Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2009

ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ BLOGS ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ;;;;

Συμφωνα με το troktiko υπαρχει εισαγγελικη εντολη,ωστε να γινει αρση του απορρητου σε οσα blogs δημοσιευσαν δημοσκοπησεις αυτες τις μερες,καθως κατι τετοιο απαγορευεται να γινει απο τα Ελληνικα ΜΜΕ.
ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΤΑ BLOGS ΔΕΝ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Κατι τετοιο,οχι μονο απαγορευεται να γινει,αλλα ειναι ακρως παρανομο και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ,καθως η δημοσιευση δημοσκοπησεων σε blogs που ειναι σε .com οχι μονο δεν ειναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ,αλλα πολυ απλα επιτρεπεται ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΓΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ...ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ EXIT POLL ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ

ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ....ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
25-9-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

prezatv,salta gamisou kai fere kai tin ispraksi...

Ανώνυμος είπε...

UNALIΈπειτα από επίσκεψή του, ο Νίκος Ζαρμπαλάς υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο ν. Ιωαννίνων, σε δημόσιες υπηρεσίες έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Όποια υπηρεσία και αν επισκέφθηκα αυτή την περίοδο οι καταγγελίες είναι κοινές. Δεκάδες νέοι προσέρχονται και ανακοινώνουν πως για τους επόμενους μήνες θα απασχοληθούν στις υπηρεσίες μέσω του προγράμματος stage.Τα τελευταία έξι χρόνια χιλιάδες άνεργοι νέοι αποτελούν τους “επίλεκτους ομήρους” της κυβέρνησης, η οποία συνειδητά έχει μετατρέψει τα προγράμματα εργασιακής εμπειρίας σε εργαλείο άκρατης ψηφοθηρίας και κομματικό μηχανισμό εμπορίας ονείρων.Η κυβέρνηση επέλεξε να διατηρεί τους νέους και τις οικογένειές τους σε κομματική ομηρία, να τους εκμεταλλεύεται, για να καλύψει με φθηνό τρόπο πάγιες και διαρκείς ανάγκες στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, χωρίς προσλήψεις και ταυτόχρονα να μειώνει πλασματικά τους δείκτες ανεργίας. Διάλεξε μια στάση που δεν προσβάλλει μόνο τους νέους αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.Όλα αυτά τα χρόνια το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας ζήτησε συστηματικά, στοιχεία για τα προγράμματα stage και η κυβέρνηση συστηματικά, αρνήθηκε να τα δώσει με υπεκφυγές, ώστε να μην αποκαλυφθεί η τεράστια έκταση της κομματικής εκμετάλλευσης των νέων. Πέραν των αδιαφανών διαδικασιών επιλογής των ανέργων που κατέλαβαν θέσεις stage, ο ρουσφετολογικός χαρακτήρας καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι εν λόγω συμβάσεις ανανεώνονται συνεχώς, με στόχο τη μονιμοποίησή τους μέσω διαγωνισμών που οι ήδη εργαζόμενοι, σαν μαθητευόμενοι, πριμοδοτούνται με μόρια.H αμετανόητη στάση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται και μεσούσης της προεκλογικής περιόδου. Δεκάδες νέες και νέοι και στην περιοχή μας οδηγούνται σε καθεστώς πολιτικής ομηρίας ενώ παράλληλα η κυβέρνηση καταστρατηγεί την εκλογική νομοθεσία. Η δικαιολογία του κ. Καραμανλή ότι οι προεκλογικές προσλήψεις γίνονται για να μη χαθούν κοινοτικοί πόροι κατέρρευσε. Η αλήθεια είναι ότι γίνονται με εθνικούς πόρους (με χρήματα των φορολογουμένων και εργαζομένων) και όχι με ευρωπαϊκά κονδύλια όπως ψευδώς ισχυρίσθηκε ο Κώστας Καραμανλής στην πρόσφατη τηλεμαχία.Eμείς ως ΠΑ.ΣΟ.Κ έχουμε διαβεβαιώσει ρητά και κατηγορηματικά ότι θα σταματήσει η μάστιγα της ομηρίας νέων ανθρώπων μέσω stage στον δημόσιο τομέα. Θα βάλουμε τέρμα στην ανασφάλιστη εργασία».
ΡΕ ΖΑΡΜΠΑΛΑ ΠΟΙΟΝ ΔΦΟΥΛΕΥΕΙΣ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΝΕΝΑ.
ΟΥΣΤ ΡΕ