Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2009

ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜEΝΟ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ...

Εντολή για εκκένωση του οικισμού στο Πόρτο Γερμενό έχει δοθεί από τη στιγμή που η φωτιά άρχισε να απειλεί την κατοικημένη περιοχή, σύμφωνα με την αντινομάρχη Δυτικής Αττικής, υπεύθυνη για τον τομέα πολιτικής προστασίας, Σταυρούλα Δήμου.
Η κ. Δήμου ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι πολλοί κάτοικοι αρνούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ άλλοι βρίσκουν καταφύγιο στην παραλία και μέσα στη θάλασσα.

Στο άλλο δύσκολο πύρινο μέτωπο στο Πικέρμι, ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Καραμεσίνης, επιβεβαιώσε ότι κάηκε πυροσβεστικό όχημα της κοινότητας Πικερμίου.
Σύμφωνα με τον κ. Καραμεσίνη, ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας, Κώστας Ξηντάρας, κινδύνεψε από τις φλόγες, καθώς είχε εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο πυροσβεστικό όχημα. Κατάφερε δε να ξεφύγει με ελαφρά εγκαύματα.

Επισης,σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καμαρωτή του Δήμου Ιωνίας, στη Χίο. Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή από τη φωτιά. Για την κατάσβεση της οποίας επειχειρούν 14 πυροσβεστικά οχήματα με 30 πυροσβέστες, 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 1 ελικόπτερο.

ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕΤΑ...ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
24-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: