Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2009

ΑΣΦΑΛΗ ΤΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ...ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ...

Ασφαλή για το κοινό είναι τα νερά στις ακτές κολύμβησης, για το έτος 2009, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής, καθώς ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ελλέγχου της ποιότητάς τους, από τη Διεύθυνση Υγείας της Νομαρχίας σε συνεργασία με πιστοποιημένο εργαστήριο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τον Αύγουστο πραγματοποιήθηκαν 107 δειγματοληψίες στις ακτές της Ανατολικής Αττικής και σε όλα τα αποτελέσματα των αναλύσεων βρέθηκε ότι η ποιότητα των νερών κολύμβησης όλων των ακτών της περιοχής ανταποκρίνεται πλήρως στα όρια, που θέτει η Κοινή Υπουργική Απόφαση 46399/1352/86. Συνεπώς, τα νερά όλων των ακτών κρίνονται κατάλληλα και ασφαλή για κολύμβηση.

ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ...ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΊΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...
ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ή ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΣ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
14-9-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε πρεζα ελεος πια!!αμα δεν ξερεις ουτε τα βασικα μην το ανοιγεις το ρημαδι!!!η αθηνα υδροδοτειται απο το καναλι του μορνου-ευηνου και δευτερευονως της υλικης.ο μαραθωνας χρησιμοποιειται σε τεραστια αναγκη(δλδ ποτε εδς και 15-20 χρονια)

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε βλάκα; υπάρχουν δήμοι που υδροδοτούνται από τον Μαραθώνα.
ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ (διάβασε εδώ http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=90&news_id=38688)

Να πάει κλιμάκιο της ευδάπ και να κάνει υπεύθυνη γραπτή δήλωση στους γαλατσιώτες ότι δεν κινδυνεύουν. Τι λέω τώρα; και τι τους νοιάζει τι θα πάθει ο κόσμος άλλωστε έχουμε εκλογές!