Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2009

ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ;;;

Ρε θελει να μας τρελανει η κυβερνηση;;;
Πως ειναι δυνατον να απαγορευει την δημοσιευση δημοσκοπησεων και απο την αλλη ολα τα πολιτικα κομματα με χρηματα του Ελληνικου λαου,αλλα και των χορηγων τους...
να πραγματοποιουν κρυφες δημοσκοπησεις;;;

Αφου απαγορευσαν το ενα,
κανονικα δεν επρεπε να απαγορευσουν και το αλλο;;;

Δεν γνωριζουν πως με τη διενεργεια κρυφων δημοσκοπησεων ενδεχεται τα αποτελεσματα τους να διαρευσουν τοσο στο Interet,οσο και στις εφημεριδες του εξωτερικου...οπου και φυσικα δημοσιευονται;;;

ΣΥΝΕΠΩΣ,Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ
ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ.


ΠΡΕΖΑ TV
30-9-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΟΙ, ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ,ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η ΝΔ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ
ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
ΥΠΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΟΥΣ 31
ΜΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ.

ΝΕΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

CORTIOΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

• Όταν από εδώ και στο εξής θα αγοράζουμε γαλακτομικά προϊόντα της «Δωδώνη» θα ξέρουμε τι συστατικά περιέχουν.
Παρʼ ότι δεν είναι υποχρεωμένη από το νόμο, η «Δωδώνη» θα αναγράφει στις συσκευασίες της το σύστημα διατροφικής πληροφόρησης, με βάση την Ενδεικτική Ημερήσια Πρόσληψη (GDA).
Όπως επισημαίνει η εταιρία σε δελτίο τύπου, «το σύστημα GDAʼs επιτρέπει στους καταναλωτές να κατανοούν τις επιλογές, που κάνουν και να αξιολογούν τη θέση κάθε τροφίμου στο καθημερινό τους διαιτολόγιο ώστε να μπορούν να προσαρμόζουν τις συνήθειές τους προς ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής».
Το σύστημα δίδει τις εξής πληροφορίες: α. Τι ποσότητα σε θερμίδες, σάκχαρα, λιπαρά, κεκοκορεσμένα λιπαρά και αλάτι περιλαμβάνει μια μερίδα από το τρόφιμο που καταναλώνουν και β. Τι ποσοστά των ημερήσιων αναγκών τους στα εν λόγω θρεπτικά συστατικά καλύπτουν με την κατανάλωση μιας μερίδας.
Παράλληλα θα αναγράφεται από την 1η Νοεμβρίου 2009, ύστερα από την έκδοση υποχρεωτικής αγορανομικής διάταξης, η ένδειξη «από γάλα 100% Ελληνικό».
Σύμφωνα με την εταιρία «Η «Δωδώνη» υποστηρίζει το δικαίωμα του καταναλωτή να γνωρίζει την προέλευση του γάλακτος, ώστε να μπορεί να αξιολογεί τη φρεσκάδα και την ποιότητα των γαλακτοκομικών προϊόντων, που επιλέγει και καταναλώνει».
Και καταλήγει: «Η ένδειξη, άλλωστε, ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ, που φέρουν όλες οι συσκευασίες των γαλακτοκομικών προϊόντων της εταιρίας, αναδεικνύουν τα υπέρτερα φυσικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της αμόλυντης ακόμη Ηπειρώτικης γης».

Ανώνυμος είπε...

Eγω θα ψηφισω ΕΡΕ.