη υποβάθμιση της Αθήνας και στην αρνητική εικόνα που μεταφέρουν οι επισκέπτες όταν επιστρέφουν στην πατρίδα τους.
Σε απόσταση αναπνοής από τις ρεσεψιόν, τις πολυτελείς εγκαταστάσεις και τα υψηλών προδιαγραφών δωμάτια, οι τουρίστες αντικρίζουν δεκάδες περιφερόμενους ναρκομανείς, σωματέμπορους, ανήλικα κορίτσια που εκδίδονται και στίφη λαθρομεταναστών που ζουν σε άθλιες συνθήκες.

Ηδη μεγάλα τουριστικά πρακτορεία ακυρώνουν μακροχρόνιες συνεργασίες με ξενοδοχεία στο κέντρο της πρωτεύουσας, τα βομβαρδίζουν με επιστολές διαμαρτυρίας, ενώ στο Ιντερνετ τα αρνητικά σχόλια όσων έζησαν τον... μύθο στην Αθήνα προειδοποιούν τους υποψήφιους ταξιδιώτες.
Η Ενωση Ξενοδόχων Αττικής εστιάζει το πρόβλημα σε μια ακτίνα ενός χιλιομέτρου γύρω από την Ομόνοια. Στην περιοχή αυτή, όμως, υπάρχουν ξενοδοχεία με 12.000 έως 14.000 κλίνες, δηλαδή το 1/5 της συνολικής δυναμικότητας στην Αττική.

Ιδιοκτήτης μεγάλου ξενοδοχείου στην «κόκκινη ζώνη» του κέντρου ο κ. Αλέξανδρος Αραπάκης, επίσης αντιπρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Αττικής, προχωρεί σε αγωγή κατά του Δημοσίου, αφού όπως επισημαίνει «χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, υφιστάμεθα ήδη τρομερές συνέπειες».
Οπως τονίζει «πολλά ξενοδοχεία λαμβάνουν γράμματα διαμαρτυρίας από πρακτορεία, τα οποία γράφουν ότι αναγκάζονται να διακόψουν τη συνεργασία λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο κέντρο. Εμεις ως επιχείρηση ξεκινήσαμε τη διαδικασία αγωγής κατά του Δημοσίου ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο. Ακόμα και να λύσουμε το πρόβλημα, πρέπει να περάσουν χρόνια για τους πείσουμε να επιστρέψουν».

Τα ξενοδοχεία που βρίσκονται πέριξ της Ομόνοιας «βομβαρδίζονται» από επιστολές που στέλνουν μεγάλα ταξιδιωτικά πρακτορεία του εξωτερικού, τα οποία διακόπτουν μακροχρόνιες συνεργασίες.
Χαρακτηριστικά είναι τα αποσπάσματα από επιστολές που έλαβαν πρόσφατα 2 μεγάλα ξενοδοχεία της Ομόνοιας: «Είμαι υποχρεωμένος να σου πω ότι η εικοσαετής συνεργασία μας πρέπει τώρα να διακοπεί... Το αποκαλούμενο ιστορικό κέντρο της Αθήνας έχει τώρα αλλάξει και οι πελάτες μου δεν αισθάνονται πλέον ασφαλείς στα γύρω πεζοδρόμια...».
«...Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σου ανακοινώσουμε ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί γύρω από το ξενοδοχείο και γενικά στην περιοχή της Ομόνοιας, οι πελάτες μας μάς απαγόρευσαν την οποιαδήποτε συνεργασία με το ξενοδοχείο σας...
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι οι συνεχείς καβγάδες των αλλοδαπών της περιοχής που χτυπιούνται με ξύλα οικοδομής και το εμπόριο ναρκωτικών που έχουν φτάσει μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου... Εχουν αποθρασυνθεί τόσο ώστε μπαίνουν και μέσα στο ξενοδοχείο, όπως κατήγγειλε πελάτης, που του χτύπησαν την πόρτα του δωματίου του και ένας ναρκομανής ζητούσε λεφτά...».


ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΗΝΙΚΟ;;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ;;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΤΑ ΟΠΟΘΙΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;

ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ Ή ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
9-8-2009

7 σχόλια:

vagner είπε...

Νομιζω οτι πρεπει πλεον αυτη η καραμελα οτι ο Ελληνας ειναι ρατσιστης,να σταματησει γιατι μονο κακο κανει στη χωρα κ τιποτα αλλο.
Η γενια που μεγαλωσε στην Εκαλη ή στο Πανοραμα, παιζοντας playstation κ εχοντας πανακριβα κινητα για να στελνει μηνυματα, κ που στηριζεται στα χρηματα του πλουσιου μπαμπα, κ που "σπουδαζει" μονιμως γιατι βαριεται ή ειναι ανικανη να βρει μια δουλεια, ή γιατι ντρεπεται να πλενει πιατα κ να σερβιρει καφεδες, ή να κουρευει γκαζον ή να ριχνει μπετα σε μια οικοδομη - αυτα τα αφηνουμε για τους αλλοδαπους που πληρωνει ο μπαμπας-δε ειναι ο καταλληλος κριτης του Ελληνικου εθνους.
Οι "επαναστατες" γονοι πλουσιων οικογενειων οπως ειναι φυσικο, δεν μπορουν να κατανοησουν το κοινο αισθημα ενος λαου, κ επιδιδονται σε ευκολες κρισεις κ πομποδεις εκφρασεις μονο κ μονο για να καλυψουν το τεραστιο κενο που εχουν μεσα τους επειδη κανεις ποτε δεν ασχοληθηκε πραγματικα μαζι τους.
Ο Ελληνας ειχε ανεκαθεν τη φημη του φιλοξενου, του ζεστου ανθρωπου που βοηθαει οσο κ οταν μπορει.
Πραγματικες κ απειρες ιστοριες Ελληνων που βοηθησαν κ βοηθανε οικογενειες μεταναστων που χωρις αμφιβολια αναζητουν μια ανθρωπινη ζωη εδω στην Ελλαδα.
Απο την αλλη πλευρα ομως, κανεις δε μπορει να αγνοησει - μονο αν το κανει εσκεμμενα- τα τεραστια προβληματα που εχουν δημιουργηθει απο την αθροα εισροη λαθρομεταναστων τα τελευταια χρονια, κανοντας τον Ελληνα να φοβαται να κυκλοφορησει στους δρομους, να τρεμει οταν ακουει βηματα εξω απο τη πορτα του, να φοβαται οταν μενει μονος στο μαγαζι του, ή οταν κλεινει αργα το βραδι το περιπτερο του, να μη μπορει να παει πλεον το παιδι του μια βολτα στο παρκο, να αγχωνεται για το που θα στειλει το παιδι του σχολειο φετος, κ πολλα ακομα που ειναι γνωστα λιγο ή πολυ σε ολους μας.
Δυστυχως αυτη η νεα πραγματικοτητα , αυτος ο νεος τροπος ζωης που προσπαθουν να μας επιβαλλουν ανθελληνικη κυκλοι που εδω κ δεκαετιες προσπαθουν να διαλυσουν την Ελλαδα, μας εχει αγριεψει ολους.
Πλεον, η ζωη στην χωρα μας, δεν ειναι οπως ηταν παλια, εχει αλλαξει δραματικα προς το χειροτερο.
Ο Ελληνας δεν ειναι ρατσιστης , καθε αλλο, ηταν ανεκαθεν κ θα συνεχισει να ειναι ανθρωπιστης με αγαπη κ αισθηματα για τον συνανθρωπο του, απ'οπου αυτος κ αν πρερχεται. Απλα οι συνθηκες αλλαξαν κ ο πολιτης προσπαθει να προσαρμοστει στις νεες συνθηκες, προσπαθει να επιβιωσει σε μια δυσκολη κ επικυνδυνη κοινωνια οπως εγινε η Ελλαδα.
Ας σκεφτομαστε, λοιπον, πρωτα κ μετα ας πεταξουμε την κακια μας χαρακτηριζοντας τον Ελληνα ρατσιστη.
Ειναι κριμα γιατι δεν το αξιζουμε..

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ναι αλλα δεν απαντας σε κανενα απο τα παραπανω ερωτηματα.
Ok.Προβλημα υπαρχει.Το κρατος ομως τι κανει για να το λυσει ανθρωπινα;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
ΣΕ ΚΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.
ΠΡΕΖΑ,ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΛΩΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ..
ΞΕΡΩ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕ...

ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ,ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΒΡΗΚΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ,ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ,ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΠΑΙΤΕΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ,ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΣΥΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΚΕΤΟ,ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ?


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είπε ότι οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές; Ακόμα και τους Έλληνες προσφυγες της Μικράς Ασίας όταν ήρθανε, Τουρκόσπορους κτλ. τους φωνάζανε και έλεγαν τα ίδια που λένε τώρα γιά τους ξένους.

Unknown είπε...

΄΄το μεγαλυτερο προβλημα της χωρας μας ειναι ο ρατσισμος΄΄
΄΄κατω ο φασισμος του κρατους μας΄΄(που εχει φιμωσει καθε ελευθερη εκφραση κ φωνη)
΄΄μπατσοι,γουρουνια...΄΄
΄΄νομιμοι ΤΩΡΑ ολοι οι μεταναστες΄΄ με δουλεια κ στεγη απο το κρατος.(να φερουν κ τους συγγενεις τους,χωραμε ανετα).
΄΄συμπαρασταση στην κουνεβα΄΄ (καλα που ειναι βουλγαρα κ οχι ελληνιδα)
΄΄τι εγινε με τους πακιστανους;΄΄
΄΄φονιαδες των λαων...΄΄
΄΄κατω τα χερια απο τις καταληψεις΄΄
΄΄οχι στις καμερες΄΄
΄΄κατω...΄΄
΄΄οχι στ...΄΄
συνεχεις διαδηλωσεις ομαδων ΄΄αντι...΄΄

ΟΣΟ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΤΑ (ΠΡΟΚΑΤ Κ ΤΟΣΟ ΒΑΡΕΤΑ ΠΙΑ)ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΤΟΣΟ ΣΙΩΠΑ Η ΛΟΓΙΚΗ...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εσείς που καταφέρεστε κατά των ρατσιστών δεν είστε ρατσιστές? Είδατε τι συμβαίνει όταν δεν ξέρετε να μιλάτε καλά ελληνικά? Ρατσιστής ο ένας, ρατσιστής ο άλλος, ξερετε στ' αλήθεια τι εστι ρατσιστής? Αντε να διαβάσετε κανένα βιβλίο, που πέρα από κουτσοσμπολίστικα και ποδόσφαιρο δε σκάμπάζετε γρι και μετά πραγματεύετστε και για λεπτές έννοιες, ρομάρα σας. Ναι, εδώ πέσατε μέσα: Εϊμαι ρατσίστρια με τους αμόρφωτους παντογνώστες.