Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2009

ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ---

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΣΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;;;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΡΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
24-8-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟ!
Στην φωτιά που έχει πιάσει στο Πικέρμι (οικισμός Διώνη) έχουν πάρει στην κυριολεξία "φωτιά" και τα τηλέφωνα γιά το που θα πρωτορίξουν νερό γιά να σώσουν τα "φτωχικά" τους.
Εκεί εμπλέκεται ο ΑΟΟΑ (Αυτόνομος Οικοδομικός Οργανισμός Αξιωματικών). Τα μεγαλύτερα βίσματα κερδίζουν!
'Ερε γλέντια!

Ανώνυμος είπε...

δε μαζεβονται ολοι αυτοι που καηκαν τα σπιτια τους να καψουν τα σπιτια των υπουργων καλυτερα , να δουμε μετα τι προγραμματισμο θα κανουν για την πυροπροστασια .

Ανώνυμος είπε...

Η απουσία του κράτους στις φωτιές, είναι η ιδια απουσία του κράτους όταν ολοι αυτοί (που τώρα κλαίγονται) χτίζαν σε βουνοπλαγιές χωρίς κανεις να τους ενοχλεί. Ρε δε πα να καειτε, λαμόγια, να ησυχάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΤΙΖΑΤΕ ΜΕΣ ΤΑ ΔΑΣΗ.ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιους πολιτες μιλας ρε πρεζα tv...? για αυτους που εχτησαν τα σπιτακια τους πανω στις βουνοπλαγιες, μες στους πευκονες? αυτοι που με τη βοηθεια του χρηματος εξαγοραζουν αδειες απο δημοσιους φορεις?