Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2009

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;

«Δεν άκουσα τίποτα», ήταν το σχόλιο του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, σε ερώτηση δημοσιογράφου αν προγραμματίζονται πρόωρες εκλογές στις 4 ή 11 Οκτωβρίου, αποφεύγοντας να διαψεύσει τόσο τα σενάρια να στηθούν κάλπες μέσα στο φθινόπωρο, όσο και τις πληροφορίες που τον έφεραν να έχει προτείνει στον Κώστα Καραμανλή να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Γιώργος Σουφλιάς τόνισε: "Οι πράξεις μου, οι σκέψεις μου, και οι ιδέες και οι εισηγήσεις μου καθ’ όλη τη διάρκεια της πολιτικής μου σταδιοδρομίας γίνονταν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον". Ο υπουργός δήλωσε τα παραπάνω στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε για τους νέους αυτοκινητόδορμους της Αττικής.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΕΘ...ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ...ΚΑΙ ΕΜΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΑΝΟΥΣΙΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ..

ΠΡΕΖΑ TV
31-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: