Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11, 2009

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ...ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ...ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ...

«Για το παραμύθι ή τον μπαμπούλα της αυτοδυναμίας» και τη χρησιμότητα της ψήφου εκείνων που δεν προσήλθαν στις κάλπες στις ευρωεκλογές του Ιουνίου μίλησε η Αλέκα Παπαρήγα σε δηλώσεις της λίγο μετά την επίσκεψη που έκανε χθες στη «Βιανέξ».

Οπως είπε η γ.γ. του ΚΚΕ, «η χώρα θα κυβερνηθεί. Δεν υπάρχει χώρα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης που έμεινε ακυβέρνητη». Και συνέχισε: «Και ξέρετε γιατί θα κυβερνηθεί; Γιατί έτσι κι αλλιώς την εξουσία την έχει η αστική τάξη, την έχει το κεφάλαιο. Βεβαίως, για να μπορέσει η αστική τάξη να βγάζει τα κέρδη της, πρέπει να έχει και μια κυβέρνηση. Θα τη φτιάξει. Δεν πρόκειται, εάν λείπει ένας ή δύο τρεις βουλευτές, να αφήσουν το καράβι ακυβέρνητο. Εδώ τρέχουν μέτρα και δεσμεύσεις που πρέπει να προχωρήσουν. Θα τα βρουν».

Η ίδια κατέληξε στο συμπέρασμα: «Είναι παραμύθι και μπαμπούλας η ακυβερνησία. Και να σας πω και κάτι άλλο; Ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνουν δεύτερες εκλογές, οι δύο εκλογές είναι σαν μία. Θα κυβερνηθεί το καράβι, με κακούς κυβερνήτες. Αυτό είναι βέβαιο. Είτε η Ν.Δ. είναι πρώτη, είτε το ΠΑΣΟΚ είναι πρώτο, είτε ο ένας εκ των δύο είναι αντιπολίτευση, ο συσχετισμός θα είναι αρνητικός».

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΟΣΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΊΣΚΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ...ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

ΠΡΕΖΑ TV
11-9-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: