Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11, 2009

ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ...

ΚΑΝΕΝΑ μελος του ΠΑΣΟΚ,ουτε καν τα πρωτοκλασσατα τα οποια βλεπουμε καθημερινα στις τηλεορασεις μας,δεν πστευει πως ο Γιωργακης θα νικησει με αυτοδυναμια...
ΚΑΝΕΝΑ μελος του ΠΑΣΟΚ,δεν εμπιστευεται τον Γιωργακη,ως πρωθυπουργο,γι'αυτο και ολοι τους κρατουν μια σταση αναμονης και μετριοπαθειας.
Η κατασταση μαλιστα αλλαζει ριζικα απο σημερα και δεν νομιζουμε πως αλλαξει προς το καλυτερο...καθως η μη υποψηφιοτητα στο επικρατειας της σαυρας του σοσιαλισμου,θα προκαλεσει νεες αντιπαραθεσεις στο εσωτερικο του κομματος.
Εδω θα ειμαστε και θα το δειτε...

ΠΡΕΖΑ TV
11-9-2009

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ρε Πρέζα τι θες; Τον κρατούσε τον Σημίτη ούρλιαζες, τον διώχνει πάλι ουρλιάζεις. Αντε σάλτα γαμήσου ρε κωλοδεκανίκι.

Northwest Greece είπε...

Το κάtωθι άρθρο , το οποίο αντέγραψα από ΤΟ ΒΗΜΑ της 3ης Αυγ.08 , το αφιερώνω σε όλους τους θαυμαστές του ευτραφούς ''ακαταλληλότερου'':


Για όσους εξ ημών το όνομα «Καραμανλής» προκαλεί ένα ευχάριστο, αναζωογονητικό ρίγος εθνικής υπερηφανείας, η περασμένη Τρίτη 29 Ιουλίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα!

Διότι στις 29 Ιουλίου του μακρινού 1711 ο Αχμέντ Καραμανλί Πασάς (Qaramanli ή al-Qaramanli), γενίτσαρος τουρκικής ή αλβανικής καταγωγής, έθεσε υπό την κυριαρχία του το βιλαέτι της Τρίπολης στη σημερινή Λιβύη. Η επιρροή του γρήγορα εξαπλώθηκε και στα άλλα δύο γειτονικά βιλαέτια και η δυναστεία που εγκατέστησε κυβέρνησε την περιοχή, η οποία σχεδόν ταυτίζεται με εκείνη της σημερινής Λιβύης, ως το 1835.

Θεωρείται πρόδρομος της ανεξαρτησίας της Λιβύης. Μολονότι η χρήση της έννοιας του έθνους εν προκειμένω δεν είναι ακριβής, δεν μπορώ να μην πω (με καραμανλικούς όρους...) ότι ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν ο «εθνάρχης» της Λιβύης.

Από αυτό το σημείο της ιστορίας όμως και πέρα τα πράγματα περιπλέκονται και οι παραλληλισμοί με τα δικά μας γίνονται πιο σύνθετοι. Διότι η εξέλιξη του Αχμέντ Καραμανλί είναι, βεβαίως, ο σημερινός Γκαντάφης ! (Γεγονός που ενέχει κάποια ειρωνεία, καθ΄ όσον ο Γκαντάφης ήταν φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου, καλύτερος μαθητής του οποίου υπήρξε ο δικός μας Κώστας Καραμανλής...)

Ο Αχμέντ Καραμανλί ήταν (καταφεύγω πάλι σε όρους του σύγχρονου καραμανλισμού...) ένας τοπικός «νταβατζής» της εποχής. Με τον στόλο των πειρατικών του εκβίαζε τα κράτη και αποσπούσε μεγάλα ποσά για να μην επιτίθεται με τους κουρσάρους του εναντίον των εμπορικών πλοίων τους. Οπως και ο λα-τρε-μέ-νος Μοάμαρ (ο Γκαντάφης), η δυναστεία των Καραμανλιδών της Λιβύης, διά του ηρωικού Γιουσούφ Καραμανλί (που μάλλον ήθελε να αποδείξει ότι δεν είναι «γιουσουφάκι»), κήρυξε τον πόλεμο εναντίον των ΗΠΑ το 1801, όταν ο μέγας Τόμας Τζέφερσον, ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αρνήθηκε να πληρώσει φόρο τιμής 225.000 δολαρίων της εποχής στον Γιουσούφ. Το αμερικανικό ναυτικό απέκλεισε την Τρίπολη και, παρά κάποιες αρχικές επιτυχίες των κουρσάρων, ο Γιουσούφ συνθηκολόγησε το 1805.

(Εννοείται, βεβαίως, ότι το 2011, οπότε συμπληρώνουμε 300 χρόνια από την ανάρρηση του γενάρχη Αχμέντ Καραμανλί, θα το κάψουμε!..)

Εδώ πρέπει να πω «μπράβο»; Μάλλον...

Ανώνυμος είπε...

Ο Γ.Α.Π.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ....
ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΝΥ ΤΗΝ 11.11.2007

ΤΟΥ ΤΟ ΦΥΛΑΞΕ ....

ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ...

Ανώνυμος είπε...

Se ehei faei i malakia!

Kolopapariga kathisterimene stalinike grupuskulo.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει το ευχαριστιέσαι που σεχέζουν όλοι; Αγράμματε σύντροφε της Αλέκας;Αλλά τέτοιο μουνί είσαι Ο ΓΑΠ να μην βγει κι όλα καλα ε;

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στον ΠΡΕΖΑ!!! Άλλος ένας ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ φανερώθηκε!!! Με ποιους "κορυφαιους" μίλησες ρε ΗΛΙΘΙΕ??? Λοβέρδο-Μπένυ-Αποστολάκη??? ΠΡΕΖΑ μηπως εισαι και βαπορακι του Βαρδινογιάννη??? Γιατι υπάλληλος ΔΟΛ εισαι σίγουρα!