Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2009

ΣΤΕΛΝΟΥΝ CANADAIR ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΡΙΑ...Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ...ΟΛΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ...

Δύο αμφίβια πυροσβεστικά αεροπλάνα Canadair θα στείλει η Ισπανία προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάικλ Μαν
Σύμφωνα με το ισπανικό υπουργείο Εξωτερικών τα δύο Canadair CL-415 της Πολεμικής Αεροπορίας θα στελεχώσουν εκπαιδευμένο πλήρωμα 11 στρατιωτικών (πιλότοι και τεχνικοί).
Τα αεροσκάφη αναχώρησαν από την αεροπορική βάση του Τορεχόν, κοντά στη Μαδρίτη το μεσημέρι και αναμένεται να προσγειωθούν στην Αθήνα, έπειτα από πτήση οκτώ ωρών και έναν σταθμό στη Σαρδηνία.

Canadair εστειλαν η Κυπρος,η Τουρκια και η Ρωσια,αλλα δυστυχως...παπαρια...Η φωτια δεν λεει να σταματησει με τιποτε,καθως τα παντα λειτουργουν με επι τοπου σχεδιασμο και φυσικα χωρις να υπαρχουν προηγουμενες υποδομες δασοπροστασιας.

UPDATE: Στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας προσγειώθηκαν αργά το μεσημέρι, άλλα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη Καναντέρ προερχόμενα από τη Γαλλία και ένα ακόμη, προερχόμενο από την Τουρκία, προκειμένου να συνδράμουν τις προσπάθειες του κρατικού μηχανισμού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην Αττική.


ΠΡΕΖΑ TV
24-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: