Τρίτη, Αυγούστου 04, 2009

ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ...ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΟΥΙΣΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ρώσοι οπαδοί κλήθηκαν να πίνουν ουίσκι ως αντιμετώπιση του ιού H1N1, κατά το ταξίδι τους στην Ουαλία, όπου θα παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

"Προτείνουμε τους οπαδούς να πιουν πολύ Ουαλικό Ουίσκι ως απολύμανση. Αυτό θα πρέπει να θεραπεύσει όλα τα συμπτώματα της αρρώστιας" δήλωσε ο επικεφαλής της VOB (ένωση φιλάθλων της Ρωσίας), Αλεξάντερ Σπρίγκιν.
Ο Υπουργός Υγείας της Ρωσίας έχει εκδώσει δημόσια προειδοποίηση έναντι των ταξιδιών στη Βρετανία, για να μην εξαπλωθεί ο ιός.
"Υπεύθυνοι της υγείας δήλωσαν ότι ο ιός είναι πολύ επικίνδυνος. Ωστόσο μιλώντας σαν οπαδός μπορώ να σας πω ότι τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από το καλό της ομάδας" απάντησε ο Σπρίγκιν. "Οι Ρώσοι οπαδοί δεν φοβούνται τίποτα και κανέναν. Αυτός ο ιός δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να υποστηρίξουμε την ομάδα μας"

Η Ρωσική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου υποστήριξε επίσης ότι τα θέματα υγείας δεν θα πρέπει να αποτρέψουν τους οπαδούς από τα ταξίδια. "Δεν θέλουμε η ομάδα μας να μείνει χωρίς υποστήριξη σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα, οπότε προτρέπουμε τους οπαδούς να πάνε στην Ουαλία, παρά τις προειδοποιήσεις" δήλωσε υπεύθυνος τύπου της Ομοσπονδίας.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
4-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: