Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2009

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ,ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΞΥΛΩΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΜΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΙ ΚΑΡΑΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!

Επιχειρήση «καθαρά πεζοδρόμια» στο κέντρο της Αθήνας, με την απομάκρυνση τραπεζοκαθισμάτων σε Γκάζι και Κολωνάκι, πραγματοποίησαν χθες το βράδυ συνεργεία του Δήμου Αθηναίων.

Στόχος η απελευθέρωση κοινόχρηστων χώρων και η απρόσκοπτη πρόσβαση των Αθηναίων σε δρόμους, πεζοδρόμια και πλατείες της πόλης.
Τα συνεργεία του Δήμου, με εντολή του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, προχώρησαν στην απομάκρυνση τραπεζοκαθισμάτων στο Γκάζι και το Κολωνάκι.
Με επικεφαλής τους αντιδημάρχους Νίκο Βαφειάδη και Ανδρέα Παπαδάκη, οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν -για τέταρτη φορά- στην οδό Βουτάδων στο Γκάζι, όπου τραπεζοκαθίσματα καταλάμβαναν παράνομα τον δρόμο, και -για δεύτερη φορά- στον πεζόδρομο της οδού Χάρητος, όπου, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απαγορεύεται η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Νίκος Βαφειάδης τόνισε ότι «ο Δήμος Αθηναίων θα συνεχίζει τις επιχειρήσεις όλο το καλοκαίρι και ότι οι επιχειρηματίες οφείλουν να συμμορφωθούν».

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ,ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Ή ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ,ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ;;;;ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ;;;
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


ΠΡΕΖΑ TV
6-8-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το Δήμο Χαλανδρίου να δούμε τι θα γίνει και τις ανήθικες παρανομίες του είτε με τη Ρεματιά είτε με τους πεζόδρομους που έχουν γίνει τσιφλίκι μοτοσυκλετών και καφετεριών κατά παράβαση κάθε νόμου .Ο εισαγγελέας πού είναι;

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να έκαναν τετοιες επιχειρήσεις και σε άλλους δήμους έστω και για τα μάτια του κόσμου. Το θέμα είναι ότι ό,τι και να κάνει ο κακλαμάνης οι μαγαζάτορες δεν μασάνε μία. Εκτός του ότι τα ξαναβάζουν πριν γυρίσει την πλάτη της η δημοτική αστυνομία, δεν πληρώνουν ούτε τα πρόστιμα ούτε καν τα τέλη χρησης κοινόχρηστων χώρων που οφείλουν στο δήμο.