Τρίτη, Αυγούστου 18, 2009

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ...ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΚΟ!!!

Επιχείρηση-«σκούπα» για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων στις προσφυγικές πολυκατοικίες της λεωφόρου Αλεξάνδρας, απέναντι από το γήπεδο του ΠΑΟ, πραγματοποίησαν προχθές το πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, στα οποία συμμετείχαν 30 εργαζόμενοι και 10 οχήματα της διεύθυνσης καθαριότητας.

Με την εν λόγω παρέμβαση ο δήμαρχος Αθηναίων Νικ. Κακλαμάνης θέλει να κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει στη διεκδίκηση και αξιοποίηση της περιουσίας στου δήμου προς όφελος των δημοτών.

Η δημοτική αρχή υποστηρίζει ότι η επιχείρηση-«σκούπα» στα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας συνδέεται με το έργο της «διπλής ανάπλασης», καθ' ότι ο Δήμος Αθηναίων, σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), σχεδιάζει την ανάπλαση του χώρου των προσφυγικών (συνδυάζοντάς την με τη μετατροπή του γηπέδου του ΠΑΟ σε πάρκο πρασίνου).

Οι δύο αυτοί νέοι χώροι πρασίνου προβλέπεται να ενοποιηθούν με τη βύθιση της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ούτως ώστε να δημιουργηθεί ένα μεγάλο αστικό πάρκο.

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΟΒΕ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ PARKING...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ...ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΩΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ...

ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
18-8-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι μόνιμος κάτοικος Αμπελοκήπων και δημότης Αθηνών τα τελευταία 33 χρόνια.

Οι πρώην προσφυγικές κάτοικίες, εκτός από ετοιμόροπα τετράγωνα είναι και εστίες μόλυνσης, καθώς οι παρακείμενοι σε αυτές χώροι, είναι σκουπιδότοποι.

Υπαιτιότητα των ιδίων λιγοστών που κατοικούν εκεί.

Οι πλειοψηφία των κατοίκων συμφωνεί ώστε ο χώρος να μετατραπεί σε πάρκο αναψυχής και έξ όσων γνωρίζω, οι πλειοψηφία αποφασίζει στη Δημοκρατία..

Υγ. Δεν με ενδιαφέρει η γραμμή σου εναντίων του Κακλαμάνη, φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε για το αυτονόητο σχετικά με αυτό το ακαλαίσθητο βρώμικο απομεινάρι απέναντι από το γήπεδο του Π.Α.Ο.

Ανώνυμος είπε...

prepei oposdipote na deite to video,ksilodarmos rom apo goyroynia,


http://www.youtube.com/watch?v=jGp7psVdeG8