Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2009

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ...ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ...ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.


“Όμοια ή παρόμοια κατά περίπτωση υλικά χρησιμοποιήθηκαν στη κατασκευή του Αυτοσχέδιου Ωρολογιακού Εκρηκτικού Μηχανισμού που εξερράγη στις 11.42΄της 23-09-2009 σε είσοδο διαμερίσματος πολυκατοικίας στο Κολωνάκι σε χώρο κατοικίας, υποψήφιας Βουλευτού” με τις δύο βόμβες στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και στην οικία του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών, Παν. Χηνοφώτη ανακοίνωσε σήμερα η Αστυνομία.

Σύμφωνα με συμπληρωματική ανακοίνωση της Αστυνομίας, που αφορά στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση αναφέρονται τα εξής:

“Σε συνέχεια του σημερινού Δελτίου Τύπου σχετικά με τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, γνωρίζονται τα ακόλουθα: Από τις συγκριτικές-εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν σε πειστήρια προερχόμενα από την έκρηξη Αυτοσχέδιου Ωρολογιακού Εκρηκτικού Μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί στις 02-09-2009 στην εξωτερική περίφραξη του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, καθώς και όμοιων (πειστηρίων) προερχομένων από Αυτοσχέδιο Ωρολογιακό Εκρηκτικό Μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στις 11-07-2009 στο πίσω μέρος πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο Αττικής διαπιστώθηκαν τα εξής: Όμοια ή παρόμοια κατά περίπτωση υλικά χρησιμοποιήθηκαν στη κατασκευή του Αυτοσχέδιου Ωρολογιακού Εκρηκτικού Μηχανισμού που εξερράγη στις 11.42΄ της 23-09-2009 σε είσοδο διαμερίσματος πολυκατοικίας στο Κολωνάκι σε χώρο κατοικίας, υποψήφιας Βουλευτού. Οι εργαστηριακές εξετάσεις συνεχίζονται".

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ...ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ...ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ...
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΟΥΦΕΣ...ΚΑΘΊΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
25-9-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

μια φιλη στον καναδα για επιθεση σε ατομο απο νεοναζιστικη πορεια απλα την υποχρεωσαν σε υποχρεωτικη ''κοινωνικη εργασια'' που σημαινει καθαρισμα δρομων για τρεις μηνεσ.και ολα αυτα στο φασιστικο καναδα.την ελλαδιτσα πως να τη χαρακτηρισουμε?