Σάββατο, Σεπτεμβρίου 05, 2009

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ...ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...

Άρχισαν σήμερα οι εργασίες της ΙΔ΄ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων με τις συνεδριάσεις των Επιτροπών που αντιστοιχούν στις Διαρκείς Κοινοβουλευτικές Επιτροπές της Βουλής των Ελλήνων: Μορφωτικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Κατά τις τοποθετήσεις τους, οι έφηβοι βουλευτές ανέπτυξαν τις σκέψεις τους πάνω σε θέματα που απασχολούν όχι μόνο τους ίδιους και τις οικογένειές τους, αλλά προβληματίζουν ολόκληρο τον κοινωνικό ιστό και παρουσίασαν μέσα από την ξεκάθαρη ματιά, την ευθύτητα και την ορμή της νιότης τους, προτάσεις για αναμόρφωση της κοινωνίας και βελτίωση των συνθηκών της καθημερινής ζωής όλων μας.

Ανέλυσαν, κατά κύριο λόγο, την έξαρση του φαινομένου της βίας, της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας, καθώς και την εξάπλωση της μάστιγας των ναρκωτικών, ενώ αρκετοί έφηβοι βουλευτές αναφέρθηκαν στο μεταναστευτικό πρόβλημα, την ανεργία, την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Δυστυχως,η ΕΡΤ οπως και το καναλι της Βουλης,δεν ανεβαζουν στο internet τις ομιλιες των παιδιων,αλλα ουτε και τα ΜΜΕ,προβαλουν εστω και μαγνητοσκοπημενα αποσπασματα απο τις εργασιες που γινοντα αυτες τις μερες στο Ελληνικο Κοινοβουλιο,απο τους εφηβους μαθητες.
Μαλιστα,δεν ειδαμε ουτε και Live μεταδωση απο την ΕΡΤ...ουτε και καποια αναφορα απο τα δηθεν ανεξαρτητα Portals...
Κατα ποσο δημοκρατικο ειναι το παραπανω και με ποιο σκεπτικο λειτουργουν τα ΜΜΕ...δεν μπορουμε να καταλαβουμε....
Αυτο ομως που συμπεραίνει κανεις ειναι οτι μαλλον τα οσα λεφονται εκει μεσα...δεν συμφερουν κανεναν να βγουν προς τα εξω...

ΠΡΕΖΑ TV
5-9-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: