Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2009

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ STAGE....ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΠΑΞΙΑ...

«Ο δολοφόνος γυρίζει σχεδόν πάντα στον τόπο του εγκλήματος. Αυτό μου θυμίζουν και οι δύο, ο Κώστας Καραμανλής και ο Γιώργος Παπανδρέου, Ν.Δ., δηλαδή, και ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ τα καθιέρωσε τα προγράμματα stage και η Ν.Δ. τα συνέχισε».
Το σχόλιο της Αλέκας Παπαρήγα, με αφορμή την αντιπαράθεση μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ για όσα έγιναν γνωστά με αφορμή τα προγράμματα «εργασιακής εμπειρίας», ήταν καυστικό. Σύμφωνα με τη γ.γ. του ΚΚΕ, «είναι η περίοδος όπου η Ευρωπαϊκή Ενωση αναθεωρεί τα προγράμματα stage και μιλάνε εναντίον τους και οι δύο. Οχι για να τα καταργήσουν, για να εξασφαλίσουν μόνιμη και σταθερή δουλειά, αλλά για να δώσουν αέρα και ώθηση στην αναμόρφωσή τους και να κοροϊδέψουν χιλιάδες παιδιά». Το ΚΚΕ, σύμφωνα με την Αλέκα Παπαρήγα, εκείνο που το ενδιαφέρει είναι ότι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ «παίζουν με τον πόνο χιλιάδων νέων που όπως και οι άλλοι έχουν δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία».

ΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ PART TIME ΕΡΓΑΣΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
25-9-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Tα stage προερχονται απο Ευρωπαικα κονδυλια και ως στοχο εχουν την υποστηρηξη του ιδιωτικου τομεα και οχι την πελατειακη διαχειρηση που εχουν τωρα αφου εχουν γινει αποκλειστηκα για το δημοσιο ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ.

Το stage εχει σαν λογικη την αποκτηση εμπειριας...δεν ειναι για χωρταση, ουτε υπαρχει με την λογικη της μονιμοτητας.

Προκειμενου να αποκτησει καποιος μια 3 μηνη εμπειρια σε μια πολυεθνικη που σε καθε αλλη περιπτωση δεν θα παταγε ουτε απεξω το καθηστα ενα χρησιμο εργαλειο.

Το ΚΚΕ εχει γαμηθει για τα καλα με την προπαγανδα του εναντια στο ΠΑΣΟΚ.