Τρίτη, Αυγούστου 25, 2009

ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝΑΤΤIKH

Ανακατασκευή κατοικιών στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής με 61 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση.
Πρόκειται για το ποσό που έχει σήμερα στη διάθεσή του το ταμείο και σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές προς το παρόν φαίνεται να επαρκεί, με δεδομένο ότι δεν υπέστησαν ζημίες πολλά σπίτια.

Το Ταμείο συστάθηκε το 2008, με στόχο να συγκεντρώσει και να διαχειριστεί τις δωρεές για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόννησο, στη Δυτική Ελλάδα και στην Εύβοια. Είχε αρχικό προϋπολογισμό 205 εκατ. ευρώ. Και το υπόλοιπο ποσό διατέθηκε για την επισκευή και ανακατασκευή 1.079 οικιών.
Βάσει καταστατικού, το Ταμείο μπορεί να δώσει χρήματα μόνο για υποδομές και όχι για την αποκατάσταση φυτικού και ζωικού κεφαλαίου ή για αποζημίωση γεωργικών ή κτηνοτροφικών μονάδων.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ;;;
ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ";;;
ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...

ΕΓΙΝΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑ ΤΑ 3ΧΙΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΝΕ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ;;;
ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ...

ΠΡΕΖΑ TV
25-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: