Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2009

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΡΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ SIEMENS,ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ...

Διευκρινίσεις για την υπόθεση Siemens, μετά και τις νέες εξελίξεις, ζητά με ανακοίνωσή του, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, κατηγορώντας την παράλληλα για σχέδιο συσκότισης της υπόθεσης για την περίοδο 2004-2007.
Ο Ντίνος Ρόβλιας σημειώνει: "φαίνεται ότι ολοκληρώνεται επιτυχώς το κυβερνητικό σχέδιο για τη συσκότιση της υπόθεσης Siemens της περιόδου 2004-2007, η οποία βέβαια αφορά την κυβέρνηση της ΝΔ".

Όπως καταγγέλλει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, αρχικά η κυβέρνηση δεν έλαβε κανένα προληπτικό μέτρο για να αποτρέψει την απόδραση των υπόπτων στο εξωτερικό, ενώ τώρα αποδεικνύεται ότι κανένας δεν ασχολήθηκε στην Ελλάδα με τη διερεύνηση της υπόθεσης Siemens της περιόδου 2004-2007. "Ο συνδυασμός αυτών των δύο φαίνεται να οδηγεί σε δικαστικές εμπλοκές επί γερμανικού εδάφους, που απομακρύνουν τη δυνατότητα διαλεύκανσης της υπόθεσης στην Ελλάδα, για την περίοδο 2004-2007" επισημαίνει ο κ. Ρόβλιας.

Τέλος, ζητά από την κυβέρνηση, την οποία χαρακτηρίζει "έκθετη", να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τα εξής:

1".Εάν οι πρόσφατες δικαστικές εξελίξεις στη Γερμανία σε σχέση με τον κ. Χριστοφοράκο αποτελούν εμπόδιο για την έκδοσή του στην Ελλάδα και σε ποιο βαθμό.
2.Αυτές οι δικαστικές εξελίξεις στη Γερμανία μέχρι ποιο σημείο εμποδίζουν τη διεύρυνση από την Ελληνική Δικαιοσύνη της περιόδου 2004-2007 σε σχέση με τη Siemens και τον κ. Χριστοφοράκο.
3.Ποιος ευθύνεται για τη νομική «τρύπα» της χρονικής περιόδου 2004-2007, εξαιτίας της οποίας προκλήθηκαν οι δικαστικές εμπλοκές στη Γερμανία και ποιος «ωφελείται» απ’ αυτή την εξέλιξη.
4.Εάν αναζητήθηκαν, επιτέλους, ευθύνες για τη δυνατότητα που παρασχέθηκε στους υπόπτους να αποδράσουν από την Ελλάδα. 5.Το 2004-2007 ήταν κυβέρνηση η ΝΔ ή όχι; (σε συνέχεια των αλήστου μνήμης κυβερνητικών ρήσεων, ότι η υπόθεση Siemens αφορά αποκλειστικά και μόνο το ΠΑΣΟΚ)".

ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ;;;
ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ,ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS κΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;;;;

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ;;;

ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
10-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: