Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 10, 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΩΣΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ COSCO

"Φρένο" στη διαδικασία της πολυετούς παραχώρησης στην COSCO του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων του Πειραιά
επιδιώκουν να βάλουν οι εργαζόμενοι.

Με κοινή επιστολή τους προς όλα τα πολιτικά κόμματα η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ ζητούν να "παγώσει" η διαδικασία παραχώρησης μέχρι να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές, προειδοποιώντας με την έναρξη δυναμικών κινητοποιήσεων.

Οι εργαζόμενοι στην επιστολή τους που απευθύνεται στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, στον υπουργό Ναυτιλίας Αναστάση Παπαληγούρα και στην διοίκηση του ΟΛΠ αιτιολογούν το αίτημα τους υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες όπως η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, που εκδικάζεται στις 9 Οκτωβρίου, ενώ αναμένεται και το αποτέλεσμα της έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα φορολογικά προνόμια, τα οποία δόθηκαν στην COSCO.
Τέλος στην επιστολή τονίζεται ότι αν δεν "παγώσει" η διαδικασία παραχώρησης οι εργαζόμενοι στα λιμάνια είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν με δυναμικές κινητοποιήσεις τις εγκαταστάσεις της COSCO.

ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ;;
ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΤΗΝ COSCO...Ή ΘΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
10-9-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OI ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΠΟΣΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ; 38 ΕΥΡΩ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ ΑΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΛΙΓΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η COSCO ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ)ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ(ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ 400), ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΟΚΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ) ΚΛΠ.
ΑΣΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ? ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΛΙ? ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΥΛΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΒΡΟΜΩΣΚΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΛΙΣΤΕΡΙΝΗ ΒΙΟΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΥΛΑΚΟ ΤΗΝ Ν.Δ ΒΑΛΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΣΤΟΝ Κ... ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Ψ...Σ (ΠΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΗ)

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Ο ΣΠΑΘΑΡΗΣ. ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ!! ΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ... ΕΠΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΠΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΡΟΜΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ)ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ)ΠΡΙΝ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΛΛΟΥ

tony είπε...

παλι με τους εργαζομενους τα εχεις? η ημιμαθεια παντως ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.εκτος αν εισαι ο κεφαλογιαννης και παρουσιαζεσαι σαν ανωνυμος.τι χαζες συγκρισεις κανεις.και εγω πιθανον πηδαω καλυτερα απο εσενα.τι να γινει?να σταματησω να πηδαω καλα η να προσπαθησεις εσυ καλύτερα?ετσι πρεπει να γινει με τα μεροκαματα πονεμενε.