Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2009

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ;;;

Ο υπουργός Εξωτερικών του Πακιστάν Σαχ Μέχμουντ Κουρέσι δήλωσε σήμερα ότι είναι "σχεδόν σίγουρος" πως ο ηγέτης Ταλιμπάν Μπαϊτουλάχ Μεχσούντ σκοτώθηκε από αμερικανική επίθεση με πυραύλους πριν από δύο ημέρες.
"Είναι σχεδόν σίγουρο τώρα ότι είναι νεκρός. Διάφοροι κυβερνητικοί πράκτορες ανέφεραν το θάνατό του, το ίδιο και συνεργάτες του ενώ υπάρχουν άτομα που παρακολούθησαν την νεκρώσιμη τελετή και αυτόπτες μάρτυρες που μετείχαν στην κηδεία του" ανέφερε ο πακιστανός υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC.
"Είναι μια σημαντική εξέλιξη. Ηταν η πλέον σημαντική προσωπικότητα στην ηγεσία του κινήματος των Ταλιμπάν στο Πακιστάν" πρόσθεσε ο ίδιος.

"Θα τους είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα γιατί είχε πολλούς υποδιοικητές και μεγάλη δημοτικότητα που κανείς άλλος ηγέτης των Ταλιμπάν δεν απολάμβανε. Ηταν διάσημος σε όλες τις φατρίες και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον αντικαταστήσει επαρκώς" κατέληξε ο πακιστανός υπουργός Εξωτερικών.

ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ,ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....

ΠΡΕΖΑ TV
7-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: