Κυριακή, Αυγούστου 09, 2009

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝΔΙΑ,Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ "ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ SIEMENS...

Σε νέα φάση εισέρχεται η υπόθεση του Μιχάλη Χριστοφοράκου.
Η εισαγγελία του Μονάχου ζητά με ένταλμα επιβολής ποινής την καταδίκη του φυγόδικου στην Ελλάδα για δωροδοκία ελληνικών κομμάτων το διάστημα 2004 έως 2007.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Deutsche Welle, η υπεράσπιση του Μιχάλη Χριστοφοράκου υπέβαλε ήδη προσφυγή κατά του εντάλματος, καθώς ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens, απορρίπτει την κατηγορία της δωροδοκίας που ενδέχεται αργότερα να επισύρει εις βάρος του αξιώσεις αποζημιώσεων στα αστικά δικαστήρια.

Η εκτέλεση του καταδικαστικού βουλεύματος, όπως εκτιμούν νομικοί κύκλοι, θα μπορούσε να καθυστερήσει, σε καμιά περίπτωση όμως να ματαιώσει την έκδοσή του στην Ελλάδα. Η εισαγγελία πάντως διαβεβαιώνει, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ότι δεν θα υπάρξει καθυστέρηση.

Με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Νικόλαου Δένδια, ο ανακριτής κ. Ζαγοριανός πρόκειται να μεταβεί και πάλι στη Γερμανία προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία παράδοσης του Μ. Χριστοφοράκου.

ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ 12 ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ SIEMENS;;;
ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ
ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ...


ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ;;;;
Τ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ;;;ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΕΒΑΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
9-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: